Real Betis – Aris Limassol: Fogadási Tippek és Európa-liga Előzetes – 2023.11.09.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 november 08.
Real Betis
Teljesítmény:
N N N N D
  • Benito Villamarín
  • November 09. 21:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Aris Limassol
Teljesítmény:
N N V N N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Harmadik meccsünk talán meglep párakat, hiszen van ennél jobb vagy nagyobb nyereménnyel kecsegtető mérkőzés is az online sportfogadás csütörtöki kínálatában, de a két héttel ezelőtti találkozó után a mi érdeklődésünket felkeltették. A Real Betis ugyanis csak kínkeservesen tudta legyőzni az Aris Limassolt idegenben. Most megnézzük, mire mennek hazai pályán a ciprusiak ellen.

Elég hektikusan szerepel a sevillai gárda, most épp egy felfelé ívelő időszak van náluk, köszönhetően többek között a remeklő Willian Josénak, Isconak vagy Marc Rocának.

Az Aris szintén nincs rossz formában, ám a ciprusi bajnokság és a spanyol között ég és föld a különbség.

A Powbet oldalán 1.33 a hazai siker, 5.50 a döntetlen, 10.00 a vendéggyőzelem.

Következzen a Real Betis – Aris Limassol találkozó!

Real Betis

Utoljára a Glasgow Rangers ellen kapott ki a Real Betis, azóta pedig már lejátszottak kereken tíz találkozót. Ezek zömében győzelemmel zárultak, volt közöttük néhány döntetlen is.

Az elmúlt négy meccs mindegyikét megnyerték, ezek között volt igazi kiütés is, a Spanyol Kupában 12-1-re verték meg a Hernan Cortes nevű kiscsapatot. Sokkal fontosabb azonban, hogy a bajnokságban jönnek a pontok, és ha nem is ilyen arányban, de verik az ellenfeleiket.

Az Osasunát Isco zseniális találatával győzték le, majd a hétvégén a Mallorca ellen Willian José és Ayoze Pérez találataival nyertek. A győzelem mellett az is nagyon fontos információ, hogy elképesztően hosszúra nyúlt kihagyást követően Nabil Fekir ismét pályára lépett, a 87. percben Iscot váltotta.

Nagy a csata az Európa-ligában, de a Betis egyelőre jól áll, két győzelemmel és egy vereséggel a csoport élén vannak.

Most már csak egy sérült van a keretben, Marc Bartra, mindenki más egészséges.

A várható kezdőcsapat:

Silva – Ruibal, Pezzella, Roca, Abner – Rodríguez, Carvalho – Luiz Henrique, Fekir, Ezzalzouli – B. Iglesias

Egymás elleni meccsek

Manuel Pellegrini is igyekezett levenni a terhet kulcsjátékosairól az Aris ellen, többen csak a kispadon foglaltak helyet az alapcsapat tagjai közül. Így például Isco, Assane Diao, Hector Bellerín és Juan Miranda sem lépett pályára kezdőként.

A csapatot így eléggé felforgatták, Aitor Ruibal megint jobb-bekket játszott, Marc Roca belső védőt, Ayozé Perez pedig belső középpályást.

Nyögvenyelős kis meccs volt ez, az előzetes esélyek ellenére a spanyolok alig tudtak nyerni. Az egyetlen gólt Ayozé Perez szerezte a hajrában, amikor a chileinek már pályára kellett küldenie a legjobbakat is. Például a gólpasszt Assane Diao adta.

Előző meccs eredménye
2023.10.26.Európa-liga
aris limassol
0:1
real betis
Európa-liga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Aris Limassol

Mint mondtam, az Aris is jó formában van, a csapat az elmúlt öt meccséből négyet megnyert, csak a Betistől kaptak ki mostanában. A bajnokságban vezetnek, egyelőre a jobb gólkülönbségüknek köszönhetően vannak az APOEL előtt.

A hétvégén a Nea Salamis együttesét verték 2-1-re, méghozzá úgy, hogy hátrányban voltak, aztán jött Yannick Gomis, aki előbb a 67. percben talált be, majd a 90.-ben.

A csapat nincs tele nagy sztárokkal, de azért pár ismerős arccal találkozhatunk, Urosevic, Szőke vagy Bengtsson neve lehet ismerős, no meg azé az Alexander Kokoriné, aki ezúttal nem fog pályára lépni sérülés miatt.

Az EL-ben a Rangerst hazai pályán megverték, láthatóan tehát van bennük spiritusz, de meglátjuk, hogy egy jóval erősebb csapat ellen idegenben mire tudnak menni.

A várható kezdőcsapat:

Vana Alves – Boakye, Moucketou-Moussounda, Yago, Urosevic – Sszőke, Struski – Mayambela, Gomis, Bengtsson – Bubicka

Tippelde

A múltkorinál magabiztosabb spanyol győzelmet várok ettől a mérkőzéstől. Amennyiben a Betis nyer, és a másik meccs jól alakul számukra, fél lábbal a kieséses szakaszban érezhetik magukat, de ugyebár az EL-ben nagyon nem mindegy, hogy első vagy második helyen lép tovább egy csapat. Szóval száz szónak is egy a vége: a Betisnek muszáj nyernie.

Tippjeink a következők:

1.: Real Betis győzelem

2.: Mindkét fél szerez majd gólt: Nem

Kétgólos vezetésnél a LibraBet meg sem várja a lefújást, azonnal jóváírja a fogadást!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső