Aston Villa – AZ Alkmaar: Fogadási Tippek és EKL Előzetes – 2023.11.09.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 november 08.
Aston Villa
Teljesítmény:
V N N N D
  • Villa Park
  • November 09. 21:00
Nézd élőben itt:
Joker8
AZ Alkmaar
Teljesítmény:
D V N N N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Két héttel ezelőtt is felfigyeltünk erre a meccsre, és most is műsorra tűztük. Hiszen mégis csak az Európa-konferencialiga egyik legjobb mérkőzése következik: az Aston Villa – AZ Alkmaar meccs.

Igaz, az odavágó nem volt akkora rangadó végül, mint amire előzetesen lehetett számítani, a birminghamiek simán bántak el a hollandokkal, és így nagyot léptek a továbbjutás felé. De attól még mindig messze vannak, féltávnál úgy áll az E jelű kvartett, hogy még bárki továbbjuthat.

Akár az utolsó helyen, két vereséggel rendelkező hollandok is. Kiindulva az odavágóból, nekik azért most sincs sok esélyük, abban bízhatnak, hogy a Villa átmenti hétvégi formáját az EKL-meccsre is.

Sportfogadás tekintetében viszont ez egy könnyebb találkozó: A Hotbetnél 1.40 a hazai győzelem, 4.50 a döntetlen, 7.00 a vendégsiker.

Aston Villa

Némiképp váratlan helyen, váratlan ellenféllel szemben szakadt meg az Aston Villa veretlen sorozata. Unai Emery együttese a hétvégén a Nottingham Forest otthonába látogatott, és ezúttal nyoma sem volt annak az ellenállhatatlan futballnak, amit mostanság megszokhattunk Watkinséktól.

A Forest – bár messze nincsenek jó formában – simán, 2-0-ra győzte le a Villát. Kellett ehhez egy korai gól, ami felforgatta a vendégek taktikáját erre a találkozóra, no meg kellett Odysseas Vlachodimos is, aki több védést is bemutatott.

Ezzel most a Villa játékosai visszaszálltak a földre, rájöttek, hogy nem elég csak kitenni a mezt a pályára.

Az Európa-ligában eddig háromból két mérkőzést nyertek meg, a Zrinjskit és az Alkmaart győzték le, a Legia Varsótól kikaptak, emiatt most csak a második helyen állnak. Ami persze továbbjutást ér, de nem engedhetnek ki.

Matty Cash és Jhon Duran kisebb sérülés miatt kimaradhatnak, míg Tyrone Mings, Jacob Ramsey és Emiliano Buendía biztosan nem fog pályára lépni.

A várható kezdőcsapat:

Martinez – Konsa, Carlos, Lenglet, Digne – Bailey, Tielemans, Luiz, McGinn – Zaniolo, Watkins

Egymás elleni meccsek

Az angolok azokat a szurkolóikat, akik követték őket az AZ elleni meccsre, maximálisan kiszolgálták. Talán még ők sem hitték, hogy ilyen simán nyerhetnek a jó erőkből álló Alkmaar ellen, ám ezen a találkozón a hazai csapat csak árnyéka volt önmagának.

A Villa 56 perc alatt négy gólig jutott, onnantól pedig már csak a lefújásra vártak. Leon Bailey kezdte meg a gólok sorát, aztán Youri Tielemans is betalált. A második játékrészben öt perc alatt döntötte el a három pont sorsát Ollie Watkins és John McGinn. Az utolsó szó az Alkmaaré volt, Ibrahim Sadiq szépített.

A találkozó legjobbja a jamaikai Leon Bailey volt, aki gólja mellé két gólpasszt is kiosztott.

Előző meccs eredménye
2023.10.26.Európa-konferencialiga
alkmaar
1:4
aston villa
Európa-konferencialiga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

AZ Alkmaar

A bajnokságban egy fokkal jobban megy az AZ Alkmaar csapatának, mint az EL-ben. Miután az Ajax ebben a szezonban nem vesz részt a bajnoki versenyfutásban várhatóan, a PSV, a Feyenoord és az AZ küzd a bajnoki címért. No meg a Twente együttese. Jelen pillanatban az utóbbi három csapat ugyanannyi pontot gyűjtve követik az élen álló PSV Eindhovent, az Alkmaar épp a hétvégén botlott egyet az Excelsior otthonában.

Csak egy döntetlent tudtak elérni, a hosszabbításban bukták el a győzelmet, pedig az előny Mayckel Lahdo révén náluk volt.

Az Európa-ligában most ők a csoport utolsó helyezettjei, ami azért valahol meglepő, véleményem szerint a legtöbben kezdésnél az ő, és az Aston Villa továbbjutását gondolták valószínűnek.

Csak a Legia Varsót tudták legyőzni, ami azt jelenti, hogy kikaptak a csoport leggyengébbnek titulált csapatától, a Zrinjskitől.

A hírek szerint a három támadós formációt cserélni fogják a Villa ellen, egy óvatosabb 4-2-3-1-re váltanak majd, ahol az egyetlen ék Vangelis Pavlidis lesz.

Mees de Wit és Lewis Schouten sérülés miatt nem játszhat, míg a hétvégi gólszerző, Lahdo, eltiltás miatt nem szerepelhet, őt ugyanis a Legia ellen kiállították, és eltiltása még most is tartani fog.

A várható kezdőcsapat:

Ryan – Sugawara, Bazoer, Penetra, Wolfe – Clasie, Mijnans – Odgaard, D. De Wit, Van Brederode – Pavlidis

Tippelde

Azt nem gondolnám, hogy ezúttal is kiüti a Villa az Alkmaart, de a győzelmüket tekintve nincsenek kétségeim.

Tippjeink a következők:

1.: Aston Villa győzelem

2.: Mindkét fél szerez majd gólt

3.: Két és fél gól feletti eredmény

Növeld a szorzóidat! Tégy egy multifogadást a 20BET oldalán, és nyerj akár 100%-kal több pénzt!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső