Real Betis – Las Palmas: Fogadási Tippek és LaLiga Előzetes – 2023.11.26.

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2023 november 24.
Real Betis
Teljesítmény:
D N N N N
  • Benito Villamarín
  • November 26. 21:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Las Palmas
Teljesítmény:
D N N N V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

A nap utolsó meccse is a maga módján rangadó, a helyszín ezúttal is a spanyol első osztály. A Real Betis élmezőnyben van, ez nem annyira meglepő, sokkal inkább az, hogy tőlük három pontra, egy pozícióra, található a Las Palmas, amely sosem arról volt híres, hogy meghatározó szereplője lett volna a LaLigának. Ezúttal is újoncként szerepelnek itt, de ha így folytatják, semmi problémájuk nem lesz a kieséssel, és elsősorban ez most az ő céljuk.

A Betis nagyon sokat ikszel, aminek „köszönhetően” kissé le vannak maradva a többiektől, de egy siker két hellyel is előrébb viheti őket.

A győzelem tehát kötelező, főleg hazai pályán, de a Las Palmas nem fogja könnyen adni magát.

Az online sportfogadás Magyarországon is elérhető irodái egyöntetűen hazai győzelmet várnak. A Betinia oldalán 1.65 a Betis sikere, 3.85 a döntetlen, 5.75 a vendéggyőzelem.

Következzen a Real Betis – Las Palmas találkozó!

Real Betis

A Real Betis chilei edzője, Manuel Pellegrini évek alatt egy közepes csapatból összehozott egy igazán erőset, a Real Betis évek óta jól teljesít a bajnokságban, megmutathatták magukat a nemzetközi porondon, idén is ott vannak, és ezúttal is a bajnokság élmezőnyébe tartoznak. Igaz, lehetne ez jobb is, több olyan döntetlen van a nevük mellett, ahol nyerniük kellett volna.

Szerintem ezek közé tartozik a múltkori, Sevilla elleni mérkőzés is, amikor Ayoze Perez góljával megszerezték a vezetést, de később kiegyenlített a hazai együttes. A találkozó legjobbjának Iscot választották meg, amit csak azért emelek ki, mert sok szurkoló már lemondott az irányító középpályásról. Mondják, hogy a modern fociban a klasszikus irányítóra nincs már szükség, de a spanyol a kis sevillai kitérő után magára talált a városi riválisnál. Ez volt a 9. alkalom (a 13-ból), hogy Isco lett az adott Betis-meccs legjobbja.

Miután Gavi a szezonra kiesett, Luis de la Fuente muszáj, hogy észrevegye, és végre visszahívja a válogatottba.

Ami a Betist illeti, a csapat ott van a Real Sociedad mögött a hetedik helyen, 5-6-2-es mérleggel. Hazai környezetben erősebbek, veretlenek, négyszer nyertek és kétszer ikszeltek.

Nabil Fekir felépült, azonban egyelőre csak a kispadon jut neki hely Isco mellett. Négyen viszont sem a kezdőben, sem a kispadon nem lesznek ott: Youssouf Sabaly, Claudio Bravo, Marc Bartra és Rui Silva is sérült.

Miután az első-, és második számú kapusa is kidőlt Pellegrininek, ismét Fran Vietes áll majd a kapuba.

A várható kezdőcsapat:

Vietes – Bellerin, Pezzella, Riad, Miranda – Roca, Rodriguez – Diao, Isco, Perez – Willian José

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2019.08.07.Barátságos Mérkőzés
real betis
1:0
las palmas
Barátságos Mérkőzés
2018.08.11.Barátságos Mérkőzés
real betis
4:0
las palmas
Barátságos Mérkőzés
2018.04.19.LaLiga
real betis
1:0
las palmas
LaLiga
2017.12.03.LaLiga
las palmas
1:0
real betis
LaLiga
2017.04.09.LaLiga
las palmas
4:1
real betis
LaLiga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Las Palmas

Üdítő, amikor egy újonc a felsőbb osztályokat meglepve az élmezőnyhöz tartozik. Beszélhetünk a Gironáról, amely feljutása után már komoly tényező volt, most pedig vezetik a bajnokságot, de szerintem jár a dicséret a Las Palmasnak is, akik idén kerültek fel a legjobbak közé, és most ott vannak a 8. helyen.

Nem játszanak látványos futballt, eredményorientált a játékuk, de kövezze meg őket az, aki a helyükben nem így tenne.

A csapat konkrétan a második legkevesebb gólt rúgta, több gólt kaptak eggyel, mint ahányat rúgtak, mégis ott vannak a felsőházban. Persze nem biztos, hogy maradnak is.

Az utolsó körben, a válogatott meccsek előtt ikszeltek csak, az Osasuna elleni találkozón a győzelem sem lett volna elképzelhetetlen Alberto Moleiro gólja után, de Ante Budimir, a hazaiak támadója egyenlített.

Idegenben 2-1-4-et hoztak össze, az utóbbi időben kezdték el magukat idegenben is összeszedni, négy vereség után jött az első pont.

A Las Palmas 13 meccséből 9 végződött két és fél gól alatti eredménnyel, a Real Betis sem sokkal jobb ebben a mutatóban, ott 8 meccs volt ilyen.

Jonathan Viera szereplése kérdéses, Pejino, Alvaro Lemos és Fabio González sérülés miatt kimarad.

A várható kezdőcsapat:

Valles – Suarez, Coco, Marmol, Cardona – Moleiro, Rodriguez, Munoz, Perrone, Araujo – Kaba

Tippelde

A két és fél gól alatti eredmény adja magát, és egyesek úgy gondolják, a meglepetés, vagyis a vendég pontszerzés is sikerülhet. Előbbivel egyetértünk, utóbbival nem. A Betis védelme otthon kifejezetten erős, és bár sem Bravo, sem pedig Silva nem áll rendelkezésre, a védelem a legerősebb összeállításában léphet pályára.

Tippjeink a következők:

1.: Real Betis győzelem

2.: Két és fél gól alatti eredmény

3.: Mindkét fél szerez majd gólt: Nem

4.: Pontos eredmény: 1-0 vagy 2-0

Az Amun Ra irodájánál 100%-os befizetési bónuszt kapsz kézhez akár 35.000 Ft-ig!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső