AC Milan – Verona: Fogadási Tippek és Serie A Előzetes – 2023.06.04.

Olvasd el 4 perc alatt szerző Bartos László 2023 június 01.
AC Milan
Teljesítmény:
N N V V V
  • Giuseppe Meazza
  • Június 04. 21:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Verona
Teljesítmény:
D V V N V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Maradunk az olasz élvonalban egy kicsit. Még három meccs erejéig. Ezek közül az egyik nagyon izgalmas és érzelemdús lesz. Az AC Milan fogadja a Verona együttesét, és a hazaiaknak ugyan nem annyira kellenek a pontok, a legfőbb cél, a BL-indulás már megvan, azért nem feltartott kézzel lépnek majd pályára, hiszen van még valamennyi esélyük odaérni a dobogó legalsó fokára. Ha ez megtörténne, az azt jelentené, hogy a Verona kiesik.

Marco Zaffaronival sikerült szintet lépni, de nem kapott elegendő időt a mester, így lehet, hogy a legvégén a másodosztályban kötnek ki.

Az online sportfogadás szakemberei szerint ez így lesz: a 20betnél 1.80 a hazai győzelem, 3.75 a döntetlen és 4.00 a vendégsiker.

Következzen az AC Milan – Verona találkozó!

AC Milan

A lényeg megvan, vagyis a BL-t érő negyedik hely, azt már nem vehetik el a piros-feketéktől. Nagy kérdés, hogy minek számít ez a mostani szezon, ha csak a bajnokságot figyeljük, akkor egyértelműen csalódásnak. A Milan címvédőként kezdett, és a végén még a BL-ért is kapaszkodni kellett.

De a tény, hogy a legrangosabb kupában odaértek a legjobb négy közé, egy kicsit más megvilágításba helyezi a dolgokat.

Stefano Pioli együttese, ahogy azt mondtam már fent is, még odaérhet a harmadik helyre, amennyiben ők nyernek, az Inter pedig kikap. Erre megvan az esély, Simone Inzaghiéknak sokkal fontosabb a City ellen nyerni, mint legyőzni a Torinot.

Legutóbb a Milan Torinóban tudott nyerni, a Juventus csapatát Olivier Giroud góljával verték meg. Nem akkora szó ez, az újbóli pontlevonás után a Juventus csak árnyéka önmagának.

Nagyon jó szezont hoztak hazai pályán, csak két csapat verte meg őket, négy döntetlenük van és tizenkét győzelmük.

Legutóbbi öt meccsükön három győzelem és két döntetlen, amit elértek.

A nagy öreg, Zlatan Ibrahimovic ezúttal is sérült, így nem tud a pályán elköszönni a szurkolóktól, szintén sérült Ismael Bennacer.

A várható kezdőcsapat:

Maignan – Calabria, Kjaer, Tomori, Hernández – Tonali, Krunic – Saelemaekers, Brahim, R. Leao – Giroud

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2022.10.16.Serie A
verona
1:2
milan
Serie A
2022.05.08.Serie A
verona
1:3
milan
Serie A
2021.10.16.Serie A
milan
3:2
verona
Serie A
2021.03.07.Serie A
verona
0:2
milan
Serie A
2020.11.08.Serie A
milan
2:2
verona
Serie A
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Verona

Nagyon könnyen lehet, hogy egy 96. percben szerzett öngól miatt fog kiesni a Verona. Az együttes az Empoli ellen játszott, és a 61. percben az akkor csereként pályára lépő Adolfo Gaich góljával megszerezték a vezetést. Már közeledett a lefújás, amikor jött Giangiacomo Magnani, a saját kapujába lőtt, és ezzel csapata elbukott egy pontot. Pedig a vereséget szenvedő Speziát megelőzhették volna…

Így azonban mögöttük maradtak, hiába van ugyanannyi pontjuk, az egymás elleni számít, nem a gólkülönbség.

A bentmaradást idegenben kellene elérni, márpedig a Veronának idegenben nem ment idáig. Egy győzelmük van, hét döntetlen és tíz vereség mellett. Az ellenfél pedig a BL-elődöntős, tavalyi bajnok AC Milan…

Ezen a mérkőzésen sem lesz ott Kevin Lasagna, Thomas Henry, Josh Doig, Pawel Dawidowicz, Ondrej Duda és Darko Lazovic.

A várható kezdőcsapat:

Montipo – Magnani, Hien, Ceccherini – Faraoni, Sulemana, Verdi, Tameze, Depaoli – Ngonge, Djuric

Tippelde

Bírom, amikor egy csapat visszakapaszkodik a mélyből, és sikerül neki a bennmaradás, tavaly nagyon drukkoltam például a Salernitanának meg a Cagliarinak. Nem hinném, hogy sikerülhet nyerni a vendégeknek, márpedig nekik csak az az eredmény jó. Lehet, hogy az is kevés.

Olyan mérkőzésre számítok, ahol nem lesz több két és fél gólnál, és a végén a hazaiak nyernek.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 1.90 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Joker8
Oddsok: 1.90 Bónusz: 35,000Ft
Ivibet
Oddsok: 1.90 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső