Real Madrid – Girona: Fogadási Tippek és LaLiga Előzetes – 2024.02.10.

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2024 február 08.
Real Madrid
Teljesítmény:
D N N N V
  • Santiago Bernabeu
  • Február 10. 18:30
Nézd élőben itt:
Rabona
Girona
Teljesítmény:
D N V N N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

És akkor zárásként egy újabb csúcsrangadó következik! A királyi gárda nem tudta kihasználni a Girona bukását a múlt héten, és elmondható, idén mindössze egyszer tudták legyőzni az Atletico Madridot. Mégis megnyerték a Szuperkupát, mégis ők vezetik a bajnokságot, míg a matracosoknak már esélyük sincs odaérni a dobogó tetejére. Na jó, matematikai még azért van bőven, de reális esélyét nem látjuk, hogy Diego Simeone bajnoki címmel búcsúzik majd a spanyol együttestől.

De most nem a colchonerokról beszélünk, hanem a Real Madrid – Girona mérkőzésről. A fene gondolta volna, hogy ez egy rangadó lesz túl a bajnokság felén, de ez a helyzet. A katalán kiscsapat nem adja fel, és győzelem esetén – ami azért a Bernabeuban nem könnyű, eddig idén senkinek sem sikerült még – visszaugranának az első helyre.

Mindkét csapat tele van fontos hiányzókkal, ez pedig a hazaiak malmára hajthatja a vizet…

Real Madrid

Elbukta lehetőségét a Real Madrid annak, hogy egy kicsit meglógjon a Gironától, és biztonságosan távolságban várja az ellenük való meccset. Az idén már negyedszer találkoztak az Atletico Madriddal, győzniük most sem sikerült. Az őszi bajnokin 3-1-re kikaptak tőlük, a Szuperkupa elődöntőjében 90 perc játék után döntetlen volt az állás – hosszabbításban a Real Madrid megnyerte a meccset -, a Copa del Reyben 4-2-re kikaptak hosszabbítás után, most pedig 1-1-et játszottak a bajnokin. És szerintem ennek az eredménynek még ők örülhetnek.

Brahim Díaz az utolsó pillanatban ugrott be Vinicius Jr. helyett, és ezt góllal hálálta meg a spanyol támadó középpályás. A nyomást viszont nem bírták, és a végén egy exrealos, Marcos Llorente egyenlített ki.

Ez pedig azt jelenti, hogy a Madrid előnye továbbra is két pont a Gironával szemben, akik a hétvégén ugyancsak ikszeltek.

Ne feledjük, csak Carlo Ancelottiék tudtak nyerni a Montiliviben, akkor 3-0-ra gyepálták el Savioékat. És azt se feledjük, a Santiago Bernabeuban nem kapott még ki a Real, kilenc győzelmük, két döntetlenjük van.

A sérülések ellenére Ancelotti nem igazolt, bízik abban, hogy játékosai sokoldalúak. Így lett Aurélien Tchouaméniből és Dani Carvajalból középhátvéd, Eduardo Camavingából balhátvéd…

A védelem összeállítása ezúttal is problémás lehet. David Alaba még mindig sérült, Antonio Rüdiger és Nacho játéka pedig erősen kérdéses az egyik spanyol lap szerint. Így könnyen lehet, hogy a Carvajal – Tchouaméni kettős szerepel majd a hátsó alakzatban, miközben Lucas Vazquez jobb-bekk, Ferland Mendy/Fran García balbekk lesz. Ó, szintén kétséges még Vinicius Jr. játéka is…

Biztosan kimarad még Alaba mellett Eder Militao és Thibaut Courtois.

A várható kezdőcsapat:

Lunin – Carvajal, Rüdiger, Nacho, Mendy – Valverde, Kroos, Camavinga – Bellingham – Rodrygo, Brahim

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.09.30.LaLiga
girona
0:3
real madrid
LaLiga
2023.04.25.LaLiga
girona
4:2
real madrid
LaLiga
2022.10.30.LaLiga
real madrid
1:1
girona
LaLiga
2019.02.17.LaLiga
real madrid
1:2
girona
LaLiga
2019.01.31.Spanyol Kupa
girona
1:3
real madrid
Spanyol Kupa
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Girona

Feltört idén a Girona, mint a talajvíz, és őszintén szólva ezt jó látni. Szeretjük, amikor a semmiből nőnek ki jó csapatok, legyen szó bármilyen bajnokságról. És a Girona egy ilyen csapat. Amelyik előzi a Barcelonát, az Atleticot, a Sevillát, a Villarrealt, a Bilbaot, a Sociedadot, a Betist – stb., stb. – az rossz csapat nem lehet.

Michel gárdája csak nem akar eltűnni a süllyesztőben, hiába jósolják ezt hetek óta. A gárda tartja magát, a bajnoki címért küzd, de ha az nem is jön össze, a dobogó még mindig meg lehet számukra. Ami meg BL-indulást ér.

Fel is fedezték a potenciált az együttesben, az első távozó pedig már meg is van, a nyáron Savio a Manchester Cityhez csatlakozik majd.

Amúgy a keretbe új érkezőkkel nem találkozhatunk, habár olyan nevek is szóba kerültek, mint Vancsa Zalán, Michel – szinte – ugyanazzal a kerettel vág neki a tavasznak.

A Real Sociedad elleni bajnokijukat játszották a hétvégén, ami egy tipikusan döntetlenszagú mérkőzés volt. Nem esett szabályos gól – Yangel Herrera betalált, de elvették -, így botlott a Girona. Szerencséjükre az Atletico Madrid kisegítette őket.

Továbbra is nagyon meggyőzők idegenben, és ami szintén fontos: Veretlenek! Nyolc győzelmük, három döntetlenjük van.

Ami biztos, hogy két fontos játékos – Yangel Herrera és Daley Blind – ezen a találkozón nem léphet pályára. Előfordulhat, hogy Yaakoboshvili Antal ismét szerephez jut a holland kiesésével.

Reggel még a sérültek között tartották számon Artem Dovbykot is, de a csatár valószínűleg játszhat. Kimarad Juanpe, Toni Villa és David Lopez.

A várható kezdőcsapat:

Gazzaniga – Couto, Yaakoboshvili, E. García, Gutiérrez – A. García, Martín, Tsygankov – Sávio, Dovbyk, Portu

Tippelde

A Girona nem az a csapat, amelyik megelégszik egy döntetlennel. Ráadásul ők a kicsik, nincs akkora vesztenivalójuk, menni fognak előre a győzelemért. A Real Madridnak otthon fel kelll vennie a kesztyűt, így ebből a meccsből lehet egy igazán szórakoztató összecsapás is.

Tippjeink a következők:

1.: Real Madrid győzelem

2.: Három és fél gól feletti eredmény

3.: Mindkét fél szerez majd gólt

Szerezz havonta 20.000 Ft értékű ingyenes fogadást a Dreambet oldalán, és folytatódjanak nagyszerűen a kedvenc bajnokságaid!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső