West Ham United – Arsenal: Fogadási Tippek és Premier League Előzetes – 2024.02.11.

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2024 február 09.
West Ham United
Teljesítmény:
V D D V D
  • London Stadium
  • Február 11. 15:00
Nézd élőben itt:
Joker8
Arsenal
Teljesítmény:
N N N V V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Mára is jó meccsekkel készültünk nektek, illetve hoztunk pár érdekességet is, melyet majd a hírek alatt találhattok meg. Többek között szót ejtettünk arról, hogyan kerülhető meg az internetes blokkolás, milyen módszerek vannak arra, hogy tudjatok minket olvasni.

Térjünk rá a mai napi meccseinkre! Összesen négy találkozóval készültünk, Anglia, Spanyolország és Olaszország legjobb mérkőzéseivel, melyet vasárnap rendeznek.

A Premier League-gel indítunk, a West Ham United – Arsenal meccset vasárnap 15:00-kor rendezik, és nem sokat kell az ágyúsoknak utazni, hiszen mindkét együttes az angol fővárosban található.

Mikel Artetáéknak szükségük van egy újabb győzelemre, különben a Liverpool ellen aratott bravúrgyőzelem mit sem ért. A West Hamet el lehet kapni, de vigyázat, ők az egyedüliek, akik legyőzték az Emiratesben idén az Arsenalt…

West Ham United

Ismét mélyrepülésben a West Ham, a kalapácsosok négy bajnoki óta, összességében hat meccse nem tudnak nyerni. Ez pedig ismét felvetette a lehetőségét annak, hogy David Moyes távozzon. Habár sokat köszönhetnek neki a drukkerek, a végtelenségig ezt nem lehet húzni, főleg, hogy nem kevés pénzt kapott a skót a keret megerősítésére.

Különösebb probléma eddig nem is volt, de az elmúlt négy PL-meccsen összesen három pontot szereztek, ahogy mondtam, győzni egyszer sem sikerült. Emellett kevés gólt lőnek és viszonylag sokat kapnak, ami szintén nem túl nagy segítség.

A hétvégén a Manchester United otthonába látogattak, és bár szoros mérkőzésre számítottak a legtöbben, ez nem tükrözte a valóságot. Legalábbis a végeredmény szempontjából biztosan nem. Az, hogy aztán a játék képe meg a statisztika mit mutat, már senkit sem érdekel. Tény és való, többet támadtak a vendégek, az xG-jük 1.74 volt, magasabb, mint a MU-é, mégis berámoltak Alphonse Areolának és Lukasz Fabianskinak három gólt…

A csapat még mindig az élmezőnyhöz tartozik, de a kiugró teljesítményre egyre kevesebb az esélyük. A MU még belátható távolságon belül, a többiek viszont már egyre messzebb.

Hazai pályán sem jellemző az együttesre a kiegyensúlyozottság, öt győzelmük van, négy döntetlenjük és két vereségük.

A télen kissé megváltozott a keret: Egyrészt érkezett egy Rice-utód Kalvin Phillips személyében, de eladták Pablo Fornalst, kölcsönadták Said Benrahmát, illetve két peremember, Connor Coventry és Thilo Kehrer is távozott.

Areolát le kellett cserélni az Old Traffordon, elvileg nem is jött helyre még, rajta kívül kimarad Lucas Paqueta és Michail Antonio is. Viszont újra a kerettel van Mohammed Kudus és Nayef Aguerd is, akik sokat segíthetnek kimászni a gödörből.

A várható kezdőcsapat:

Fabianski – Coufal, Aguerd, Zouma, Emerson – Soucek, Alvarez – Kudus, Ward-Prowse, Cornet – Bowen

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.12.28.Premier League
arsenal
0:2
west ham
Premier League
2023.11.01.Angol Ligakupa
west ham
3:1
arsenal
Angol Ligakupa
2023.04.16.Premier League
west ham
2:2
arsenal
Premier League
2022.12.26.Premier League
arsenal
3:1
west ham
Premier League
2022.05.01.Premier League
west ham
1:2
arsenal
Premier League
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Arsenal

Már-már azt hittük, kétszereplős lesz a bajnoki címért folyó csata, de az Arsenal úgy döntött, ebből a buliból nem akarnak kimaradni. Bánkódhatnak a karácsonyi meccsek miatt, ha azok közül legalább egyet megnyertek volna… De nem nyertek, épp a West Ham kalapálta el őket saját szurkolótáboruk előtt, ami aztán megindította őket lefelé.

Most a harmadik helyről várják a folytatást, de egy nagyon fontos és önbizalmat abszolút megnövelő találkozón vannak túl. Az élen álló – bár elég tartalékos – Poolt sikerült legyőzniük 3-1-re úgy, hogy minden gólt Arsenal-játékos szerzett. Először Bukayo Saka talált be, majd Gabriel Magalhaes öngóljával egyenlített a Pool. A második félidőben Gabriel Martinelli használt ki egy kapushibát, végül pedig Leandro Trossard biztosította be a sikert.

Az Arsenal idén inkább otthon brillírozik, idegenben már három vereségnél járnak. Mellette két döntetlenjük és hat győzelmük van.

Nem nagyon volt változás a keretben, Marquinhos visszatért kölcsönből, illetve Rúnar Alex Rúnarssont eladták Dániába.

Sérültek: Jurrien Timber és Fabio Vieira. Illetve megvan a lehetősége annak, hogy Gabriel Jesus, Oleksandr Zinchenko és Thomas Partey is kimarad, mert nem százszázalékosak.

A várható kezdőcsapat:

Raya – White, Saliba, Gabriel Magalhaes, Kiwior – Ödegaard, Rice, Havertz – Saka, Trossard, Martinelli

Tippelde

Van mit jóvá tennie az Arsenalnak, a WHU elvette a veretlenségüket otthon. De ennél sokkal fontosabb, hogy tényleg begyűjtsék a három pontot, és minimum együtt haladjanak a Poollal és a Cityvel. Ha meg jól jön ki a lépés, még az élre is ugorhatnak…

Tippjeink a következők:

1.: Arsenal győzelem

2.: Két és fél gól feletti eredmény

Kétgólos vezetésnél a FEZbet meg sem várja a lefújást, azonnal jóváírja a fogadást!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső