Real Sociedad – Athletic Bilbao: Fogadási Tippek és LaLiga Előzetes – 2023.09.30.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 szeptember 29.
Real Sociedad
Teljesítmény:
N N D V N
  • Reale Arena
  • Szeptember 30. 21:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Athletic Bilbao
Teljesítmény:
D N N D N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Rangadó lesz dögivel, a spanyoloknál nem is egy. A Girona – Real Madrid mellett a baszk rangadó is sorra kerül, szombaton este a Real Sociedad – Athletic Bilbao mérkőzés, ami mindig különleges. Hatalmas feszültség, hihetetlen hangulat, és általában jó futball. Egyébként teljesen változatosan játszanak, néha az egyik nyer, néha a másik, mostanság egy picikét fölényben Ernesto Valverde csapata, de ez bármikor változhat.

A hétközi fordulóban csak az egyik csapat tudott nyerni, és most nagy szükség lenne arra, hogy a Bilbao is pontokkal gazdagodjon. Jót tenne a fejeknek, és nem is szakadnának le az élbolytól, ahol most egyébként BL-t érő helyen szerepelnek.

Az online sportfogadás Magyarországon is elérhető irodái a Sociedad sikerére várnak, a Hotbetnél 2.20 az ő győzelmük, 3.30 az iksz, 3.46 a vendégsiker.

Real Sociedad

A baszk rangadó minden szurkolónak fontos, a játékosoknak is, de itt, a Sociedadnál azért többen vannak az „idegenek”, akik nem tudják átérezni, ez a meccs mit is jelent. Míg az ellenfélnél csak baszk nemzetiségű játékosok játszhatnak. Ebből a szempontból tehát előnyben van a Bilbao, de ez nem minden.

A Real Sociedad mostani formáját, eredményeit sem lehet figyelmen kívül hagyni, ami egyébként nem rossz. Imanol Alguacilék bemutatkoztak a Bajnokok Ligájában – a Real Madrid elleni vereség után -, és a tavalyi év második helyezettjétől pontot tudtak lopni.

Hétvégén a Getafét verték nehezen, míg szerdán a Valenciát. Az sem volt könnyű meccs, még úgy sem, hogy egy félidőt emberelőnyben játszhattak a vendégek. A győztes gólt egyébként Carlos Fernández szerezte.

Kuboék most a hatodik helyet foglalják el, két ponttal van előttük a Bilbao, eggyel az Atletico Madrid.

Hazai pályán 2-2-0 a mérleg.

Azért nem mindig volt ennyire üres a mester sérültlistája, előfordult, hogy egy fél kezdőre való játékosára nem számíthatott, míg most csak Martín Merquelanz nem lesz pályán.

A hétközi kezdőhöz képest lesznek változások, visszatér Kubo, Barrenetxea, Zubimendi és Méndez is.

A várható kezdőcsapat:

Remiro – Traoré, Zubeldia, Le Normand, Tierney – Kubo, Zubimendi, Merino, Barrenetxea – Oyarzabal, Méndez

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.04.15.
athletic bilbao
2:0
real sociedad
2023.01.14.
real sociedad
3:1
athletic bilbao
2022.08.05.
athletic bilbao
1:0
real sociedad
2022.02.20.
athletic bilbao
4:0
real sociedad
2021.10.31.
real sociedad
1:1
athletic bilbao
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Athletic Bilbao

Nem panaszkodhatnak a bilbaóiak sem, mióta elkezdődött az idény, a csapat csak egyszer, a nyitókörben kapott ki. Akkor is a Real Madridtól, ami vállalható vereség.

Azóta viszont hat bajnokiból négyet megnyertek, kétszer ikszeltek. Legutóbb a Getafe bizonyult kemény diónak, velük a Sociedad is megszenvedett. De míg az ellenfelük akkor nyerni tudott, a Bilbao csak döntetlent hozott össze. Ez is nagy szó, ha őszinték akarunk lenni, Oihan Sancet ugyanis azonnali piros lapot kapott a félidei pihenő előtt, és Valverdének át kellett szabnia a csapata játékát. 1-0-s előnyben voltak akkor Yuri Berchiche góljával, de hamar jött az egyenlítés. Inaki Williams gólja után megint a Bilbao vezetett, de a Getafe ponttal távozott aztán.

A csapat idegenbeli mérlege 2-1-0, eddig még gólt sem kaptak.

Sérültek náluk is vannak, méghozzá fontos játékosok. Nico Williams mellett Inigo Ruiz de Galarreta nem játszhat, Peru Nolaskoain közelít a visszatéréshez, de még nem lesz ott, Oihan Sancet pedig eltiltott.

A várható kezdőcsapat:

U. Simón – de Marcos, Álvarez, Vivian, Berchiche – Herrera, Vesga – Berenguer, Gómez, Williams – Villalibre

Tippelde

A két csapat nem szokott unalmas meccseket játszani. Szerintünk most sem fognak. A legutóbbi öt meccsből négy ért véget úgy, hogy a hazai csapat nyert, és nem ok nélkül tartják esélyesebbnek most a Sociedadot.

Tippjeink a következők:

1.: Real Sociedad győzelem

2.: Mindkét fél szerez majd gólt

3.: Két és fél gól feletti eredmény

4.: Gól az első félidőben

5.: 4,5-nél több sárga lap

Csatlakozz a Betrophyhoz és kérd az akár 40.000 Ft-os üdvözlő bónuszt, mellyel megalapozhatod az irodánál a karriered!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső