Inter – Benfica: Fogadási Tippek és Bajnokok Ligája Előzetes – 2023.10.03.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 október 02.
2023. október 03. kedd, 21:00 Giuseppe Meazza
Inter
vs
Benfica

A legjobb fogadóirodák szerintünk:

Rendhagyó hetet csinálunk most, előre szeretnék nektek erről szólni. Ez azt jelenti, hogy nem az összes Bajnokok Ligája-mérkőzésről fogunk szót ejteni, sőt, utána is kissé szűkebb lesz a kínálat. Minden nap három meccs, igyekszem a jobbakat kiválasztani, ami sportfogadás szempontjából is megmozgat titeket. Elnézést, most egy másik projekt került előtérbe, jövő héttől visszatérünk a megszokott kerékvágásba.

Első meccsünk az Inter – Benfica, a párosítás ismerős lehet azoknak, akik tavaly is követték a BL-t, a két együttes ugyanis a negyeddöntőben találkozott.

Az odavágó is érdekes volt, a visszavágó meg még inkább, és most is hasonló erőfeszítést várunk a két gárdától. A bet365 emellett olasz sikert, 1.80 a hazaiak győzelme, 4.33 a vendégeké, 3.75 a döntetlen.

Inter

Jól meglepték az Intert a Bajnokok Ligája első fordulójában. San Sebastianba, a Real Sociedadhoz látogattak, és a hazaiak az első percektől fogva nekimentek Yann Sommer kapujának. Aminek meg is lett az eredménye, hamar vezetést szereztek. Az előző idény ezüstérmese viszont később maga is betalált Lautaro Martínez révén, így legalább egy pontot megtarthattak. Nem biztos, hogy erről a kezdésről ábrándoztak a szurkolók, most illene javítani.

Simone Inzaghi együttese egy kissé furán teljesít, 5-1-re győzik le az AC Milant, aztán meg kikapnak 2-1-re a Sassuolotól… Szóval azért megvan ez a kettősség a csapatban.

A hétvégén viszont legalább győztek, és nagyon simán tették mindezt. Salernóban, a Salernitana ellen négy gólt rúgva tartották meg első helyüket a bajnokságban. A találkozón megint főszereplő volt Martínez, aki csereként beállva szerzett mesternégyest!

A hazai meccsekkel idén nem igazán volt gond, a Monza, a Fiorentina és az AC Milan is úgy kapott ki, hogy esélyük sem volt, viszont a Sassuolo elleni vereség nagy pofon volt.

Mikor a csapat sérültjei szóba kerülnek, négy embert kell megemlíteni. Stefano Sensi régóta kiesett, mellette még hiányozni fog Davide Frattesi, illetve két tapasztalt játékos, Juan Cuadrado és Marko Arnautovic.

A várható kezdőcsapat:

Sommer – Pavard, De Vrij, Bastoni – Dumfries, Barella, Calhanoglu, Mkhitaryan, Dimarco – Martinez, Thuram

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.04.19.Bajnokok Ligája
inter
3:3
benfica
Bajnokok Ligája
2023.04.11.Bajnokok Ligája
benfica
0:2
inter
Bajnokok Ligája
2008.08.15.Barátságos Mérkőzés
benfica
4:5
inter
Barátságos Mérkőzés
2004.03.25.UEFA Kupa
inter
4:3
benfica
UEFA Kupa
2004.03.11.UEFA Kupa
benfica
0:0
inter
UEFA Kupa
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Benfica

Meglepő módon vereséggel indította a BL-idényt a Benfica, hazai pályán 2-0-ra kaptak ki a Red Bull Salzburgtól, minden idők legfiatalabb kezdőcsapatától ebben a sorozatban. A portugálok dolgát nehezítette, hogy már korán, a 19. percben megfogyatkoztak, Antonio Silvát állították ki, és az emberhátrányt nem bírta el a maradék tíz ember a pályán. Egyszóval rájuk is illik az, hogy illene javítaniuk. Ám ez nehéz lesz, tekintve, hogy a tavalyi idényben egyszer sem tudták legyőzni az Intert.

A szomszédok elleni vereség volt a második a csapatnak ebben az idényben, előtte augusztusban a Boavistától kaptak ki. A szezon összes többi mérkőzését megnyerte a Benfica. Többek között a hétvégi örökrangadót is az FC Porto ellen (akiket már másodszor győztek le az idényben!), ezúttal Ángel Di Maria gólja döntött.

Az együttes négy meccset játszott idegenben, mindegyiken potyogtak a gólok, és a négyből hármat sikerült is megnyerniük.

Antonio Silva eltiltása miatt a belső védőt pótolni kell, várhatóan Nicolas Otamendi helyén Morato fog játszani.

A várható kezdőcsapat:

Trubin – Bah, Otamendi, Morato, Aursnes – Kökcü, J. Neves – Di Maria, Neres, R. Silva – Musa

Tippelde

Lehet, hogy néha kiszámíthatatlan az Inter, ám Inzaghi igazi specialista a BL-ben, a szurkolók bízhatnak abban, hogy a csapat visszatalál a helyes útra, megnyeri a mérkőzést és akár a csoport élére is ugorhatnak. Mondjuk ehhez lesz néhány szava a Salzburgnak is…

Tippjeink a következők:

1.: Inter győzelem

2.: Két és fél gól feletti eredmény

3.: Mindkét fél szerez majd gólt

4.: Lautaro Martínez bármikor gólt szerez

Tombolázz és nyerj! A Rabona 5.000 Ft után egy tombolaszelvényt ad, a fődíj pedig 820.000 Ft

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

felső