Real Sociedad – Girona: Fogadási Tippek és La Liga Előzetes

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 május 10.
Real Sociedad
Teljesítmény:
N N D N V
  • Reale Arena
  • Május 13. 14:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Girona
Teljesítmény:
N N N V N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Kicsit szétnézünk a spanyol első osztályban is, hiszen ott is egyre keményebb meccsek várhatók. Ahogy közeledik a bajnokság utolsó fordulója, úgy tisztul a kép, de egyelőre még sok a nyitott kérdés. Az egyik például az, elindulhat-e a Real Sociedad a Bajnokok Ligájában? Nagyon úgy néz ki, hogy igen, elképesztően vissza kéne esniük, hogy ez ne így legyen.

Szintén fontos kérdés, hogy a Girona – újonc csapat létére – ki tudja-e harcolni a nemzetközi kupaszereplést? Castellanosék óriási formában, hátrányuk a Betisszel szemben öt pont.

A hetedik hely is elég lehet az EKL-re, de a csapat most már éhes a sikerre…

Az online sportfogadás szakértői vakarhatják a fejüket. Vagyis vakarhatnák, de nem teszik. Szerintük simán győzni fog a baszk együttes.

Merthogy például a Greatwin irodájánál 1.64 a hazai győzelem és 5.00 a vendég, miközben a döntetlen 4.00.

Jöjjön a Real Sociedad – Girona találkozó!

Real Sociedad

Oké, a Real Betist lerázta a Real Sociedad, most egy új fenyegetés van mögöttük, a Villarreal. Velük szemben még kényelmesnek mondható az előny, ám ha nem figyelnek, még a sárga tengeralattjáró megtorpedózhatja őket.

A baszkok jó formában vannak, öt fordulóval ezelőtt kaptak ki utoljára, akkor legnagyobb riválisuk, az Athletic Bilbao verte meg őket. Viszont azóta szépen jönnek a győzelmek, háromszor is sikerült nyerni, többek között a Real Madriddal is elbántak. A királyi gárda elleni mérkőzésen Kubo Takefusa találatával szerezték meg a vezetést, aztán egy vendég piros lap után még egyszer betaláltak, Ander Barrenetxea gólja tette biztossá a győzelmet.

A negyedik hely BL-t ér, és a csapatnak ennyire van szüksége. Ehhez még szükség lesz pár győzelemre, öt forduló még hátra van.

Hazai mérlegükre büszkén tekinthetnek, kilenc győzelem, négy döntetlen, három vereség.

Imanol Alguacil annak is örülhet, hogy a keretében alig van sérült: Martín Merquelanz, Sadiq Umar és Igor Zubeldia nem szerepelhet.

A várható kezdőcsapat:

Remiro – Gorosabel, Pacheco, Le Normand, Munoz – Merino, Zubimendi, Oyarzabal – D. Silva – Kubo, Sörloth

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2022.10.02.La Liga
girona
3:5
real sociedad
La Liga
2019.02.25.La Liga
girona
0:0
real sociedad
La Liga
2018.10.22.La Liga
real sociedad
0:0
girona
La Liga
2018.04.08.La Liga
real sociedad
5:0
girona
La Liga
2017.11.17.La Liga
girona
1:1
real sociedad
La Liga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Girona

Egészen érdekes csapat a Girona. Az újonc együttestől nem várt senki sokat, most mégis a nemzetközi porondra pályáznak. És ha itt, a hetedik helyen maradnak, akkor el is fogják azt érni. Ám még megcélozhatják a Real Betis helyét is, ehhez öt pontot kell öt forduló alatt ledolgozni. És a két csapat még játszani fog egymással.

A legutóbbi öt meccsükből négyet megnyertek, egyedül a Valladolidtól kaptak ki, ami azért mindenkit meglepett. Egyébként legyőzték az Elchét, a Real Madridot, a Sevillát, valamint legutóbb a Mallorcát.

Azon a meccsen nem történt semmi különös, csak a papírforma igazolódott be, ugyanis hazai pályán ezt a Gironát nem könnyű földbe döngölni. Nem is jött össze a vendégeknek. Bernardo góljával szerezték meg a vezetést, majd Taty Castellanos talált be újra. Az argentin nagyszerű formában van, a legutóbbi három meccsén hat gólt szerzett.

Hazai pályán szinte megfoghatatlanok, de idegenben azért nincs kolbászból a kerítés: Hiába nyertek legutóbb a Sevilla ellen, mérlegük attól még gyenge marad, 3-5-8.

Vannak sérültek, nem is kevés: Joel Roca, Yangel Herrera, Ibrahima Kebe, Toni Villa, Borja García és Aleix García is kiesett.

A várható kezdőcsapat:

Gazzaniga – Martínez, Bueno, Bernardo, Gutiérrez – Romeu – Tsygankov, Reinier, Martin, Riquelme – Castellanos

Tippelde

Alguaciléknak kell a győzelem, hogy biztossá tegyék negyedik helyüket, a Girona a hatodikra hajt, vagy legalább a hetedik megtartására.

Egyikük sem riad vissza a támadó futballtól, így mi azt mondjuk, ezúttal a gólokra érdemes tippelni. Az over 2,5, valamint a BTTS az, amik szerintünk ezúttal jó tippek lehetnek.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 1.94 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Joker8
Oddsok: 1.95 Bónusz: 35,000Ft
Ivibet
Oddsok: 1.96 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső