Sassuolo – Salernitana: Fogadási Tippek és Serie A Előzetes

Olvasd el 7 perc alatt szerző Bartos László 2022 szeptember 30.
Sassuolo
Teljesítmény:
N V D D D
  • Mapei
  • Október 02. 15:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Salernitana
Teljesítmény:
V D D D N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Kezd felnőni a feladathoz a Salernitana együttese. Azok után, hogy tavaly az utolsó fordulóban menekültek meg a kieséstől, idén messzire elkerülik a piros vonalat, meg az az alatti területeket. Nem váltak élcsapattá, nem következett be 180 fokos fordulat, de Davide Nicola kihozza ebből a csapatból, amit csak ki tud és ki lehet.

Hasonlóan teljesítenek, mint a Sassuolo együttese, amely egy elég erős kritika Alessio Dionisi csapatának. Amíg De Zerbi irányított, a neroverdi folyamatosan tüske volt a köröm alatt minden nagycsapat számára, most viszont visszasüllyedtek a középmezőnybe. Több ígéretüktől, nagy játékosuktól megváltak, kölcsönbe, vagy végleg elküldték őket, erre a mostani együttesre rá sem lehetne ismerni, és a négy évvel ezelőtti Sassuolo gólokkal verné a mostanit.

Formát tekintve egyikük sem büszkélkedhet kiemelkedő eredményekkel, így az egymás elleni találkozó remek alkalom lehet mindkettejük számára, hogy gyarapítsák az eddig megszerzett pontjaik számát.

A fogadóirodák azt mondják, hogy a neroverdi nyerheti meg a meccset, a hazai győzelemre feleakkora a szorzó, mint a vendégekére. A számok nyelvén ez azt jelenti, hogy míg a Sassuolo sikerére kétszeres az odds, addig a Salernitanáéra majdnem négyszeres. A döntetlen is nagyon magas, 3.70 körül fogadható most meg.

Következzen a Sassuolo – Salernitana mérkőzés!

Sassuolo

Szinte ugyanúgy áll a két együttes most a bajnoki tabellán. A Sassuolo kilenc pontot gyűjtött az eddigi hét forduló alatt, ez nem mondható erősnek, és akkor még nagyon visszafogott voltam. Több volt ebben a csapatban, de – és ezt már fentebb mondtam – elherdálták a tehetségeiket, a nyáron lelépett Scamacca, Raspadori, tavaly Bogát adták el…

Nincs könnyű helyzetben Dionisi, és ha így folytatja, akkor hamarosan ki fogják rúgni, mert ez a teljesítmény nem lesz elég.

Az a kilenc pont úgy jött össze, hogy a csapat kétszer nyert, háromszor ikszelt és kétszer kikapott. A második győzelmüket az utolsó fordulóban aratták, a Torino otthonába látogattak, és bár necces volt, végül 1-0-ra győzni tudtak. Pedig a Torino is kapuba talált, de azt les miatt nem adták meg.

A győztes gólt egyébként Agustin Álvarez szerezte, aki a nyáron érkezett, de eddig nem sokat játszhatott, általában csereként számítottak rá. Talán ez a gól majd felrázza és elgondolkodtatja Dionisit.

A bikák ellen egyébként bemutatkozhatott egy 18 éves srác a zöld-feketéknél, Luca D’Andrea nem játszott rosszul, de azért hosszabb távon szükség volna valakire a támadó szekcióban. Andrea Pinamontit – ez egy magánvélemény – sosem tartottam akkora mágusnak, viszont Laurientéből még lehet valami. Őt a nyáron vásárolták meg Franciaországból.

Félig-meddig a kényszer szülte D’Andrea kezdetését. Általában Kyriakopoulos játszott, de Dionisi is rájött, hogy ő hátrébb sokkal hasznosabb tud lenni. Ja, és persze ne feledjük, hogy Gregoire Defrel, Domenico Berardi, Hamed Traoré is sérült, valamint Martin Erlic és Mert Müldür szintén.

A várható kezdőcsapat:

Consigli – Toljan, Ayhan, Ferrari, Rogerio – Frattesi, Lopez, Harroui – Álvarez, Pinamonti, Lauriente

Egymás elleni meccsek:

A Salernitana tavaly mindössze egy pontot tudott zsákmányolni a Sassuolotól, és már az is nagy szó volt, ugyanis korábban szinte folyamatosan a zöld-feketék nyerték a közös meccseket. Itt is rengeteg B-ligás meccs van, mint az előző meccsünknél is, részletesebben csak a tavalyi találkozókat nézzük meg, az előtte levők 2010 környékén voltak.

Szóval, tavaly a Sassuolo hazai pályán 1-0-ra győzte le a Salernitanát, akkor még nem látszott, hogy a salernóiakkal komoly gondok lehetnek majd a szezon hátralévő részében. Tavasszal már igen, de akkor már Nicola ült a kispadon, akinek segítségével egy hihetetlen hajrát csinált a csapat.

A Sassuolo elleni egy pontra is nagy szükség volt, 2-2 lett az a mérkőzés, ami azért is lehetett így, mert Giacomo Raspadori két perc alatt kiállíttatta magát, és az emberhátrányt nem bírta el a vendégcsapat.

Előző 5 meccs eredménye
2022.03.12.Serie A
salernitana
2:2
sassuolo
Serie A
2021.09.26.Serie A
sassuolo
1:0
salernitana
Serie A
2010.05.15.Serie B
salernitana
1:4
sassuolo
Serie B
2010.01.30.Serie B
sassuolo
3:2
salernitana
Serie B
2009.01.24.Serie B
sassuolo
1:0
salernitana
Serie B
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Salernitana

A Salernitana magához képest tényleg összeszedte magát, egyelőre úgy tűnik, hogy erősödtek annyit, hogy idén nem lesz gond a kieséssel. Aztán lehet, hogy hamarosan visszaesnek, de ez most még nem várható. Nicola az utóbbi években két helyre is tüzet oltani ment. Miután a Torinot bent tartotta, jött a Salernitana, de itt megkapta a lehetőséget, hogy a saját szája íze szerint alakítsa a keretet, és úgy gondolom, hogy sikerült nagyot erősödniük. Sőt, igazán büszkék lehetnek egy játékosukra, Pasquale Mazzocchi személyében először adtak játékost az olasz felnőtt válogatottnak, a szélső a magyarok ellen mutatkozhatott be.

Dicsértem a csapatot az idei teljesítményükért, de a másik oldalról nézve már négy forduló óta nyeretlenek. Három döntetlen után a Lecce elleni hazai mérkőzést 2-1-re veszítették el, ez volt az utolsó meccsük a szünet előtt. Egyetlen góljuk is öngólból született, nem nagyon ment nekik a játék…

Pedig aztán egy Krzysztof Piatek – Boulaye Dia csatársorral szórni kéne a gólokat.

Eddig idegenben mindhárom meccsük döntetlennel ért véget, az Udinesével, a Bolognával és a Juvéval ikszeltek.

A csapat leggyengébb pontja talán a védelem, bár, ha mindenki egészséges, akkor az is sokat erősödik. Legutóbb Federico Fazio eltiltás miatt nem játszhatott, míg Matteo Lovato, Emil Bohinen, Franck Ribéry és Ivan Radovanovic sérültek voltak. A rutinos argentin eltiltása lejárt, egyes hírek szeirnt azonban megsérült. Lovato viszont rendbe jött, és azonnal a kezdőbe kerülhet.

A várható kezdőcsapat:

Sepe – Bradaric, Lovato, Daniliuc – Candreva, Coulibaly, Maggiore, Vilhena, Mazzocchi – Dia, Piatek

Tippelde

Gólok terén egyik együttes sem jeleskedik, nem volt túlzottan sok olyan meccsük, ami 2,5 gól feletti eredményt hozott volna.

A Sassuolo idén is nagyon kétarcú csapat, a Salernitana idegenben nem remekel, így hát nem lenne meglepő, ha ezúttal is pontosztozkodással érne véget a meccs. És szerintünk a két és fél gól alatti eredmény is elég valószínűnek tűnik…

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 2.24 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Joker8
Oddsok: 2.22 Bónusz: 35,000Ft
Ivibet
Oddsok: 2.22 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső