Sevilla – Real Madrid: Fogadási Tippek és La Liga Előzetes

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 május 25.
Sevilla
Teljesítmény:
D D N N D
  • Ramón Sánchez-Pizjuán
  • Május 27. 19:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Real Madrid
Teljesítmény:
N V V N D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

A héten jó sok spanyol meccs volt már, de ezt a következőt nem akartuk semmiképp kihagyni. Rangadó ez a javából, de ez a mostani meccs inkább egy csökkentett üzemmódban megrendezett rangadó lesz. Tisztán látszik, hogy a Real Madrid, mióta a Barca matematikailag is bajnok lett, illetve a csapat kiesett a BL-ből, nem igazán teszi oda magát a meccseken.

Plusz van most egyéb probléma is Madridban, Vinicius Jr. ügyére gondolok persze, ami országos visszhangot kapott, vagy még talán annál is nagyobbat.

A hétközi meccsén mindkét csapat szenvedett, most pedig egymás ellen kellene bizonyítani.

Mindig paprikás a Sevilla – Real Madrid, valószínűleg most is az lesz, hiába nincs már hatalmas tétje.

Az online sportfogadás szakértői szerint kicsivel esélyesebb a vendégcsapat: A bet365 oldaán 2.20-as szorzót látunk, 3.10 a hazai győzelem és 3.60 a döntetlen.

Sevilla

Épp az előző cikkben esett szó a Sevilla együtteséről, persze csak érintőlegesen, hiszen egy olasz bajnokiról beszéltünk. José Luis Mendilibar együttese majd a jövő héten mérkőzik meg az AS Romával Budapesten, magyarul, ezt a Real elleni rangadót nem igazán fogják komolyan venni. Nem szó szerint kell érteni, biztosan odateszik magukat, de nagy kérdés, hogy milyen csapat teszi oda magát, mennyit rotál Mendilibar.

Az EL-ben még nem vesztettek döntőt, akárhányszor jutottak el a döntőig, azt megnyerték. Egyébként ez hat darab trófeát jelent.

A Sevillának sűrű ez a hét, tegnap este az Elche ellen játszottak, szombaton jön a Real, majd utaznak Pestre.

A sereghajtó elleni mérkőzést minden bizonnyal megnyerték volna, ha nincs Pape Gueye újabb kiállítása. A szenegáli középpályásnak lassan lefő a kávé, hiszen nagyon meggondolatlanul játszik, most épp nyújtott lábbal találta el ellenfele sípcsontját egy teljesen veszélytelen szituációban.

Ekkor egyébként a csapat már vezetett 1-0-ra Erik Lamela góljával, de később az emberelőnyben levő Elche egyenlített.

A Sevilla elszalasztott egy esélyt, hogy megelőzzék a Gironát, valamint az utolsó két fordulóra a hetedik helyen álló Bilbao is megléphet előlük 4 pontra.

Hazai pályán 7-5-6-os mérlegük van, ez inkább rossz, mint jó. Egy nemzetközi kupába vágyó csapattól nem ezt várnánk. De tudjuk, hogy a szezon kétharmadáig mennyire gyenge volt a csapat…

Pape Gueye újfent pihen, míg Joan Jordan továbbra is sérült. Nem csak ő. Többen vannak még, de ők közel járnak a visszatéréshez: Tanguy Nianzou, Marcao, Suso és Papú Gómez.

A várható kezdőcsapat:

Dmitrovic – Montiel, Badé, Rekik, Telles – Fernando, Gueye – Corona, Torres, Gil – R. Mir

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2022.10.22.La Liga
real madrid
3:1
sevilla
La Liga
2022.04.17.La Liga
sevilla
2:3
real madrid
La Liga
2021.11.28.La Liga
real madrid
2:1
sevilla
La Liga
2021.05.09.La Liga
real madrid
2:2
sevilla
La Liga
2020.12.05.La Liga
sevilla
0:1
real madrid
La Liga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Real Madrid

Egyre komolyabb botrány formálódik Vinicius Jr. ügyéből, ami abszolút elvonja a játékosok figyelmét a lényegről, a fociról. Nyilván ez így sarkos, mert az nem járja, hogy valakit a bőrszíne miatt kiüldözzenek a világból, de értitek, hogy gondoltam.

Sajnálatos, ami történik, egy olyan országban, amelyet azért nem lehet vaskalaposnak mondani, nyugati szellemiség jellemző rájuk. Mindegy is, itt nem nekem kell ítéletet mondanom.

A Real Madrid tegnap Vini nélkül lépett pályára, az ellenfél a Rayo Vallecano együttese volt. Karim Benzema góljára még jött válasz, de Rodrygoéra már nem.

Mivel az Atletico Madrid botlott, a Real visszaelőzte őket, két fordulóval a vége előtt megint ők a másodikok.

Idegenben nagyon sokat rontott idén a Real, az utolsó öt meccsükből négyet elveszítettek, teljes mérlegük pedig épphogy pozitív: 10 győzelem, 1 döntetlen, 7 vereség.

A tegnapi meccsen Vinicius Jr. sérülés miatt maradt távol, de lehet, hogy ez csak egy mondvacsinált indok volt, hogy egy picit fejben pihenhessen. Mindenesetre most már nem látom a sérültek között.

A várható kezdőcsapat:

Courtois – Vazquez, Rüdiger, Alaba, Nacho – Kroos, Tchouaméni, Valverde – Rodrygo, Benzema, Vinicius Jr.

Tippelde

A Sevilla szurkolói mindig nagyon ki vannak élezve a Real Madridra, főleg, ha a meccset Andalúziában játsszák. Most azonban talán még az ő fejükben is inkább mozog a Roma elleni mérkőzés.

A hazaiak részéről egy tartalékosabb összeállítást várok, a vendégektől viszont nem túl sok motivációt.

Úgy gondolom, bárki nyerhet, esélyesebb a Real a tények ismeretében, de a legjobb döntésnek azt tartom, ha a két és fél gól alatti eredményt tesszük célkeresztbe.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 2.30 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Joker8
Oddsok: 2.28 Bónusz: 35,000Ft
Ivibet
Oddsok: 2.35 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső