Arsenal – Wolverhampton: Fogadási Tippek és Premier League Előzetes

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 május 25.
Arsenal
Teljesítmény:
V V N N V
  • Emirates Stadium
  • Május 28. 17:30
Nézd élőben itt:
Rabona
Wolves
Teljesítmény:
D V N V N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Azt mondtam nektek a minap, hogy mivel sok bajnokságból az utolsó fordulót játsszák le a hétvégén, ezért igyekszünk mindenhol ott lenni. A németeknél ezt meg is tettük, mindegyik BuLi-meccsről olvashattok az oldalon. És most jönnek az angolok. Ma öt meccs, holnap is öt. És mindegyiken itt leszünk.

Emlékszem, pár hete még arról szóltak a hírek, micsoda horror áron lehet jegyhez jutni az Arsenal – Wolverhampton találkozón. Akkor még azt hitte mindenki, ünnepelni fognak az Emiratesben, mostanra kiderült, ez nem így lesz.

Mikel Arteta csapata elbukta a bajnoki címet, jóformán egy tét nélküli találkozót csináltak ebből a nagyon fontos „bajnoki döntőből”.

A Wolverhamptonnak sem kellenek a pontok, szóval… nem tudom, mire lehet számítani.

Talán arra, hogy a hazaiak igyekeznek a közönségnek megköszönni ezt az évet, és egy szép győzelemmel búcsúztatni azt.

A sportfogadás szerelmesei nagyon sima hazai győzelemre számítanak, a bukmékerek szintén. Az Unibetnél 1.38 a hazai győzelem, 5.75 a döntetlen, 8.00 a vendégsiker.

Arsenal

Teljesen elkészült az erejével Mikel Arteta csapata a végére. Az Arsenal a szezon kétharmadánál történt visszaesés miatt elbukta a bajnokságot, a City előzött, és a hétvégén játék nélkül lettek bajnokok Haalandék. Kikapott ugyanis – megint – az Arsenal, ezúttal a Nottingham Forest otthonában. Az eredmény 1-0 lett.

Nyilvánvaló volt a Brighton elleni vereség után, hogy ez a hajó már elment, de azért az újoncot talán illett volna megverni.

Durva statisztikát találtam a minap, az Arsenal a bajnokság 93 százalékában az élen állt, mégsem ők lettek a bajnokok.

A Wolverhampton elleni meccs már inkább púp a hátukon, se előre, se hátra nem mozdulhatnak, mindenképp ezüstérmesek lesznek.

Az Emirates közönsége idén jó meccseket láthatott, kétszer kapott ki a csapatuk, háromszor ikszeltek csak és volt tizenhárom győzelmük.

Az idényzárón nem lehet ott több kulcsjátékos sem sérülés miatt: William Saliba, Oleksandr Zinchenko, Gabriel Martinelli mind sérültek, Tomiyasu Takehiro és Mohamed Elneny szintén, míg Reiss Nelson egy vírust szedett fel magára, ami miatt kénytelen lesz otthonról nézni a meccset.

A várható kezdőcsapat:

Turner – White, Kiwior, Gabriel, Tierney – Ödegaard, Jorginho, Xhaka – Saka, G. Jesus, Trossard

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2022.11.12.Premier League
wolverhampton
0:2
arsenal
Premier League
2022.02.24.Premier League
arsenal
2:1
wolverhampton
Premier League
2022.02.10.Premier League
wolverhampton
0:1
arsenal
Premier League
2021.02.02.Premier League
wolverhampton
2:1
arsenal
Premier League
2020.11.29.Premier League
arsenal
1:2
wolverhampton
Premier League
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Wolverhampton

Az azért túlzás lenne, hogy a Wolverhampton jó szezont zár, de jobbat, mint amilyenre számított mindenki az ősz közepén. Akkortájt járt a csapat az utolsó helyen is, elég kétségbeejtőnek tűnt a szituáció. Aztán jött Julen Lopetegui, és annyit elért, hogy az együttes a középmezőnybe kerüljön.

A csapat a 12-15. hely valamelyikén fog zárni, ez függ az utolsó forduló eredményeitől.

Most a 13. helyen állnak 41 ponttal, jó ideje tudván, hogy a kiesést megúszták.

Ez azért látszik is. A Manchester United elleni sima vereség után az Evertonnal sem bírtak, hiába szerzett vezetést Hwang Hee-chan, a 100. percben (!) a vendégek egyenlítettek. A liverpooliak számára ez nagyon fontos gól volt, a Wolverhampton játékosainak viszont egy kis bosszankodás után már egészen más járt a fejében.

Idegenben a harmadik leggyengébb teljesítményt ők tették le az asztalra, hiszen csak kétszer tudtak győzni idén. Mellette öt döntetlenük és tizenegy vereségük van. Ennél gyengébben csak a kiesőjelölt Leeds és az újonc Nottingham szerepelt.

A szezon végére csak két sérültje maradt a csapatnak: Chiquinho, valamint Sasa Kalajdzic.

A várható kezdőcsapat:

Bentley – Semedo, Dawson, Kilman, Bueno – Traoré, Neves, Gomes, Podence – Hwang, Jiménez

Tippelde

Ha helyesen gondolkozom, akkor nem csak a hazaiak engednek meg maguknak némi rotációt, hanem a vendégek is. Az Arsenal azért szeretne szépen zárni a saját közönségük előtt, ehhez pedig megvan minden lehetőségük.

Bajnoki cím helyett keserédes ünneplés lesz szombaton koraeste az Emiratesben. Nyerni fog az Arsenal, de ettől nem lesznek boldogok.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 1.35 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Joker8
Oddsok: 1.38 Bónusz: 35,000Ft
Ivibet
Oddsok: 1.37 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső