Köln – VfL Bochum: Fogadási Tippek és Bundesliga Előzetes

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 március 08.
Köln
Teljesítmény:
D V V N D
  • RheinEnergieSTADION
  • Március 10. 20:30
Nézd élőben itt:
Joker8
VfL Bochum
Teljesítmény:
V V V V V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Ahogy azt tegnap is mondtam, a mai napon már a hétvégi bajnoki meccsekben veszünk el, napunkat főként a péntek este rendezett mérkőzések fogják kitenni. És ahogy megszokhattátok, mindenféle bajnokságból hozunk mérkőzéseket.

Kezdünk egy némettel, a Köln – VfL Bochum találkozóval, ami azért nem a legnépszerűbb meccs lesz az online sportfogadás szerelmesei számára, de úgy gondolom, vannak, akiket érdekelhet. És ahogy szoktam mondani, nem csak a nagy rangadókkal kell foglalkozni, hanem az e féle kicsi meccsekkel is.

Aztán lesz még itt olasz, francia, angol, spanyol meccs is, tehát azért igyekeztünk szélesebb körből válogatni.

A mostani meccsünk mindkét fél számára fontos, egyikük elkezdett egyre lejjebb csúszni, a másik pedig konkrétan most az utolsó helyen áll. De amilyen szoros a német bajnokság, egyetlen jó eredmény felrepítheti őket a bennmaradók közé.

Tehát van miért hajtani…

A bet365-nél 1.62-t fizetnek a hazaiakra, 3.80-at a döntetlenre és 6.00-t a vendégekre.

Köln

Steffen Baumgart csapata mostanság nem a konzisztens jó eredmények mintapéldánya, a bakkecskék elég csapkodó teljesítményt nyújtanak. Bennük van a meglepetés ereje, lásd, három góllal verték meg az Eintracht Frankfurt együttesét, szerintem az is jó eredmény, hogy ikszeltek a harmadik helyen álló Union Berlinnel, de vannak itt azért kínosabb eredmények, mint a VfB Stuttgart elleni 0-3, esetleg a Wolfsburg elleni 0-2.

A csapat így most a tabellán a középmezőny végén foglal helyet, egészen konkrétan a 12. hely az övék. 6 győzelmük van, 9 döntetlenjük és 8 vereségük. Hazai pályán a 27-ből 18 pontot szereztek, kétségtelen, hogy hazai környezetben jobbak.

A legutóbbi mérkőzéshez képest változás lehet, hogy Luca Kilian visszatérhet, lehet, hogy egyből a kezdőbe kerül a védő. Továbbra is sérült viszont Jan Thielmann, Kristian Pedersen, Mark Uth, Florian Dietz és Sebastian Andersson.

A várható kezdőcsapat:

Schwabe – Schmitz, Kilian, Chabot, Hector – Martel, Skhiri – Maina, Ljubicic, Kainz – Tigges

Egymás elleni meccsek:

Az ősszel nem bírtak egymással, és ez nem is az első meccsük volt, ami döntetlen lett, tavaly is ikszeltek a tavaszi fordulóban. A Köln és a Bochum csatáit egész régre lehet visszavezetni, ám a régebbi meccsekkel úgy hiszem, nem kell foglalkozni. Azok még a másodosztályban voltak.

Mióta a Bochum felkerült, három találkozójuk volt, abból egyet a Köln nyert, kettő iksz lett. Ami közös ezekben a találkozókban, hogy mindháromszor betalált mindkét fél a hálóba.

Előző 5 meccs eredménye
2022.09.18.Bundesliga
vfl bochum
1:1
köln
Bundesliga
2022.01.22.Bundesliga
vfl bochum
2:2
köln
Bundesliga
2021.08.28.Bundesliga
köln
2:1
bochum
Bundesliga
2020.11.12.Barátságos Mérkőzés
köln
1:3
bochum
Barátságos Mérkőzés
2019.01.23.Barátságos Mérkőzés
köln
2:1
bochum
Barátságos Mérkőzés
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

VfL Bochum

Thomas Reis kezdte meg a szezont a Bochum kispadján, azóta viszont már váltás történt, a gyenge eredmények miatt a mestert kirúgták, helyette Thomas Leitsch került edzőként a csapathoz. Eleinte úgy tűnt, vele megindulhatnak felfelé, voltak szép eredményeik, bár tény, messze elmaradtak attól a teljesítménytől, amit tavaly mutattak.

És most ismét visszaestek, a Bochum megint csak az utolsó helyen áll. Mondjuk említettük fentebb, hogy nagyon szoros a kiesőmezőny, és így még a Bochum sincs teljesen reménytelen szituációban. De nem mutat szépen, hogy már a Schalke 04 is meg tudta előzni őket… Ahol egyébként Thomas Reis az mester…

A Bochum az egyik legrosszabb formában levő német együttes, csak a Hoffenheim nyújt gyengébbet az utóbbi hetekben. Zsinórban négy vereségnél tartanak, 6-1-16 a mérlegük, rekordszámú, 56 gólt kaptak 23 meccs alatt.

Legutóbb épp a Schalkétól kaptak ki otthon 2-0-ra.

Nem jók otthon, de még mindig jobbak, mint idegenben, ahol összesen három pontot szereztek, 1 győzelem és 11 vereség áll a nevük mellett. Ja, és 7 rúgott gólra 35 kapott…

Négy sérült van a keretben, Cristian Gamboa, Gerrit Holtmann, Simon Zoller és Philipp Hofmann.

A várható kezdőcsapat:

Riemann – Lampropoulos, Masovic, Schlotterbeck – Osei-Tutu, Kunde, Stöger, Stafylidis – Asano, Ganvoula, Antwi-Adjei

Tippelde

Bár nincs jó formában a Köln, ezt a meccset kötelező hozniuk. A Bochum idegenben szörnyű, és ezen a mérkőzésen sem várható, hogy magukhoz térnek, főleg, hogy több kulcsemberük is hiányozni fog.

Mi egyértelműen hazai győzelmet várunk ettől a meccstől.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Joker8
Oddsok: 1.64 Bónusz: 35,000Ft
Rabona
Oddsok: 1.64 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Ivibet
Oddsok: 1.66 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső