Sporting CP – Arsenal: Fogadási Tippek és Európa-liga Előzetes

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 március 07.
Sporting CP
Teljesítmény:
N N N N D
  • José Alvalade
  • Március 09. 18:45
Nézd élőben itt:
Rabona
Arsenal
Teljesítmény:
N N N N V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

A nap hátralevő részében a legrangosabb európai sorozatot magunk mögött hagyjuk. Ha lenne még meccs, foglalkoznék én vele, de hát nincs, majd csak a következő héten, ismét kedden és szerdán találkozhatunk a BL csapataival. Azonban van itt még nekünk jó kis kupa, például az Európa-liga.

Nem is kis meccs következik, a Sporting CP fogadja majd az Arsenal együttesét. Nem semmi összecsapás várható, ahol a tavalyi portugál bajnok a lehetséges idei angolnak megy neki. Rúben Amorim csapata az évet még a Bajnokok Ligájában kezdte meg, majd onnan bucskázott át az EL-be. Részletesen el fogom mesélni, hogyan jutottak el Mikel Artetáékig.

Az online sportfogadás szakértői is kissé bizonytalanok, de nagy nehezen letették a voksot valaki, méghozzá az Arsenal mellé. A Casinia oldalán a vendégekre 2.10-es szorzó jár, a hazaiakra 3.50, a döntetlen pedig 3.40-et jelent most.

Jöjjön a Sporting CP – Arsenal találkozó!

Sporting CP

Több mint húsz évet vártak a Sporting drukkerei egy bajnoki címre, és lehet, hogy most újabb húszat kell. A csapat meg sem közelíti a tavalyi teljesítményét, Rúben Amorim csapata jelen pillanatban a bajnokságban csak a negyedik helyet foglalja el. Ez pedig azt jelentené, hogy jövőre még csak a Bajnokok Ligájában sem indulhatnak el majd.

Az edző minden bizonnyal ennyit szeretne, megelőzni a Bragát, hogy legalább a bronzérem, és vele együtt a selejtező összejöjjön.

A Sporting nincs egyébként rossz formában, pechükre a többiek sem nagyon akarnak hibázni, így egyszerűen nem tudja megközelíteni őket. Öt meccs óta veretlenek (minden sorozatot figyelembe véve), utoljára az FC Porto verte meg őket. Azóta egy iksz és egy győzelem az FC Midtjylland ellen, valamint három bajnoki siker (Chaves, Estoril, Portimonense).

Az előző körben a dánok majdnem megviccelték őket, hiszen hazai pályán csak döntetlent tudtak elérni, ám a visszavágón szétszedték ellenfelüket, négy gólt vágtak, Sebastian Coates és Pedro Goncalves találtak a hálóba, utóbbi kétszer is, illetve volt még egy öngól. Teszem hozzá, hogy több mint egy félidőt a hazaiak emberhátrányban játszottak, de véleményem szerint akkor is nyertek volna a vendégek, ha Paulinhot nem állítják ki.

Ha minden igaz, mindenki felépült, egyedül Daniel Braganca nem játszhat majd csütörtökön.

A várható kezdőcsapat:

Adán – Diomande, Coates, Inácio – Esgaio, Ugarte, Morita, Santos – Pedro Goncálves, Edwards – Chermiti

Egymás elleni meccsek:

Nincs sok mérkőzése ennek a két gárdának, a 2018/2019-es Európa-liga csoportkörben találkoztak egymással. Nem mondom, hogy a futball legizgalmasabb találkozóit hozták el, hiszen a két összecsapáson összesen egy gól született.

Az Arsenal idegenben tudott nyerni, hazai pályán pedig 0-0-t értek el. Végül egyébként ez a két csapat jutott tovább a csoportból, magabiztosan, bármiféle probléma nélkül. A másik két csapat az azeri Qarabag, valamint az ukrán Vorskla volt.

Előző meccs eredménye
2018.11.08.Európa-liga
arsenal
0:0
sporting
Európa-liga
2018.10.25.Európa-liga
sporting
0:1
arsenal
Európa-liga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Arsenal

Drámai mérkőzésen sikerült megőrizni a különbséget az Arsenal és a Manchester City között az angol bajnokságban. Könnyű mérkőzésre számítottak az Emiratesben, ehhez képest a kiesőjelölt Bournemouth nem sok híja volt, hogy pontot szerezzen. Az Arsenal álmosan kezdett, kilenc másodperc után már gólt kaptak, az izgalmasan alakuló találkozón végül az utolsó másodpercben Reiss Nelson döntött.

Egyre élesedik a küzdelem a PL-ben, kevés meccs van vissza, és az Arsenal történelmi siker kapujában áll. Kétlem, hogy az EL fontosabb, mint a bajnokság, és egyébként is, Mikel Arteta gyakran rotál ezekre a mérkőzésekre, úgy hiszem, ez most is így lesz.

Lehetőséget kaphat az előző meccs hőse, a kissé elfeledett Fabio Vieira, a télen szerződtetett Jakub Kiwior, illetve a cserekapus, Matt Turner is.

És még így is az ágyúsok a favoritok, és ezzel nem csak én vagyok így, fentebb láthattátok, milyen szorzók vannak a mérkőzésre.

Csatárposzton lesz bajban Arteta, ugyanis Gabriel Jesus és Eddie Nketiah után Leandro Trossard is kiesett. Így ezen a meccsen Gabriel Martinelli lehet az ék. A csapat negyedik sérültje Mohamed Elneny.

A várható kezdőcsapat:

Turner – Tomiyasu, Saliba, Kiwior, Tierney – Vieira, Partey, Xhaka – Saka, Martinelli, Nelson

Tippelde

Az Arsenal ifjoncok is odateszik magukat, amikor csak lehetőségük van rá, és úgy hisz, ez most is így lesz. Kifejezetten jó futballt várok mindkét részről, ha mindketten a tudásuk legjavát nyújtják, akkor összejöhet a tippünk.

Ami a két és fél gól feletti eredmény…

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 1.97 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Joker8
Oddsok: 2.00 Bónusz: 35,000Ft
Ivibet
Oddsok: 2.00 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső