Svájc – Koszovó: Fogadási Tippek és Eb-selejtező Előzetes – 2023.11.18.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 november 16.
Svájc
Teljesítmény:
D D N D D
  • St. Jakob-Park
  • November 18. 20:45
Nézd élőben itt:
Rabona
Koszovó
Teljesítmény:
N N V D V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Az előző tippben a lényegi részeket már elmondtam. Svájcnak nem sikerült bebiztosítani EB-szereplését, pedig egy győzelem esetén fél lábbal már ott lehettek volna. Mivel azonban Felcsúton csak egy iksz jött össze Izrael ellen, még minden kérdés nyitott. Azonban Murat Yakin csapatának saját kezében van a sorsa, annyi a dolguk, hogy hozzák a saját meccseiket. Előbb Koszovót kell megverni, utána pedig Romániát. Nem mondom, hogy ez a legkönnyebb meló… Koszovó már nem juthat ki, viszont a nemrég útjára indított válogatott egyre jobban és jobban fejlődik. A játékosok jó része külföldön pallérozódik, és most már sikerült 10 pontot gyűjteniük, sikerült az élmezőny közelébe érni. Ebből később akár még egy kvalifikáció is összejöhet. De nem most.

Az online sportfogadás szakemberei szerint a meccs favoritja Svájc, a Librabet csapata 1.30-at ad mindösszesen a hazaiakra, 5.30 az iksz, 10.00 a vendéggyőzelem.

Következzen a Svájc – Koszovó találkozó!

Svájc

Kényelmes helyzetben is lehetne a svájci válogatott, de maguknak tették nehézzé a selejtező hajráját. Murat Yakinék az elmúlt öt meccsükből egyet nyertek meg, mégis ott vannak a csoport élén, ám még nem biztos, hogy ki is jutnak az Európa-bajnokságra.

A csapat ugyanis tegnap este Felcsúton lépett pályára az izraeli válogatott ellen, és nem tudták megnyerni a találkozót. Holott ők voltak az esélyesek, holott ők szereztek vezetést, és egyébként is, rengeteg melót adtak Glazer kapusnak. Rubén Vargas talált be fejesből, aztán pár perccel később lőtt egy kapufát is, de azért volt dolga Yann Sommernek is.

Mindenesetre a végén Edimilson Fernándes hatalmas hibáját kihasználta Shon Weissman, egyenlített, a védő ráadásul néhány perccel később elvesztette a fejét, és talppal csúszott rá ellenfelének vádlijára, villant a piros lap.

Svájc most négy győzelemmel és négy döntetlennel az élen, de ha nem nyernek Koszovó ellen, az utolsó körben ki-ki meccset játszhatnak Románia ellen. Sok a forgatókönyv, mindegyiket el sem lehet mondani, mert egy órán át kéne olvasnotok.

Otthon többször hibázott a csapat, vegyük csak a Fehéroroszország elleni 3-3-at, illetve ott volt még a románok elleni 2-2.

Az eltiltott Fernándes helyett pályára kerülhet Nico Elvedi, a középpályán pedig Xherdan Shaqiri játékára lehet majd számítani, várhatóan Remo Freuler vagy Zeki Amdouni posztján játszhat a veterán középpályás.

A teljes keret:

Kapusok: Gregor Kobel, Yvon Mvogo, Yann Sommer

Védők: Manuel Akanji, Loris Benito, Eray Cömert, Nico Elvedi, Edimilson Fernándes, Ulisses García, Ricardo Rodríguez, Fabian Schär, Cédric Zesiger

Középpályások: Michel Aebischer, Remo Freuler, Xherdan Shaqiri, Filip Ugrinic, Rubén Vargas, Granit Xhaka, Denis Zakaria

Támadók: Zeki Amdouni, Dan Ndoye, Noah Okafor, Andi Zeqiri

A várható kezdőcsapat

Sommer – Elvedi, Akanji, Rodrigues – Zesiger, Freuler, Xhaka, Vargas – Amdouni, Shaqiri – Okafor

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző meccs eredménye
2023.09.09.Eb-selejtező 2024
koszovó
2:2
svájc
Eb-selejtező 2024
2022.03.29.Barátságos Mérkőzés
svájc
1:1
koszovó
Barátságos Mérkőzés
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Koszovó

Koszovó már eldőlt, hogy nem juthat ki az Európa-bajnokságra, bár, ha jól nézem, van olyan eset, amikor mégis, annak valószínűsége azonban nagyon, de nagyon kevés. 10 pontot gyűjtöttek, ami így is nagy eredmény, Andorra mellett legyőzték Izraelt, utóbbit Milot Rashica góljával az elmúlt vasárnap.

Negyedik helyen állnak a csoportban, és még két győzelmet gyűjthetnek be: Előbb Svájccal játszanak, utána pedig a fehéroroszokkal. Hiba azért így is van, mondjuk az, hogy Andorrát csak egy alkalommal tudták legyőzni.

Idegenben 1-1-2-es mérlegük van, pontot Izrael és Andorra ellen szereztek, Romániától és Fehéroroszországtól kikaptak.

A keretben bőven vannak új arcok, de például Milot Rashica, Florent Muslija, Lirim Kastrati vagy Vedat Muriqi is itt van, akik rutinjukkal segíthetnek az együttesen.

A teljes keret:

Kapusok: Visar Bekaj, Arijanet Muric, Kenan Haxhihamza

Védők: Fidan Aliti, Lirim Kastrati, Ilir Krasniqi, Kreshnik Hajrizi

Középpályások: Milot Rashica, Florent Muslija, Lumbardh Dellova, Qendrim Zyba, Florian Loshaj, Meriton Korenica, Altin Zeqiri

Támadók: Vedat Muriqi, Zymer Bytyqi, Elbasan Rashani, Muhamet Hyseni, Alban Ajdini, Ermal Krasniqi, Bernard Berisha

A várható kezdőcsapat:

Muric – Dellova, Aliti, I. Krasniqi – Kastrati, Loshaj, Zyba, Muslija, Berisha – Rashica – Muriqi

Tippelde

Még egy bukó már nem fog beleférni Svájcnak, különben nagyon kényelmetlen helyzetbe kerülhetnek. Odahaza potyognak a gólok, arra talán most is lehet számítani, hogy néhány találatot láthat majd a közönség.

Tippjeink a következők:

1.: Svájci győzelem

2.: Két és fél gól feletti eredmény

3.: Mindkét fél szerez majd gólt

A Casinia oldalán 6.000 Ft-os tét esetén egy 12.000 Ft-os Freebet jár a bukitól

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső