Izrael – Románia: Fogadási Tippek és Eb-selejtező Előzetes – 2023.11.18.

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2023 november 16.
Izrael
Teljesítmény:
D V N D N
  • Pancho Aréna
  • November 18. 20:45
Nézd élőben itt:
Joker8
Románia
Teljesítmény:
N D N D D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Ahhoz képest, hogy tegnap este sok minden eldőlhetett volna, nem dőlt el semmi. Az Európa-bajnokság selejtezőjének I csoportjában még mindig nem tudni, ki fog kijutni, melyik két csapat végez az első két helyen. A legnagyobb esélye Svájcnak és Romániának van, de ott van még Izrael is, amely tegnap egy kései góllal tartotta életben kijutási reményeit.

Izrael válogatottja most nem csak saját magáért játszik, hanem a szurkolókért is. Ez pedig láthatóaan hajtja őket, olyannyira, hogy a csoport legjobbja ellen is döntetlent tudtak elérni.

A feladat nehéz, ám messze nem lehetetlen. Két meccsen kell hat pontot szerezniük, és akkor talán ott lesznek. Függ azonban az utolsó körtől, függ Svájctól, függ a román – svájci rangadótól, nagyon sok mindentől.

De az első lépés az, hogy nyerjenek Felcsúton Edward Iordanescu együttese ellen.

Sportfogadás szempontjából nehéz meccs. Hiszen tegnap este is inkább Svájc volt az esélyes, mégis összejött egy döntetlen.

A Powbetnél 2.80 most az izraeliek győzelme, 3.35 a döntetlen, 2.60 a vendégsiker.

Jöjjön az Izrael – Románia találkozó!

Izrael

Kemény mérkőzés előtti sajtótájékoztatót tartott az izraeli csapat. A cséká, Eli Dasa, elhozta egy 17 éves izraeli fiú csukáját, ahogy fogalmazott, belőle csak ennyi maradt. Őt és még hét másik családtagját túszul ejtették. Nehéz lehet úgy felkészülni egy fontos meccsre, hogy közben az otthonodban háború zajlik, erről tudnának mesélni az ukránok is.

Az izraeliektől nem vártam volna, hogy ennyire fel tudnak pörögni, nem hiába mondtam azt, hogy Svájc legyőzi őket. Legyőzhette volna, ez kétségtelen. Rubén Vargas a 36. percben szerzett nekik vezetést, a szélső négy perc múlva a felsőkapufát találta el. Ha az bemegy, nem lett volna kérdés. Így viszont volt. Khalaili a második játékrészben szintén kapufát rúgott, pár perccel a lefújás előtt Shon Weissman használta ki ellenfele hibáját, amiből egyenlített.

Az egy pont nem tökéletes Izraelnek, de kétségtelenül jobb, mint egy vereség. Így még maradt esélyük, a képlet egyszerű: Meg kell verniük Romániát, utána, az utolsó körben le kell győzni Andorrát. Utóbbi talán menni fog…

Ha nyernek Románia ellen, akkor az utolsó körben a románok és Svájc adott esetben kéz a kézben sétálhatnak be az Európa-bajnokságra, nem ez lenne az első ilyen eset.

Roy Revivo visszatérhet, de kétséges, hogy megbontják-e ezt a csapatot.

A teljes keret:

Kapusok: Daniel Peretz, Omri Glazer, Yoav Jarafi

Védők: Eli Dasa, Sean Goldberg, Miguel Vitor, Raz Shlomo, Roy Revivo, Avishay Cohen, Ofir Davidzada

Középpályások: Neta Lavi, Dor Peretz, Ramzi Safuri, Sagiv Jehezkel, Gavriel Kanichowsky, Oscar Gloukh, Mohammad Abu Fani, Gadi Kinda

Támadók: Eran Zahavi, Tai Baribo, Idan Gorno, Dor Turgeman, Din David

A várható kezdőcsapat:

Glazer – Dasa, Shlomo, Goldberg, Davidzada – Abu Fani, Lavi, Safuri – Gloukh, Turgeman, Khalaili

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.09.09.Eb-selejtező 2024
románia
1:1
izrael
Eb-selejtező 2024
2022.03.29.Barátságos Mérkőzés
izrael
2:2
románia
Barátságos Mérkőzés
2018.03.24.Barátságos Mérkőzés
izrael
1:2
románia
Barátságos Mérkőzés
2010.03.03.Barátságos Mérkőzés
románia
0:2
izrael
Barátságos Mérkőzés
2008.02.06.Barátságos Mérkőzés
izrael
1:0
románia
Barátságos Mérkőzés
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Románia

Románia is örült volna szerintem, ha Svájc megveri Izraelt, mert akkor nem lennének ott a nyakukon. Az első helyet tegnap így is elbukták azzal az iksszel, immáron a második pozíciót foglalják el.

Edward Iordanescuék rég nem voltak ennyire jó helyzetben, sorsuk nekik is a saját kezükben, amennyiben nem kapnak ki Izrael ellen, úgy biztos a részvételük az EB-n. Ha igen… erről már beszéltünk, most nem ismétlem el.

Az biztos, hogy nem fogják élvezni szurkolóik támogatását. Hiába lesz a szomszédban a meccs, a román ultracsoportok vezetői jelezték, nem hajlandók belemenni az izraeli szövetség kérésébe, vagyis nem hajlandók személyes irataikat feltölteni az izraeli szövetség honlapjára. Ez valahol érthető…

A csapat eddig négy mérkőzést nyert, négyen ikszelt, tehát még veretlenek.

Idegenben egy győzelmük és három döntetlenük van, gólok tekintetében azért nem ez a csapat a szurkolók álma.

A teljes keret:

Kapusok: Horatiu Moldovan, Florin Nita, Ionut Radu

Védők: Andrei Ratiu, Vasile Mogos, Radu Dragusin, Andrei Burca, Adrian Rus, Bogdan Racovitan, Nicusor Bancu, Andres Dumitrescu

Középpályások: Marius Marin, Vladimir Screciu, Andrei Artean, Razvan Marin, Alexandru Cicaldau, Nicolae Stanciu, Darius Olaru, Olimpiu Morutan, Marius Stefanescu, Ianis Hagi, Valentin Mihaila, Florinel Coman

Támadók: Florin Tanase, Denis Dragus, George Puscas, Denis Alibec, Daniel Birligea

A várható kezdőcsapat

Moldovan – Ratiu, Dragusin, Burca, Bancu – Cicaldau, Screciu – Stanciu, Hagi, Coman – Puscas

Tippelde

A hazaik győzni akarnak, a vendégeknek elég a döntetlen is. Ebből következik az, hogy a románok kivárásra fognak játszani, egyáltalán nem akarják őrizni a 0-0-t, de nem tesznek semmit annak érdekében, hogy az eredmény megváltozzon. Türelmesek lesznek, hibázásra akarják majd késztetni Izraelt.

Tippjeink a következők:

1.: Döntetlen

2.: Két és fél gól alatti eredmény

3.: Pontos eredmény: 0-0 vagy 1-1

Remek lehetőség a Betrophynál: Töltsd fel az egyenleged az 50%-os újratöltési bónusszal!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső