Swansea – West Brom: Fogadási Tippek és Championship Előzetes

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2023 május 07.
Swansea
Teljesítmény:
D N N N N
  • Liberty Stadium
  • Május 08. 16:00
Nézd élőben itt:
Rabona
West Brom
Teljesítmény:
N V V N N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Bár vasárnap van, és valami aktív pihenésnek én is örülnék, csak sikerült magam meggyőzni, hogy még egy meccs beleférjen. Aztán annak függvénye lesz, hogy megbánom-e vagy sem, hogy bejön-e a tipp vagy sem…

De hogy is hagyhatnám ki a Swansea – West Brom mérkőzést? Hiszen a feljutás szempontjából egy nagyon fontos találkozó lesz, melyet nem csak az online sportfogadás Magyarországon levő tagjai várnak, hanem nagyjából mindenki, aki érdeklődik a futball iránt.

Szokták volt mondani, hogy a Championship a világ hatodik legerősebb bajnoksága. Én ezt tartom, de emellett még azt is mondanám, hogy az egyik legkiegyensúlyozottabb. A csapatok között akkora különbség nincs, így fordulhatott elő, hogy az utolsó fordulóban még öt csapatnak van esélye arra, hogy a rájátszás során sikerüljön kiharcolni a PL-be jutást. Amellett, hogy ketten már feljutottak, ketten pedig ott vannak a play-offban.

A Swansea a nagy hajrá ellenére le fog maradni, akkor is, ha nyernek. A West Brom még feljebb lökheti magát, a cél maximum a hatodik hely lehet.

A Dream.betnél 3.10 a hazai siker, 3.40 a döntetlen, 2.20 a vendégek győzelme.

Swansea

Russell Martin csapata nagyon mélyről jött, de a végére konkrétan a feljutási csatározásba szálltak be. Aztán amilyen gyorsan jött ez a lendület, annyira gyorsan is ért véget. Bánhatják. Látszik a Swansea-n, hogy erős csapat, láthatjátok ti is, ha az elmúlt két hónap eredményeit megnézitek, hogy van bennük spiritusz. Hogy miért nem lehetett ősszel is így játszani, sosem fog majd kiderülni.

Az biztos, hogy az alsóházból egy kemény hajrával megindultak előre, és jó ideig azt gondolhattuk, meglesz a rájátszás. Egymás után győztek, március közepétől kezdve hat mérkőzésüket nyerték meg és kétszer ikszeltek. Ez a két iksz viszont sorsdöntő volt. A Hull elleni 1-1-et követően kiderült, hogy már matematikai esély sincs a feljutásukra. De jövőre meg lehet próbálni, amennyiben ez a keret egyben marad, és néhány hiányposztra még érkezik valaki(k).

Az említett hétvégi mérkőzésükön 1-1-et értek el, Ben Cabango öngólja után Liam Cundle egyenlített, ez mind az első félidő történései közé tartozott. Aztán a másodikban már semmi nem történt.

A Swansea 10. helyen áll, és valahol ott is fog végezni. Plusz-mínusz egy vagy két pozi.

Hazai mérlegük 10-4-8, legutolsó öt meccsük alatt tíz pontot gyűjtöttek. A forma tehát rendben van. A motiváció viszont elszállt.

A szurkolókat még megörvendeztetik egy győzelemmel, ez lenne az ideális, de hát ellenfelüknek sokkal jobban kellenek a pontok.

Steven Benda régóta sérült, Jay Fulton és Liam Walsh sem biztos, hogy pályára léphet, míg Joe Allen eltiltott lesz.

Az a hír járja, hogy a csatársorban szerepet kap Morgan Whittaker, és egyéb játékosok is kezdhetnek, akiknek nem sok idő jutott idén.

A várható kezdőcsapat:

Fisher – Latibeaudiere, Wood, Cabango, Manning – Cundle, Ntcham, Grimes – Cullen, Piroe, Whittaker

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2022.10.01.Championship
west brom
2:3
swansea city
Championship
2022.02.28.Championship
west brom
0:2
swansea city
Championship
2021.10.20.Championship
swansea city
2:1
west brom
Championship
2020.03.07.Championship
swansea city
0:0
west brom
Championship
2019.12.08.Championship
west brom
5:1
swansea city
Championship
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

West Brom

A WBA tavaly szörnyű szezont futott, és a srácok Steve Bruce vezetésével ott folytatták, ahol tavaly is. Nem is kellett sokat várni a menesztésre, és Bruce helyére Carlos Corberan ült le, aki tavaly is a Championshipben edzősködött, majdnem feljuttatta a Huddersfieldet.

A spanyol érkezésével valami megváltozott, és a WBA is elkezdett feljebb kerülni a táblán. Ha szerencséjük van, még akár odaérhetnek a rájátszást érő hatodik helyre is.

Nemrégiben volt némi visszaesés, jártak ők ennél feljebb is, de a Sunderland és a Sheffield is léket ütött a PL-be menetelő hajón. A Norwich elleni győzelemmel, amit a hétvégén értek el, az esélyét meghagyták a play-offnak, de nekik sem a saját kezükben van a sorsuk.

Egyébként a kanárikat Conor Townsend és Jed Wallace góljaival győzték le.

Idegenben 7-5-10 a mérlegük, egyáltalán nem meggyőzők, amikor nyernek, akkor sem a legjobb arcukat mutatják sokszor. De most muszáj lesz, különben mehetnek pihenni.

Feljutásuk a többiek eredményétől is függ, a WBA egy kicsit jobban áll, mint a Blackburn, de rosszabbul, mint a Sunderland.

Matt Phillips, Dara O’Shea, Adam Reach, Grady Diangana, Nathaniel Chalobah és Daryl Dike sem játszhat, ami egy kicsit megnehezíti a mesterük dolgát.

A várható kezdőcsapat:

Palmer – Furlong, Ajayi, Pieters, Townsend – Molumby, Gardner-Hickman – Wallace, Swift, Grant – Thomas-Asante

Tippelde

A Swansea hazai pályán szépen szeretne búcsúzni az évtől, és ha nyernek a WBA ellen, akkor ez össze is fog jönni. A WBA-nak egyetlen esélye van, ha nekimegy a hattyúknak, és még az sem biztos, hogy elegendő a sikerhez.

Mi ezen a találkozón két és fél gól feletti eredményt várunk.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 1.69 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Joker8
Oddsok: 1.70 Bónusz: 35,000Ft
Ivibet
Oddsok: 1.71 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső