Real Madrid – Manchester City: Fogadási Tippek és Bajnokok Ligája Előzetes

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 május 08.
2023. május 09. kedd, 21:00 Estadio Santiago Bernabеu
Real Madrid
vs
Man City

A legjobb fogadóirodák szerintünk:

Nagyon közelítünk a szezon végéhez. A bajnokságokból alig pár forduló maradt, sok helyen már eldőltek nagyon fontos kérdések, a Bajnokok Ligája viszont továbbra is egy nyitott könyv. Négy csapat küzd azért, hogy a végén magasba emelje a kupát, két olasz, egy spanyol és egy angol. Holnap este jön a Real Madrid – Manchester City találkozó, aztán szerdán az AC Milan – Inter városi rangadó.

Előbbivel kezdünk. A Real Madrid a hétvégén megnyerte harmadik trófeáját, de ezúttal nem volt ünneplés, a játékosok egy kis örömködés és a kupaátvétel után már mentek is haza, hogy pihenjenek a keddi összecsapásra.

Pep Guardiola fejében ott él a tavalyi BL-elődöntő, ahol a kezük közül csusszant ki a továbbjutás, egy valószínűtlen mérkőzésen kaptak ki, tetemesnek mondható előnyüket leadva. Idén ezt nem szeretnék.

A sportfogadás szakemberei vendégsikert várnak a mérkőzéstől, ami látva a két csapat formáját, nem is annyira elképzelhetetlen.

A bet365 irodájánál 3.10 a hazai győzelem, 2.30 a vendég, 3.70 a döntetlen.

Real Madrid

Szombaton este a Real Madrid 20. alkalommal hódította el a Király Kupát, vagyis a Spanyol Kupát. Az ellenfelük az Osasuna együttese volt, akik hatalmasat küzdöttek, de így sem sikerült megtréfálni a királyi gárdát. A csapat mindkét gólját Rodrygo szerezte, aki ezzel lehet, hogy meg is váltotta jegyét a kezdőcsapatba.

A fiatal brazil neve amúgy is szitokszó Manchester háza táján, hiszen tavaly az elődöntőben ő fordította meg a párharc állását, ő volt az, aki csereként beállva két gólt szerzett, és hosszabbításra mentette a mérkőzést.

Forma tekintetében kétségtelen, hogy nem olyan jók, mint ellenfelük. Az elmúlt időszakban a Gironától és a Real Sociedadtól is kikaptak. Teszem hozzá, mindkét meccs a bajnokságban volt, amelyet már jó rég elengedett a királyi gárda.

Hazai pályán utoljára a Villarreal verte őket, azóta három mérkőzésen három győzelmet arattak.

Nincs túl sok hiányzó a Real Madridban, de azért nem készülhet teljes kerettel Carlo Ancelotti. Eder Militao például eltiltás miatt nem játszhat, valamint ott van még Ferland Mendy, akiről az a hír járja, hogy a nyáron távozik a csapattól.

Más probléma nincs, maximum még annyi, hogy Luka Modric nincs teljesen százszázalékos állapotban. A kupadöntőn csak a cserepadon foglalt helyet, nyolc percet kapott.

A várható kezdőcsapat:

Courtois – Carvajal, Rüdiger, Alaba, Camavinga – Valverde, Kroos, Modric – Rodrygo, Benzema, Vinicius Jr.

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2022.05.04.Bajnokok Ligája
real madrid
3:1
man city
Bajnokok Ligája
2022.04.26.Bajnokok Ligája
man city
4:3
real madrid
Bajnokok Ligája
2020.08.07.Bajnokok Ligája
man city
2:1
real madrid
Bajnokok Ligája
2020.02.26.Bajnokok Ligája
real madrid
1:2
man city
Bajnokok Ligája
2017.07.27.ICC
man city
4:1
real madrid
ICC
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Manchester City

Hatalmas elánnal fog pályára lépni a City, már csak a tavalyi meccsek miatt is, amikor nem sikerült kiharcolni a döntőbe jutást. Guardiolának van egy csodafegyvere, Erling Haaland, akit a nyáron 60 millió euróért vásároltak meg, és a norvég meghálálja ezt a bizalmat. Egyébként mókás belegondolni, hogy Haaland majdnem kijött Ferrán Torres eladásából, őt 55 millióért vitte a Barca…

A City halad a bajnoki cím felé Angliában, a hétvégén a Leeds United ellen játszottak, és ha nem is könnyen, de megnyerték a mérkőzést 2-1-re. Góljaikat Ilkay Gündogan szerezte, a mesterhármas viszont nem jött össze, mert a német játékos a meccs végén kihagyott egy tizenegyest.

Otthon és idegenben is elképesztő a City, legutóbb akkor nem nyertek, amikor a Bayern München ellen játszottak, ám tegyük hozzá, hogy akkor nekik nem feltétlenül kellett a győzelem, az odavágót 3-0-ra nyerték meg.

A Leeds ellen Nathan Aké megsérült, a fiatal holland nem biztos, hogy tudja vállalni a játékot. Ahogy Cole Palmer sem, de ő egyébként sem játszana.

A várható kezdőcsapat:

Ederson – Walker, Dias, Akanji – Stones, Rodri – Silva, De Bruyne, Gündogan, Grealish – Haaland

Tippelde

A Real Madridot otthon nagyon nehéz megverni. A Manchester City viszont képes lehet rá, főleg, ha Erling Haaland jobb napot fog ki, mint a hétvégén.

Mi úgy gondoljuk, hogy ezúttal is folytatják a jó sorozatukat egymás ellen, és legalább két és fél gól születik majd a meccsen.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

felső