Preston – Sunderland: Fogadási Tippek és Championship Előzetes

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 május 07.
Preston
Teljesítmény:
V D V V N
  • Deepdale
  • Május 08. 16:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Sunderland
Teljesítmény:
D N D N N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Mai utolsó – vagy utolsó előtti – meccsünk következik. Még nem tudom, lesz-e esetleg idő a West Brom meccsére, hiszen az is rejteget izgalmakat. Ahogy a Sunderland és a Preston találkozója is. A Preston az évben végig kiegyensúlyozottan teljesített, és úgy tűnt, odaérhetnek a play-offba. Ám a végére kiengedtek, aminek következtében immár biztos, hogy nem lesznek ott.

Ellenben a Sunderlandnek összejöhet. Tony Mowbray együttese tavaly még a harmadosztályból is alig jutott fel, de nem sok időt szeretnének tölteni a Championshipben.

A sorsuk nem csak a saját kezükben van. Annyi bizonyos, hogy nekik nyerni kell, mellette viszont a Millwall eredménye is számít. Ha ők győznek a Blackburn ellen, teljesen mindegy, hogy mit játszanak a piros-fehérek.

Jó szorzókat kapunk az online sportfogadás szakértőitől, a Betrophynál 1.92 a vendégsiker és 4.12 a hazai, miközben a döntetlen is 3.80.

Következzen a Preston – Sunderland találkozó!

Preston

A szezon elején egy nagyon érdekes csapat volt a Preston. Ezt mondjuk megtartották a szezon végéig, de itt most arra gondolok, hogy az első – nem is tudom – tíz fordulóban alig lőttek és alig kaptak gólt. Könnyű volt tippelni rájuk, under 2,5, oszt jónapot!

De mindez megváltozott, és a Preston egy korrekt együttessé vált, amely akár a feljutást is megcélozhatja. Nagyjából úgy jártak, mint a Blackburn, a szezon végére visszaestek, annyi a különbség köztük és a Rovers csapata között, hogy nekik már nincs is meg az esélyük a rájátszásra, itt lesznek a másodosztályban jövőre is.

Pontjaik száma a 11. helyhez elegendő, nem sokkal maradnak majd le, ha nyernek, akkor durván 3-4 ponttal. Viszont nem tűnik reálisnak, hogy nyernek. Az utolsó négy összecsapásukon egy pontot szereztek, legutóbb a Sheffield United verte meg őket, nem is kicsit, az eredmény 4-1 lett, góljukat Liam Delap szerezte.

Hazai mérlege az együttesnek egészen gyenge, a 24 csapatos bajnokságban csak a 18. helyen állnának ez alapján. Hét meccset nyertek, hétszer ikszeltek és nyolcszor kaptak ki.

És úgy ennyire gyengék, hogy hetek óta nem kaptak ki hazai pályán. Utolsó öt meccsük mérlege 3-2-0.

Emil Riis az egész szezonra kiesett már az elején, Ched Evans, Greg Cunningham és Alan Browne szintén sérültek.

A várható kezdőcsapat:

Woodman – Storey, Lindsay, Hughes – Potts, Ledson, Johnson, Fernández – McCann – Delap, Cannon

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2022.10.01.Championship
sunderland
0:0
preston
Championship
2018.03.17.Championship
sunderland
0:2
preston
Championship
2017.09.30.Championship
preston
2:2
sunderland
Championship
2007.01.06.FA Kupa
preston
1:0
sunderland
FA Kupa
2006.12.30.Championship
sunderland
0:1
preston
Championship
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Sunderland

Nagyon kemény sztorija van a Sunderlandnek, ha azt nézzük, hogy tavaly még a harmadosztályban voltak, most pedig a feljutásért fognak küzdeni, akkor elmondhatjuk, hogy hatalmas fejlődésen mentek keresztül. Kellett ehhez pár húzónév, tehetséges fiatalok, no meg egy edző, aki karrierje során sok mindent látott már.

A Sunderland most a hetedik helyen áll, két ponttal van lemaradva a hatodik helyen álló Millwalltól. A sorsuk – ahogy mondtam – nem a saját kezükben van, hiszen, ha nyernek, akkor sem biztos, hogy odaérnek a rájátszásba. A Millwall egy döntetlen esetén előttük maradhat, ha meg győznek, akkor oda minden esély. Hülyeségeket beszélek, hiszen a Coventryt még megelőzhetik, de ahhoz Gyökeresék ki kellene, hogy kapjanak.

Az idény során végig idegenben voltak jobbak, mérlegük 10-6-6, az utolsó négy meccsükön tíz pontot szereztek.

Egyre hosszabb a sérültek listája, de most már kihúzza a csapat a szezon végéig, ha kell, féllábon.

Ross Stewart kiválása nagyon érzékenyen érintette őket, a csatár az idényben 10 gólt szerzett.

Mellette nem játszhat Elliot Embleton, Corry Evans, Ajibola Alese, Dan Ballard, Jewison Bennette, Niall Huggins és Danny Batth.

A várható kezdőcsapat:

Patterson – Gooch, O’Nien, Hume, Cirkin – Neil, Michut – Diallo, Roberts, Clarke – Gelhardt

Tippelde

Nagy esélyt szalasztott el a Preston, ez pedig hatással lesz rájuk az utolsó fordulóban is. Nulla motiváció, teljes elkeseredettség, valamint a tény, hogy legutóbb úgy megverték őket, mint szódás a lovát.

A Sunderland viszont telve lesz önbizalommal, akaraterővel, ami szerintünk azt fogja eredményezni, hogy megverik a Preston együttesét egy olyan meccsen, ahol csak ők találnak majd a kapuba.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 1.95 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Joker8
Oddsok: 1.92 Bónusz: 35,000Ft
Ivibet
Oddsok: 1.95 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső