Tottenham – Leicester: Fogadási Tippek és Premier League Előzetes

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2020 július 17.
Tottenham
Teljesítmény:
N N D N V
  • Tottenham Hotspur Stadium
  • Július 19. 17:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Leicester
Teljesítmény:
N V D N V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Vannak azok a meccsek a sportfogadó ember életében, amikor nagyon, de nagyon rossz lóra tesz. Mondhatnám, hogy közel jártam a Leicester – Sheffield meccsen ahhoz, hogy eltaláljam az eredményt, de ennél távolabb nem is lehetnék az igazságtól. Nem magyarázkodás ez, de tényleg nem gondoltam volna, hogy a Rókák ennyire simán lépnek túl azon a Sheffielden, akik a múlt héten bucira verték a Chelsea-t.

Az viszont örömteli, hogy a Tottenham megszakította rossz idegenbeli sorozatát, hiszen magam is erre az eredményre tippeltem, ezt az eredményt vártam. Két fordulóval a vége előtt még egyik csapatnak sem kell feladni az álmát. Igaz, ezek eltérő álmok, a Spurs az EL-ért, a Leicester a BL-ért (és mellette a bronzéremért) hajt.

Aki viszont itt veszít, annak egy álommal kevesebb lesz. A Tottenham – Leicester meccs előzetesét olvashatjátok.

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

Newcastle – Tottenham

Nagyon régen nem sikerült győzelmet ünnepelnie José Mourinho csapatának a White Hart Lane-től távol, ezúttal azonban úgy gondoltam, összejöhet a siker, a Newcastle szereplése, a két csapat játékosállománya ugyanis erre engedett következtetni.

Nem is kellett csalódnom, a végig magabiztosan játszó vendégek 3-1-es diadalt arattak. Mivel a Wolves újra csak ikszelni tudott, így egy pontra megközelítették Nuno Espirito gárdáját.

Szoné volt az első gól a meccsen, a Newcastle játékosainak asszisztálásával kerülhetett a labda a kapuba. Többször is felszabadíthattak volna a hazaiak, azonban mindig odaért egy vendégjátékos, Szon pedig mesteri pontossággal lőtte ki a rövid sarkot.

Ha már asszisztálás, a Newcastle a második félidő elején egalizált, ehhez pedig Aurier szükségeltetett. A francia bekk fel akart szabadítani egy hazai támadás közben, ehelyett a labdát Ritchie-nek adta, aki élt a lehetőséggel.

Sokáig nem váratott magára a Tottenham válasza, Harry Kane négy perccel később fejjel ismét a vendégeket juttatta előnyhöz.

Sőt, a meccs utolsó perceiben újabb gólt szerzett az angol támadó: Lo Celsot ugratta ki, aki némi futás és cselezgetés után kapura lőtt, és a kapus védeni tudott, a kipattanót Kane ismét fejjel juttatta a kapuba.

Előző 5 meccs eredménye
2019.09.21.Premier League
leicester
2:1
tottenham
Premier League
2019.02.10.Premier League
tottenham
3:1
leicester
Premier League
2018.12.08.Premier League
leicester
0:2
tottenham
Premier League
2018.05.13.Premier League
tottenham
5:4
leicester
Premier League
2017.11.28.Premier League
leicester
2:1
tottenham
Premier League
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Leicester – Sheffield United

Miután a Leicester kapott egy négyest a Bournemouth-tól, a Sheffield pedig hármat vágott a Chelsea-nek, joggal gondolhattuk, hogy az újonc a BL-re pályázó Rókákat is elkaphatja. Ennél nagyobbat nem is tévedhettünk, tévedhettem.

Ez a meccs inkább szólt a hazaiakról, hiába számítottak sokan arra, hogy a Sheffield méltó partnerük lesz ezen a meccsen. Már az első félidő jelentős Leicester-fölényt mutatott: 9-2 volt a kapura lövések száma. Gól is született ezen alkalmak egyikéből, Ayoze Perez szépen lőtte ki a jobb alsót.

A második félidőben aztán kicsit szolidabban játszottak a hazaiak, a nagyobb helyzetek mégis itt születtek. Vardy helyzeteit nem tudta értékesíteni, egyszer a kapufa, egyszer a sheffieldi kapus mentett. Azonban a támadó ha gólt nem is, egy gólpasszt kiosztott Graynek, ezzel eldöntve a három pont sorsát.

Egy pont a lemaradás a Chelsea mögött és Abrahamék nincsenek bomba formában, szóval akár még a bronz is összejöhet.

Összefoglalás

Jó kis meccsnek ígérkezik a találkozó, tét is van mindkét csapatnál, nem hiszem, hogy unatkozni fogunk.

Ha csak a két csapat egymás elleni meccseiből indulunk ki, volt itt már 5-4-es Tottenham diadal, nem restek egymásnak esni a csapatok.

Alapból azt mondanám, hogy a Spurs esélyesebb, hazai pályán nyújtott teljesítményük erre enged következtetni. Idegenben nem rossz a Leicester, azonban hajlamosak rossz eredményt elérni, gondoljunk csak a Bournemouth vagy az Everton elleni meccsükre. Valószínűleg az Arsenal elleni meccsükön sem sikerült volna gólt szerezni, ha Nketiah nem száll bele Justinba és állíttatja ki magát.

Nem szabad azonban megfeledkezni a Vardy-faktorról. Jelenleg is a góllövőlista élén ő áll, és bár már 33 éves, mindig benne van a gól.

A túloldalon pedig egy másik angol csillag, Harry Kane szerepel, róla is elmondható, hogy bármikor képes megteremteni a különbséget. Plusz, még ott van Bergwijn és Szon is.

Véleményem szerint veszélyes lenne a hazaiakra tenni a pénzünk, jobban járunk, ha arra fogadunk, hogy a gólok száma 2,5-nél több lesz. Erre elég nagy esély van, az odds pedig elég jó. De akkor sem tévedhettek nagyot, ha arra tippeltek, hogy mindkét csapat szerez gólt.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső