Brescia – Spal: Fogadási Tippek és Serie A Előzetes

Olvasd el 7 perc alatt szerző Bartos László 2020 július 17.
Brescia
Teljesítmény:
V V V N V
  • Mario Rigamonti
  • Július 19. 19:30
Nézd élőben itt:
Joker8
Spal
Teljesítmény:
V V V V D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

A Serie A 34. fordulójában két olyan együttes összecsapását láthatjuk, akik – talán nyugodtan mondhatjuk – az olasz bajnokság pofozógépeinek szerepét töltötték be gyakran. Be-becsúszott egy-egy nagyobb zakó mindkét csapatnál, 5-6 kapott gól egy meccsen. Ez pedig természetesen előrevetíti azt, hogy a tabella utolsó két helyét foglalják el. Mindkettejük számára egyre közelebb a Serie B, hamarosan már az a bizonyos matematikai esély is el fog veszni. Pedig a Spal a tavalyi évben relatíve simán bent maradt, most viszont az összegyűjtött 19 egység csak az utolsó pozícióhoz elég. A Brescia pedig nem tudott megragadni az első osztályban, hiába lettek tavaly bajnokok a Serie B-ben. Összehasonlításképp: A Verona csak rájátszás után tudott felkerülni, most a kilencedik helyen állnak.

Vajon milyen eredmény várható a Brescia – Spal mérkőzésen?

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

Atalanta – Brescia

A bergamói „kiscsapat” képtelen rossz meccset játszani. a bergamói „kiscsapat” képtelen kevés gólos meccset játszani. A bergamói „kiscsapat” már nem kiscsapat. Nagyon nem. Olaszország egyik legjobban összerakott csapatává vált az Atalanta, ezt pedig hétről hétre bizonyítják.

Rendben, nem nagy kunszt a Bresciát megverni, sokan tették meg ezt idén, de a mutatott játék, a forma és a rúgott gólok száma miatt mégis jár annak a bizonyos kalapnak a megemelése.

Ezen a meccsen egy félidő alatt intézték el Bjarnasonékat, a végeredmény is csúnya lett. A vendégek szempontjából persze.

A második perc után középkezdéshez kellett készülődnie a Bresciának, hiszen Pasalicnak ennyi időbe telt, amíg megszerezte a vezetést csapatának. A horvát középpályás Malinovsky passzát váltotta gólra. Annak a Malinovskynak a passzát, aki a Juve ellen csereként beállva szerzett gólt, Gasperini most a kezdőbe nevezte őt.

Sokat dicsérjük (nem ok nélkül) az Atalantát, de ezen a meccsen hátul valami nem stimmelt. Talán a koncentráció hiányából fakadt, de ha helyzetbe tudott kerülni a Brescia, az a hazai védők bizonytalanságából eredt.

Majdnem sikerült is egyenlíteni, Mateju utolsó emberként veszítette el a labdát, de a kínálkozó lehetőséggel nem tudott élni Torregrossa. Akkor még…

Pár perccel később ugyanis összejött az egyenlítés a csatárnak. Ismét Mateju hibázott, Torregrossa ennél az esetnél már el tudta lőni a labdát Sportiello mellett.

Megijedniük aztán nem kellett a kék-feketék szurkolóinak, mert öt perc alatt (25., 28., 30.) háromszor is betaláltak kedvenceik. De Roon, Malinovsky és Zapata voltak a gólszerzők, mindhárom találat szép volt a maga módján. Különösen Malinovskyé, aki távolról küldött egy föld-levegő rakétát a bresciai kapuba.

A második félidőre még három gól esett. Pasalic duplázott, majd triplázott, a végén pedig (ismét egy védelmi hiba után) Spalek állította be a 6-2-es végeredményt.

Ha valamilyen pozitívumot lehet keresni a Brescia játékában, az a két rúgott gól, de ezeket a gólokat megköszönhetik az Atalanta védelmének.

Előző meccs eredménye
2019.12.08.Serie A
spal
0:1
brescia
Serie A
2017.04.09.Serie B
brescia
1:3
spal
Serie B
2016.11.12.Serie B
spal
3:2
brescia
Serie B
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Spal – Inter

Tegnap este a kínálatot böngészve szembe jött velem ez a mérkőzés. Arra gondoltam, 2,5-nél több gól lesz a meccsen, az erre adott 1.40-es szorzó pedig értékesnek tűnt, így megfogadtam. Nem kellett csalódnom, a Bresciához hasonlóan a Spal is egy szép, méretes zakóba szaladt bele.

Kapufa után kapufa. Így indult a mérkőzés. Előbb az Inter részéről Brozovic, majd a túloldalon Petagna találta el a lécet, így maradt a 0-0. Nem sokáig.

Szép Inter támadás után Candreva maradt teljesen üresen a jobb oldalon, ezt pedig remekül vette észre Alexis Sánchez. A kapott lehetőséggel pedig élt is az olasz válogatott, megszerezte a vendégeknek a vezetést.

Az első félidő kissé álmoskás játékot és ezt az egy gólt hozta, a másodikban aztán végül bedarálta Conte együttese a biztos kieső Spalt. Biraghi szerezte a másodikat, egy tizenhatosról elengedett bombát nem tudott védeni a hazaiak kapusa, Letica.

A harmadik gól végleg lezárta a mérkőzést, bár eddig is egyértelműnek tűnt, hogy kié lesz a három pont. Hat perccel Biraghi találatát követően Alexis Sanchez talált be egy sakk-mattig kijátszott akció végén.

Gagliardinié volt az utolsó szó a meccsen: Ashley Young lapos passzát csak az üres kapuba tessékelte a 73. percben.

Nem is lehetett más a végeredmény, a Spalnak esélye sem volt, igazából 12 kísérletük egyike sem találta el a kaput.

Összefoglalás

A cikk írása előtt megnéztem az örökmérleget. Vagyis, nem tudom, lehet-e ezt annak hívni, hiszen összesen három mérkőzést játszottak egymás ellen. Kettőt a másodosztályban, egyet pedig idén ősszel. Ezen az őszi meccsen a Brescia nyert, szűken, 1-0-ra. A gólt pedig az azóta már a csapattól elküldött Mario Balotelli szerezte.

Lehet, hogy Balotelli egy nagy gyerek, aki képtelen felnőtt módjára viselkedni, de a Bresciát segíthette volna. Mindegy, ez már a múlt, a két csapat pedig jobban jár, ha a következő évi csapat magját próbálják meg összehozni.

Előfordulhat, hogy a két gárda legjobbjai nem követik jelenlegi csapatukat a másodosztályba, bizonyára a legjobbakra lesznek érdeklődők.

És hogy ezen a meccsen mi várható?

Csak abból tudunk kiindulni, hogy milyen formát mutattak mostanában (rosszat) és hogy szerepelnek hazai illetve idegenbeli környezetben (rosszul).

Nem meglepő módon a hazai és idegenbeli statisztikájuk is nekik a legrosszabb. Két győzelem otthon a Bresciának, három idegenben a Spalnak.

A Spal az újrakezdés óta nyeretlen (egy pontot szereztek a Milan ellen), míg a Bresciának legalább van egy győzelme a Verona ellen.

Véleményem szerint ez egy olyan mérkőzés lesz, ahol a hazaiak otthon tartják a három pontot.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső