Tottenham – Newcastle United: Fogadási Tippek és Premier League Előzetes – 2023.12.10.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 december 08.
Tottenham
Teljesítmény:
V D V V V
  • Tottenham Hotspur Stadium
  • December 10. 17:30
Nézd élőben itt:
Rabona
Newcastle United
Teljesítmény:
V N D N V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Fura egy csütörtök volt az angol bajnokságban, ezt meg kell hagyni. Bosszantó, hogy a Newcastle pontvesztését sejtettük, annyira bátrak azonban nem voltunk, hogy az Everton sikerére tippeljünk… vagy legalább egy 1X… na, ezt kell befejeznie annak, aki a sportfogadást választja hobbynak. Nem bosszankodunk, megyünk tovább!

Vasárnap ugyanis jön a Tottenham – Newcastle United találkozó, ez a mai utolsó PL-meccsünk.

Mindkét csapatot az ág is húzza, Ange Postecoglouék nem vitás, szétestek. Tették mindezt a sok sérülés miatt, de akkor mit mondjon a Newcastle? Náluk egy egész kezdőnyi játékos hiányzik, még cseréik is lennének…

Egymás ellen megjósolhatatlan, hogy mire mennek, de kiindulva abból, hogy Howe már tényleg a tartalékokhoz meg az ifikhez kell, hogy nyúljon, megszakadhat a Spurs gyenge sorozata.

A 22bet csapata 2.25-öt ad a hazaiakra, 3.10-et a vendégekre, 4.00-t a döntetlenre.

Tottenham

Minden szépen és jól ment, amíg a Tottenham kulcsjátékosai bevethetők voltak. Aztán szépen lassan elkezdtek kihullani, mígnem az ausztrál-görög ott maradt egy szűk kerettel. Azóta, hogy számtalan emberét elvesztette kisebb vagy nagyobb időtartamra, a Tottenham öt nyeretlen meccset hozott le, és az első helyről egészen az ötödik csúsztak vissza.

Elképesztő visszaesés ez, a legutóbbi öt meccsükön négy vereségük és egy City elleni döntetlenük van.

Tegnap este a West Ham Unitedot fogadták hazai környezetben, és hiába voltak megint előnyben, kikaptak, ugyanis az eltiltásából visszatérő Cristian Romero góljára kétszer válaszolt a West Ham.

A hazai hibátlan mérleg már régóta nem az, a Spurs zsinórban három hazai bajnokiját elveszítette (Chelsea, Aston Villa, West Ham United).

A sérültlista legalább tegnap nem változott, vagyis nem esett ki senki sérülés miatt. De még így is rengeteg hiányzója van a menedzserüknek: Manor Solomon, Eric Dier, Ryan Sessegnon, James Maddison, Micky van de Ven, Alfie Whiteman, Rodrigo Bentancur és Ivan Perisic sem áll rendelkezésre.

A várható kezdőcsapat:

Vicario – Porro, Romero, Davies, Udogie – Sarr, Bissouma – Kulusevski, Lo Celso, Richarlison – Son

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.04.23.Premier League
newcastle united
6:1
tottenham
Premier League
2022.10.23.Premier League
tottenham
1:2
newcastle united
Premier League
2022.04.03.Premier League
tottenham
5:1
newcastle united
Premier League
2021.10.17.Premier League
newcastle united
2:3
tottenham
Premier League
2021.04.04.Premier League
newcastle united
2:2
tottenham
Premier League
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Newcastle United

Szétesőben a Newcastle is? Ott azért még nem tartunk, de Eddie Howe-nak fel kell kötnie a gatyát. Most, hogy Nick Pope is kiesett, egy hatalmas segítséget bukott el a mester, és a vállát fájlaló portás legalább öt hónapon keresztül nem lesz bevethető. Nem ő az első, és nem is az utolsó, aki ebben a szezonban kiesik a szarkáktól, de mindenképp az egyik legfontosabb. Martin Dubravka nem egy nyeretlen kétéves, mégis a vezetőség azon van, hogy hozzon egy kapust Pope pótlására, és egyébként felmerült Gulácsi Péter neve is, aki csak padozik Janis Blaswich mögött a Leipzignél.

Dubravka tegnap mutatkozott be az idei szezonban, és a megfogyatkozott, fáradt Newcastle végül ott szenvedett vereséget, ahol nem gondoltak volna rá: a Goodison Parkban.

Előtte megverték a Manchester Unitedot, ikszeltek a PSG-vel, legyőzték a Chelsea-t, a franc se gondolta volna, hogy így kikapnak az Evertontól. De hát a rotáció hiánya, a cserék hiánya, az őrületes sérülésszám ezt eredményezte.

A 3-0-s vereség után a Newcastle a hetedik helyre csúszott vissza, megelőzte őket a Manchester United, míg a győztes Brighton – West Ham kettős a nyakukra került.

Idegenben a liga egyik leggyengébb csapata a Newcastle, 1-2-4-es mérlegük van, aminél csak négy másik csapat hozott rosszabbat.

A Tottenhamnél is sok a sérült, de a Newcastle köröket ver rájuk. Sandro Tonali eltiltás miatt nem játszhat, az alábbi játékosok pedig sérülés miatt: Nick Pope, Jacob Murphy, Dan Burn, Sven Botman, Matt Targett, Callum Wilson, Elliot Anderson, Sean Longstaff, Joe Willock, Harvey Barnes, Jamal Lascelles, Javier Manquillo.

Arra van esély, hogy a cséká, Lascelles, a pályán legyen, a többiek biztosan kimaradnak.

A várható kezdőcsapat:

Dubravka – Trippier, Lascelles, Schär, Livramento – Miley, B. Guimaraes, Joelinton – Almirón, Isak, Gordon

Tippelde

Itt a lehetőség, meg kell szakítani a rossz sorozatát a Tottenhamnek. Hazai pályán erre van esélyük, főleg, hogy egy ezer sebből vérző Newcastle az ellenfél. De nem lesz sétagalopp…

Tippjeink a következők:

1.: Tottenham győzelem

2.: Tottenham győzelem vagy döntetlen

3.: Két és fél gól feletti eredmény

Kétgólos vezetésnél a FEZbet meg sem várja a lefújást, azonnal jóváírja a fogadást!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső