FC Barcelona – Girona: Fogadási Tippek és LaLiga Előzetes – 2023.12.10.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 december 08.
FC Barcelona
Teljesítmény:
N N D N V
  • Anella Olimpica
  • December 10. 21:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Girona
Teljesítmény:
N D N N N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

És akkor így a nap végére nézzünk át a spanyolokhoz, ott is lesz ugyanis egy nagy rangadó, amit a sportfogadás kedvelőinek hiba lenne kihagynia. Katalán rangadó, amely a bajnoki cím felől is dönthet, nem is kétséges.

Az idény meglepetéscsapata, a Girona, Barcelonába utazik, hogy megmérkőzzön az FC Barcelonával. Alapjáraton egy országos egyesről beszélünk, de a Girona az eddig eltelt időszakban bebizonyította, hogy felnőtt a feladathoz, és igenis ott lehetnek a bajnokság végén is a dobogó közelében. Akár a bajnoki címet is célba vehetik…

Nem könnyű Barcelonában nyerni, eddig ez csak a Real Madridnak sikerült. Ám Xavi együttesében most akkora a katyvasz, hogy a meglepetés is benne van a pakliban.

Mondjuk ezt valaki elmondhatná a bukiknak is, a Campobet oldalán 1.50 a hazai győzelem, 5.00 a döntetlen és 6.00 a vendégsiker…

Következzen az FC Barcelona – Girona találkozó!

FC Barcelona

Hiába az Atletico Madrid elleni rangadón aratott győzelem, az FC Barcelona háza táján nincs rendben minden. A különböző sérülések, a pénzügyi problémák, a rövid keret mind-mind afelé mutat, hogy távolról sem oké a szituáció. Ráadásul a friss hírek szerint Robert Lewandowskitól is meg akar szabadulni a csapat. Az utódja is megvan, Vitor Roque a télen már csatlakozik a kerethez.

Ahogy mondtam, az Atletit sikerült megverni 1-0-ra, a gólt az a Joao Félix szerezte, akit szabályosan elüldöztek Madridból. Ironikus…

A győzelem ellenére a Barca csak a harmadik, előttük van négy ponttal a Girona és a Real Madrid is, előbbit tudják most egy pontra megközelíteni. No meg utóbbit is, ha a Real Betis meglepetést okoz…

Hazai pályán, mint mondtam, csak a Real Madridnak jött össze a győzelem, azon kívül a Barca mindegyik bajnokiját megnyerte. Ez összesen hét sikert jelent, tizenhat rúgott és öt kapott gólt.

A kaput ezúttal is Inaki Pena fogja védeni, tekintve, hogy Marc André ter Stegen még mindig sérült. Mellette Marcos Alonso is kiesett, de a leginkább zavaró sérülés Gavié, aki keresztszalag-szakadás miatt nem játszhat ebben az idényben.

A várható kezdőcsapat:

Pena – Koundé, Araujo, Christensen, J. Cancelo – de Jong, Gündogan, Pedri – Raphinha, Lewandowski, J. Félix

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.04.10.LaLiga
barcelona
0:0
girona
LaLiga
2023.01.28.LaLiga
girona
0:1
barcelona
LaLiga
2021.07.24.Barátságos Mérkőzés
barcelona
3:1
girona
Barátságos Mérkőzés
2020.09.16.Barátságos Mérkőzés
barcelona
3:1
girona
Barátságos Mérkőzés
2019.03.06.Barátságos Mérkőzés
barcelona
0:1
girona
Barátságos Mérkőzés
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Girona

Kiváló formának örvend Michel csapata, a kis katalán együttes pedig továbbra is üldözi a Real Madridot, akik csak azért előzik őket, mert az egymás elleni meccsükön a királyi gárda 3-0-ra győzött. Spanyolországban pedig az egymás elleni eredmények számítanak elsősorban. De az dicséretes, hogy ugyanannyi pontot gyűjtöttek, mint az első helyezett.

A legutóbbi öt meccsükből négyet is meg tudtak nyerni, a hétvégén a Valenciát győzték le 2-1-re. Ezúttal nem ment annyira a csapat házi gólkirályának, Artem Dovbyknak, a gólszerző szerepét valakinek át kellett vállalnia. Ezúttal ez a valaki Cristian Stuani volt, aki a padról szállt be, és tíz perc alatt fordította meg a találkozó állását.

A Girona idegenben veretlen, ezzel csak ők meg a Barca van így. Hat győzelmük mellett egy döntetlenük van.

Sérült Borja Garcia, Joel Roca, Ricard Artero, Toni Villa és Yangel Herrera.

A várható kezdőcsapat:

Gazzaniga – E. Garcia, Lopez, Blind, Gutiérrez – Torre, A. Garcia, Martin – Tsygankov, Dovbyk, Savio

Tippelde

Tavaly a Girona összesen egy pontot szerzett a Barcelona ellen, de Xaviék mindkét meccsen megszenvedtek. Egy gólt tudtak szerezni a két mérkőzés alatt, és most sem számíthatunk gólzáporra. A Barca nincs csúcsformában, a Girona pedig taktikailag nagyon fegyelmezett együttes.

Tippjeink a következők:

1.: Döntetlen

2.: Két és fél gól alatti eredmény

Kétgólos vezetésnél a LibraBet meg sem várja a lefújást, azonnal jóváírja a fogadást!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső