Tottenham – West Ham United: Fogadási Tippek és Premier League Előzetes – 2023.12.07.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 december 05.
Tottenham
Teljesítmény:
D V V V N
  • Tottenham Hotspur Stadium
  • December 07. 21:15
Nézd élőben itt:
Rabona
West Ham United
Teljesítmény:
D N N N N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

És meg is vagyunk, a forduló összes találkozójáról szót ejtettünk… Az angolok a hét közben lenyomtak egy fordulót, mi mindegyik meccsről beszéltünk, egyedül a Tottenham – West Ham United maradt.

A két fővárosi együttes közül most inkább a vendégeknek megy jobban, míg David Moyes együttese az elmúlt hetekben győzelmet győzelemre halmozott, addig Ange Postecoglouék megtorpantak. Utóbbinak csak a Premier League-gel kell foglalkoznia, de láthatóan ez is nehézséget okoz. Mondjuk tegyük azért azt is a szituhoz, hogy tele vannak sérültekkel, ez pedig nem könnyíti meg az edzőjük feladatát.

Azonban, ha van valami, ami feldobhat egy csapatot, az az, ha pontot tud szerezni a címvédőtől. A Tottenham ezt tette, és most hazai pályán egy négymeccses nyeretlenséget szakíthat meg. Ehhez mondjuk lesz pár szava a kalapácsos ellenfélnek is.

Sportfogadás tekintetében ez egy nehéz meccs, a bukik szerint mégsem az. A 1betnél 1.85 a hazai siker, 4.20 az iksz, 4.10 a vendéggyőzelem.

Tottenham

Tényleg visszaesett a Tottenham együttese, Ange Postecoglou-ék immáron négy mérkőzés óta nem tudnak nyerni a Premier League-ben, így a nemrég még veretlen Tottenham az elsőről az ötödik helyre esett vissza.

Kikaptak egymás után a Chelsea-től, a Wolverhamptontól és az Aston Villától, ám negyedik meccsük egy kis felüdülés lehetett a szurkolóknak. Megtizedelve érkeztek az Etihadba vasárnap este, és egy nagyon izgalmas találkozón 3-3-at játszottak a Manchester Cityvel. Son Heung-min mindkét kapuba betalált, ismét gólt szerzett Giovani Lo Celso, az egy pontot érő találatot pedig Dejan Kulusevski szerezte.

A Tottenham helyzete nem lett jobb egy nap alatt, továbbra is tele vannak sérültekkel, de a hazai mérlegük még mindig erős, erre lehet építkezni. Első négy meccsüket nyerték, ezt követően viszont jött két váratlannak mondható vereség.

Sérültek: Ivan Perisic, Rodrigo Bentancur, Micky van de Ven, James Maddison, Manor Solomon, Pape Sarr, Ryan Sessegnon, Alfie Whiteman, Eric Dier. A védelembe visszatérhet Cristian Romero, valamint legalább a kispadon foglalhat helyet Richarlison.

A várható kezdőcsapat:

Vicario – Porro, Emerson, Romero, Udogie – Bissouma, Höjbjerg – Kulusevski, Lo Celso, Gil – Son

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.07.18.Barátságos Mérkőzés
west ham
3:2
tottenham
Barátságos Mérkőzés
2023.02.19.Premier League
tottenham
2:0
west ham
Premier League
2022.08.31.Premier League
west ham
1:1
tottenham
Premier League
2022.03.20.Premier League
tottenham
3:1
west ham
Premier League
2021.12.22.Angol Ligakupa
tottenham
2:1
west ham
Angol Ligakupa
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

West Ham United

Négy győztes meccs után pontot veszített a West Ham United. Az EL-ben az Olimpiakoszt és a Topolyát győzték le, a bajnokságban a Nottinghamet és a Burnley-t, majd most a Crystal Palace kifogott rajtuk. Pedig ez a Palace annyira azért nem erős…

Az előny a WHU csapatánál volt, Mohamed Kudus találatával vezettek, de a második félidő elején a Palace is gólt szerzett.

A döntetlen hatására a csapat maradt a felsőház küszöbén, a 9. helyen, mérlegük most 6-3-5.

Idegenben egy picit gyengébben megy, de nincs nagy különbség a hazai és a vendég meccsek között. Mérlegük az otthonuktól távol 3-1-3.

Ezen a mérkőzésen Michail Antonio még nem léphet pályára, de nemsokára már játszhat, a csapat másik hiányzója Kurt Zouma, aki személyes okokból kifolyólag nem fog játszani.

A várható kezdőcsapat:

Areola – Coufal, Mavropanos, Aguerd, Emerson – Alvarez, Ward-Prowse – Kudus, Soucek, Paqueta – Bowen

Tippelde

Nehéz meccs, hiszen a Tottenham nincs csúcsformában, mégis őket favorizálják a bukik. A West Ham idegenben szórt már el pontokat, a hozzá hasonló képességű együttesek rendre megtréfálják őket, így most sem feltétlenül valószínű, hogy győzni tudnak. Egyébként a White Hart Lane-en 2019 óta nyeretlenek…

Tippjeink a következők:

1.: Tottenham győzelem vagy döntetlen

2.: Két és fél gól feletti eredmény

3.: Son Heung-min bármikor gólt szerez

Az unalmas döntetlenekkel is lehet nyerni! A LightCasino oldalán, amennyiben egy meccs 0:0 lesz, és a fogadásod veszít, visszakapod a téted!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső