Juventus – Napoli: Fogadási Tippek és Serie A Előzetes – 2023.12.08.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 december 06.
Juventus
Teljesítmény:
N D N N N
  • Allianz Stadium
  • December 08. 20:45
Nézd élőben itt:
Rabona
Napoli
Teljesítmény:
V V N V D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Előttem az utódom? Végül is, igen. A mai nap első mérkőzésén egy korábbi bajnok fogadja a címvédőt, és nagyon úgy néz ki, hogy a regnáló Napoli idén nem sok sót fog megenni a Serie A-ban. A Juventus visszaszerezheti a trónt, amelyet évekkel ezelőtt veszített el, de ehhez minden csibészségre szükség lesz.

Könnyíti a helyzetüket, hogy nekik csak a bajnokságra kell koncentrálni, az előttük két ponttal vezető Internek viszont ott van még a Bajnokok Ligája is.

Walter Mazzarri érkezése túl sok változást nem hozott a nápolyiaknál, a BL-ben még mindig nem tudták kiharcolni a továbbjutást, a bajnokságban pedig csak az ötödik helyen állnak, tizenegy pontra lemaradva az elsőtől. Voltak, akik ezt sejtették, mikor Luciano Spalletti lelépett, de erre talán még ők sem számítottak.

A hétvégén sima vereséget szenvedtek otthon az Intertől, közben a Juve korrekt formát mutat.

Az online sportfogadás szakemberei szerint a Juventus esélyesebb, az Unibetnél 2.45 az ő sikerük, 3.25 az iksz, 2.95 a vendéggyőzelem.

Jöjjön a Juventus – Napoli találkozó!

Juventus

Picikét azért mérgesek voltunk a hétvégén, a pénteki Monza – Juventusról is írtunk, és egy percen múlt a tökéletes eredmény számunkra. Azt mondtuk, a találkozó döntetlen lesz, két és fél gól alatt, és a 93. percben még így is állt a meccs. Aztán jött Federico Gatti. Ami nekünk bosszúság, az a Juve-drukkereknek nagy öröm, mert így tartják a lépést az Interrel, akik egyébként pont a Napolit verték a hétvégén.

A csapat idén nem indul egyetlen európai kupában sem (a Konferencialigában indulhattak volna, de erről lemondtak, lényegében eltiltás alatt vannak ebben az idényben), így tényleg csak annyi feladatuk van, hogy az olasz bajnokságban visszaszerezzék azt a renomét, amit évekkel ezelőtt elveszítettek. Részben maguk miatt.

Nem megyek bele megint, mennyi botrány volt a Juvénál az elmúlt években, aki olvassa a híreket, pontosan tudja.

A csapat most tehát a második, hazai pályán nincs náluk jobb csapat, hiszen már csak ők veretlenek, öt győzelmük és két döntetlenük van.

A múlthetihez képest nincs változás hiányzók terén: Paul Pogba és Nicoló Fagioli még mindig eltiltott, Timothy Weah és Mattia De Sciglio pedig sérült.

A várható kezdőcsapat:

Szczesny – Gatti, Bremer, Alex Sandro – Cambiaso, McKennie, Nicolussi Caviglia, Rabiot, Kostic – Chiesa, Vlahovic

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.04.23.Serie A
juventus
0:1
napoli
Serie A
2023.01.13.Serie A
napoli
5:1
juventus
Serie A
2022.01.06.Serie A
juventus
1:1
napoli
Serie A
2021.09.11.Serie A
napoli
2:1
juventus
Serie A
2021.04.07.Serie A
juventus
2:1
napoli
Serie A
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Napoli

Három mérkőzés óta ül a kispadon Rudi Garcia helyett Walter Mazzarri, és hát a helyzet nem lett jobb. Oké, a rutinos mester három rangadót játszott (most meg következik a negyedik), de ennél többet akartak a szurkolók. Az Atalantát még sikerült legyőzni, de a Real Madrid és az Inter kifogott rajtuk.

A hétvégi rangadón a Maradonában egyébként gyengélkedő hazai csapat tükörsimán kapott ki, bár próbálkoztak becsülettel, egyszer sem tudták bevenni Yann Sommer kapuját.

A Napoli jelenleg csak a tabella ötödik helyét foglalja el, mérlegük hét győzelemből, három döntetlenből és négy vereségből áll.

Ahogy mondtam, otthon szörnyű eredményeik vannak, idegenben viszont még veretlenek. Amilyen a mérlege otthon a Juventusnak, olyan idegenben a Napolinak: 5-2-0.

Alessandro Zanoli, Mathias Olivera és Mario Rui sérültek, így Mazzarrinak a balbekk-kérdést megint meg kell oldania. Lehetőség szerint jobban, mint a hétvégén…

A várható kezdőcsapat:

Meret – Di Lorenzo, Rrahmani, Natan, Juan Jesus – Lobotka, Zielinski, Zambo Anguissa – Politano, Osimhen, Kvaratskhelia

Tippelde

Egyedül abban bízhat a Napoli csapata, hogy idegenben egész korrekt eredményeik vannak a bajnokságban. De a Juventus is jó otthon, ráadásul mentálisan sokkal épebbek, mint ellenfelük. Ez pedig fontos lehet a találkozó előtt…

Tippjeink a következők:

1.: Juventus győzelem

2.: Két és fél gól alatti eredmény

3.: Mindkét fél szerez majd gólt: Nem

Az unalmas döntetlenekkel is lehet nyerni! A LightCasino oldalán, amennyiben egy meccs 0:0 lesz, és a fogadásod veszít, visszakapod a téted!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső