Toulouse – Benfica: Fogadási Tippek és Európa-liga Előzetes – 2024.02.22.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 február 21.
Toulouse
Teljesítmény:
N V V N V
  • Stadium de Toulouse
  • Február 22. 18:45
Nézd élőben itt:
Rabona
Benfica
Teljesítmény:
N N D N N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Harmadik meccsünkön két meglepetéscsapat feszül egymásnak. Meglepetés, hogy itt a Toulouse, hiszen az Európa-liga csoportban volt náluk erősebb (a Royale Union SG-re gondolok). Meglepetés az is, hogy itt a Benfica, mert tőlük sokkal többet vártunk a Bajnokok Ligájában. És épphogy sikerült eljutniuk a harmadik helyre, hogy folytathassák menetelésüket a nemzetközi porondon.

Az első mérkőzés szűk hazai győzelmet hozott, valahol ez is meglepetés, a fentiekből lejön, hogy én magam sima hazaira számítottam. A Toulouse azonban megmutatta, komolyan gondolják szereplésüket, még annak ellenére is, hogy egyébként a Ligue 1-ben megcsapta őket a kiesés szele is.

Miközben a Benfica saját hazájában a bajnoki címért küzd. Szóval a Toulouse – Benfica érdekes összecsapás lesz.

Toulouse

A Toulouse azért indulhatott el az Európa-ligában, mert megnyerték a Francia Kupát. Totális meglepetés volt már eleve az, hogy a döntőig eljutottak, ott meg szó szerint szétszedték a Nantes csapatát, 5-0-ra győzték le őket.

Várható volt, hogy ez a terhelés érzékenyen fogja érinteni a csapatot, hiszen nekik nincs olyan hosszú és nagy keretük, ráadásul pénzt tekintve sem tartoznak a legnagyobbak közé. És igen, ez be is jött. Miközben az EL-ben még mindig menetelnek, addig a bajnokságban a kiesőzóna környékén találhatjuk csak meg őket. Könnyen lehet, hogy valóban ott maradnak a legvégéig, és csak az utolsó fordulóban menekülnek meg. Vagy még akkor sem.

Az biztos, hogy a mostani hétvége során egy nagyon fontos és váratlan győzelmet arattak. A helyszín a II. Lajos Stadion, az ellenfél a Monaco, amely most is a felsőház tagja. Itt tudtak 2-1-re nyerni Vincent Sierro és Logan Costa góljaival.

Így most az osztályozós Nantes-tól eltávolodtak, megelőzték őket, de csak egy pont az előnyük. A kiesés tekintetében messze nem dőlt még el semmi.

A Toulouse az EL-ben bravúrt hajtott végre azzal, hogy a Saint-Gilloise – Liverpool – LASK alkotta kvartettből továbbjutott, de reálisan nézve ennél tovább nehezen juthatnak.

Ám az első Benfica elleni találkozó után is nyitott a továbbjutás kérdése, hiszen csak 2-1-re kaptak ki Portugáliában. Közel jártak a döntetlenhez, de egy szabálytalanság a hosszabbításban megpecsételte a sorsukat. Elkövetője Christian Mawissa Elebi volt, aki piros lapot kapott. Góljukat pedig Mikkel Desler szerezte.

Hazai pályán hat mérkőzés óta nyeretlenek, három döntetlent három vereség követett.

Sérültek: Denis Genreau és Zakaria Aboukhlal.

A várható kezdőcsapat:

Restes – Desler, Costa, Nicolaisen, Diarra – Spierings, Sierro – Donnum, Gboho, Suazo – Dallinga

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző meccs eredménye
2024.02.15.Európa-liga
benfica
2:1
toulouse
Európa-liga
2011.07.20.Barátságos Mérkőzés
benfica
1:0
toulouse
Barátságos Mérkőzés
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Benfica

Remek formában a Benfica együttese, amely – egyelőre – vezeti a portugál bajnokságot. 17 győzelmet arattak már az idén a Liga Portugalban, 4-szer ikszeltek és csak 1 vereségük van. Imponáló mérleg, mégsem biztos, hogy elég lesz majd egy bajnoki címhez ez a játék, ez a forma. Merthogy a Sporting ott van a nyakukban, ugyanannyi ponttal, de egy mérkőzéssel kevesebbet játszottak.

Nem csak erre kell most fókuszálnia a Benficának, hanem arra is, hogy az Európa-ligából ne pottyanjanak ki. A 2-1-es előny ugyan előny, de nem a legmegnyugtatóbb. A Toulouse elleni mérkőzés hőse Angel Di Maria volt, aki a találkozó folyamán két tizenegyest értékesített, a másodikat a 98. percben.

Annak ellenére, hogy csak tiziből tudták bevenni az ellenfél kapuját, a győzelem még megérdemelt volt. 28 kapura lövési kísérletük volt összesen, szóval volt dolga az ellenfél védőinek és kapusának.

Ahogy volt dolga a hétvégén a Vizela kapusának is. A portugál kiscsapat Lisszabonba látogatott, és negyvenöt perc játék után 5-0-ra égtek. Betalált David Neres kétszer, Rafa Silva, Nicolas Otamendi és Tiago Gouveia, majd a második félidőben Marcos Leonardo.

Még a BL-ben kapott ki utoljára a Benfica, a Real Sociedad elleni mérkőzés óta kétszer ikszeltek, ötször nyertek.

A gárdának elvileg egyetlen hiányzója lesz, Juan Bernat.

A várható kezdőcsapat:

Trubin – Bah, Antonio Silva, Otamendi, Morato – Joao Mario, Neves – David Neres, Rafa Silva, Di Maria – Tengstedt

Tippelde

A Toulouse utoljára a Liverpoolt verte meg hónapokkal ezelőtt. Ez kicsit ijesztő is lehet a Benficának, de az, hogy azóta nem győztek saját közönségük előtt, már kevésbé.

Mindenképp a portugálok továbbjutására számítok, ezúttal egy olyan meccsen, ahol tán egy fokkal jobban összpontosítanak majd Schmidték.

Tippjeink a következők:

1.: Benfica továbbjutás

2.: Benfica győzelem

3.: Két és fél gól feletti eredmény

Az aktív 20BET felhasználók 35.000 Ft-os újratöltési bónuszt tehetnek zsebre az iroda promóciójának köszönhetően.

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső