Rennes – AC Milan: Fogadási Tippek és Európa-liga Előzetes – 2024.02.22.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 február 21.
Rennes
Teljesítmény:
N V N N N
  • Roazhon Park
  • Február 22. 18:45
Nézd élőben itt:
Rabona
AC Milan
Teljesítmény:
V N N N D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Következő mérkőzésünk a különböző tippek ellenére nagyon sima volt. Lehet, hogy a Rennes – AC Milan már el is dőlt. Hiszen az olasz csapat otthon – minden problémája ellenére – lenyűgöző volt, ha másban nem is, hát gólok terén. A tartalékos védelemmel felálló Pioli csapat hármat vágott a franciáknak, a Rennes pedig nem tudta bevenni Mike Maignan kapuját.

Szóval innen folytatódik ez a küzdelem és ezek a legveszélyesebb meccsek azoknak, akik nem csak nézik a találkozókat. A Rennes minden bizonnyal megpróbál majd korán betalálni, csak akkor van esélyük, a Milan pedig minél tovább tartja a gól nélküli döntetlent, annál jobb. Ha meg gólt rúgnak…

Szóval ebben a meccsben benne lehet sok minden, igyekszünk kitalálni, melyik fog bejönni…

Rennes

Szerintem a múltheti meccsek közül az egyik legnagyobb meglepetést a Rennes sima veresége okozta. Julien Stephan mester csapata erősen magára talált az utóbbi időben, a csütörtöki meccs előtt egymás után kilencszer maradtak veretlenek, sőt mi több, ezeket a mérkőzéseket egytől egyig meg is nyerték. És akkor bumm, sima 3-0 Pioliék ellen.

Maga az eredmény véleményem szerint nem túlzó, tényleg ekkora difi volt a két csapat között. És bár voltak a Rennes-nek is helyzetei, olyan igazán komoly egy sem. Nehéz arra gondolni, hogy ebből még vissza tudnak mászni, több mint valószínű, hogy a céljuk a tisztes helytállásban kimerül. Esetleg az, amit mondtam: ha minél hamarabb rúgnak egy gólt. De ha a vendégek betalálnak, akkor elfelejthetnek mindent.

Nem fogta meg annyira az együttest egyébként ez a 3-0, a hétvégén a francia bajnokságban folytatták sorozatukat. Oké, a sereghajtót fogadták, de attól még a 3-1 egy meggyőző eredmény. Betalált Warmed Omari, valamint Martin Terrier, utóbbi kétszer, míg Ludovic Blas tizenegyest hibázott.

Hazai pályán sorozatban négy győztes meccsnél járnak, utoljára a Villarreal verte meg őket.

Megsérült Enzo Le Fée, Fabian Rieder és Mahamadou Nagida.

A várható kezdőcsapat:

Mandanda – G. Doue, Omari, Theate, Truffert – Bourigeaud, Santamaria, Matusiwa, D. Doue – Kalimuendo, Terrier

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző meccs eredménye
2024.02.15.Európa-liga
milan
3:0
rennes
Európa-liga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

AC Milan

A hétközi magabiztos győzelem után a szurkolók hétvégén is arra számítottak, csapatuk simán átgázol az idén gyengébben futballozó Monzán. Ám egy korai kiállítás mindent eldöntött. Igazából nem feltétlenül a piros lap okozta a rossoneri vesztét, mert mikor Luka Jovicot kiállították, már 2-0 volt a Monza javára. Mindezek ellenére felállt a padlóról a csapat, Olivier Giroud és Christian Pulisic góljaival egyenlítettek. A hosszabbításra azonban elfáradtak, és végül 4-2-re kikaptak.

Esélyt szalasztottak el, hogy átvegyék a Juventustól a második helyet. A torinóiak ezúttal ikszeltek, így győzelem esetén a Milan egypontos előnybe került volna.

Beszéljünk egy picit a csütörtöki meccsről, a hazaiak oldaláról. A meccs legjobbja Ruben Loftus-Cheek volt, aki kétszer is betalált, mellette még Rafael Leao volt eredményes. A győzelem – még ilyen mértékben is – megérdemelt volt.

A Milannak nem kell nagy dolgot művelnie, egyszerűen tartani az eredményt, várhatóan Pioli a biztos védekezésre fog alapozni, nem fog felesleges párharcokba belemenni, nem veszi fel a kesztyűt a keménykedéssel, türelmes lesz, kontrából pedig megpróbál majd betalálni.

Idegenben amúgy a Monza elleni meccset megelőzően öt találkozón közel tökéletest alkottak, négyszer nyertek, egyszer ikszeltek.

Sérültek: Pierre Kalulu, Fikayo Tomori, Tommaso Pobega, Mattia Caldara, Davide Calabria.

A várható kezdőcsapat:

Maignan – Florenzi, Gabbia, Kjaer, Hernández – Bennacer, Musah – Pulisic, Loftus-Cheek, Rafael Leao – Giroud

Tippelde

Az elég valószínűnek tűnik, hogy az olaszok fognak továbbjutni, nem fizetnek érte sokat, de ez legalább egy nagyjából biztos pont. Mi mégsem errefelé indulunk el, mert annak tényleg nincs túl sok értelme.

Tippjeink a következők:

1.: Két és fél gól alatti eredmény

2.: 3,5-nél több sárga lap

Pörgesd fel a játékot egy 50%-os újratöltési bónusszal a Slotimobetnél akár 20.000 Ft értékben!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső