Villarreal – Almeria: Fogadási Tippek és LaLiga Előzetes – 2023.09.17.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 szeptember 16.
Villarreal
Teljesítmény:
V V N V V
  • Estadio de la Cerámica
  • Szeptember 17. 16:15
Nézd élőben itt:
Rabona
Almeria
Teljesítmény:
V D V V D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Mára még egy meccset hoztunk, a spanyol bajnokságból választottunk egy találkozót.

A spanyol bajnokságban megvolt az első edzőváltás, Quique Setién munkáját köszönték meg a sárga tengeralattjárónál, nem fért bele, hogy ennyire gyengén indítsa a bajnokságot. Még akkor sem, ha egyébként a tavalyi szezonja jól sikerült. Sosem volt a szurkolók kedvence, kinevezése után azonnal el is akarták üldözni. Most megkapták a szurkolók, amit akartak…

Ellenfelük szintén gyengén kezdett, gyengébben, mint Gerard Morenoék. Az Almeria kiesőhelyen, nyeretlenül, szóval ott is elkél egy kis atyai szigor, vagy bármi, ami segíthet őket elindítani felfelé.

A sportfogadás szakértői egyértelmű hazai sikerre számítanak, a GGbetnél 1.45 a Villarreal győzelme, 4.50 a döntetlen, 7.00 a vendégsiker.

Következzen a Villarreal – Almeria találkozó!

Villarreal

Unai Emery tavaly távozott a Villarreal kispadjáról, nem tudott nemet mondani a Premier League-nek, ahol egyszer már próbálkozott. Nem sok sikerrel. Viszont most jól megy neki az Aston Villa kispadján, legalábbis jobban, mint anno az Arsenalén…

A váratlan távozást a Villarreal vezetősége Quique Setiénnel oldotta meg, akit a szurkolók nagyon nem szerettek, ám egy idő után elcsendesedtek, hiszen a csapat eredményes volt. A gyenge kezdést követően végül az ötödik helyen zártak, újra nemzetközi kupainduló lett a csapat.

Setién a nyáron több játékost is eladott, olyanokat, akik meghatározók voltak vagy lehettek volna a jövőben, és az új idényben több volt a kudarc, mint a siker. Kicsit hasonlít a Villarreal mostani helyzete a tavalyi Sevilláéra…

Négy meccsből egyet nyertek meg, a Mallorca ellenit, de kikaptak a Betistől, a Barcától és legutóbb a Cadiztól. Itt telt be a pohár, úgy döntött a vezetőség, hogy nem folytatják a mesterrel. Főleg azért sem, mert egyébként a játékosok sem jöttek ki mindig jól vele…

A helyére Pacheta ült, kockázatos döntés, hiszen hiába egy rutinos edzőről van szó, a legnagyobb csapat, ahol dolgozott, az a Real Valladolid volt…

Ami a csapatot illeti, nem lesz könnyű dolga a mesternek, hiszen például balbekkje nincs, Alberto Moreno sérült, míg Alfonso Pedraza eltiltott lesz. Sérült még Francis Coquelin és Alexander Sörloth is kérdőjeles.

A várható kezdőcsapat:

Jörgensen – Foyth, Albiol, Cuenca, K. Femenía – Terrats, Baena, Suárez – Morales, G. Moreno, Pino

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.03.04.
almeria
0:2
villarreal
2022.10.23.
villarreal
2:1
almeria
2018.12.05.
villarreal
8:0
almeria
2018.11.01.
almeria
3:3
villarreal
2015.03.15.
almeria
0:0
villarreal
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Almeria

Új az edző az Almeria csapatánál is, az Espanyol korábbi trénere, Vicente Moreno ült le a kispadra, miután egy évet Szaúd-Arábiában töltött. Spanyol kiscsapathoz képest nagyon sok pénzt költött az együttes új játékosokra, összesen 52 millió eurót. De elmondható, hogy minden csapatrészt sikerült megerősíteni.

Kapusnak jött Luis Maximiano, aki tavaly a Lazioban játszott (vagyis nem játszott, mert az első meccsén piros lapot kapott, Sarrinál utána el is lett felejtve), a védelembe César Montes, Edgar González, a középpályára Sergio Arribas, Idrissu Baba, a támadók közé pedig Ibrahima Koné és Luis Suárez.

Volt miből bevásárolni, hiszen El Bilal Tourét 28 millióért adták el az Atalantának…

Ehhez képest az eredmények nem jönnek, az Almeria három vereséget szenvedett, meg van egy döntetlenük. Ezzel kiesőhelyen állnak. Legutolsó meccsüket a Celta Vigo ellen játszották, 3-2-re kaptak ki. Kétgólos hátrányból álltak fel Sergio Akieme és Sergio Arribas góljaival, de ez sem volt elég a pontszerzéshez.

Cesar Montes személyes okok miatt nem játszik, míg Martin Svidersky sérült.

A várható kezdőcsapat:

Maximiano – Pubill, González, Kaiky, Akieme – Baba, Melero – Ramazani, Robertone, Embarba – Suárez

Tippelde

Gyanítom, az Almeria gyenge sorozat nem a La Cerámicában fog megszakadni, még akkor sem, ha a Villarreal most azért nincs ereje teljében. Új edzővel vágnak neki a folytatásnak, ez egyes játékosoknak felüdülés, és így talán végre visszatér az erő a kisváros csapatába.

Tippjeink a következők:

1.: Villarreal győzelem

2.: Két és fél gól alatti eredmény

3.: Gól a második félidőben

Az aktuális ajánlatokért látogasd meg a bukméker weboldalát.

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső