AC Milan – Newcastle United: Fogadási Tippek és Bajnokok Ligája Előzetes – 2023.09.19.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 szeptember 18.
2023. szeptember 19. kedd, 18:45 Giuseppe Meazza
Milan
vs
Newcastle United

A legjobb fogadóirodák szerintünk:

Egy kicsit eltérünk a mostanság bevett rutintól, és ma nem négy meg öt találkozóról fogunk írni, hanem majdnem kétszer annyiról. Kezdődik ugyanis a Bajnokok Ligája csoportköre, és az idény kezdetekor megígértük, hogy a főtáblás meccsek egyikét sem hagyjuk ki.

Kedden és szerdán nyolc-nyolc meccs jön, tehát dolgos napunk lesz. Egyből egy rangadóval kezdünk, ez talán az első játéknap legnagyobb rangadójának nevezhető, az AC Milan – Newcastle United találkozó következik.

Az olaszok rutinos szereplői a legrangosabb európai kupának, ellenfelük viszont nem mondható annak. A Newcastle nemrég még relatíve kiscsapatnak számított, ám jött egy beruházás a Közel-Keletről, ami mindent megváltoztatott.

A főpróba az angoloknak jól sikerült, ők nyerni tudtak a Premier League-ben, de az olaszok egy kellemetlen, kínos, cinkes – hívjuk, aminek csak akarjuk – vereségbe szaladtak bele, ráadásul legnagyobb riválisukkal szemben.

Az online sportfogadás szakértői egy háromesélyes mérkőzésre számítanak, nem sok a különbség a hazai és a vendéggyőzelem között. Vegyük például a bet365-öt, akiknél 2.45 a rossoneri sikere, 2.70 a szarkáké, 3.60 a döntetlen.

AC Milan

Stefano Pioliék fantasztikusan kezdtek a bajnokságban. Három meccs, három győzelem, megállíthatatlannak tűntek. Nem tudta őket legyőzni sem a Bologna, sem a Torino, sem pedig az AS Roma. Aztán jött az Inter, a városi rivális. A Derby della Madonnina tegnap a rossoneri szempontjából borzasztóan alakult, ugyanis Simone Inzaghiék már az első félidőben kettővel vezettek, és bár a szünet után Rafael Leao közelíteni tudott, végül 5-1-re kaptak ki.

Tavaly az Inter jelentette a BL-ben a végállomást – ellenük estek ki az elődöntőben -, most pedig a kezdés előtt találkoztak.

A múltban többször említettük, hogy a Milan jól erősített, Rubén Loftus-Cheek, Christian Pulisic, Tijjani Reijnders és Noah Okafor is előbb vagy utóbb meghatározó szereplő lehet, sőt vannak, akik már most azok, de azért hiányzik Sandro Tonali, hiányzik Brahim Díaz…

Jó hír, hogy az Inter elleni kezdőhöz képest Fikayo Tomori ott lehet a kezdőben, ő ugyanis eltiltás miatt nem játszhatott. Bár Simon Kjaer nem lógott ki látványosan, az angollal talán magabiztosabb lesz hátul a csapat.

Olivier Giroud szintén bevethető, ő játszott is szombat este. Viszont Ismael Bennacer és Pierre Kalulu még most sem kész a játékra.

A várható kezdőcsapat:

Maignan – Calabria, Tomori, Thiaw, Hernández – Loftus-Cheek, Krunic, Reijnders – Pulisic, Giroud, Rafael Leao

Egymás elleni meccsek

A két csapat korábban még sosem találkozott egymással.

Élő fogadás:
Igen
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Newcastle United

A Milannal ellentétben a Newcastle United győzelemmel hangolt a BL-nyitányra, amire a Newcastle már nagyon várt. Ugyanis a csapat összesen háromszor szerepelt ebben a sorozatban, 1997-ben a csoportkörig jutottak, utána már csak a selejtezőkig.

A kezdés nekik nem ment olyan könnyedén, négy meccsből hármat buktak el, kikaptak a Man Citytől, a Pooltól és a Brightontól (miután megverték az Aston Villát), és mielőtt Eddie Howe-nak a szőnyeg szélére kellett volna állni, a Brentfordot legyőzték Callum Wilson tizenegyesével.

A támadó mindezek ellenére könnyen lehet, hogy csak a kispadon fog helyet foglalni, a helyét Alexander Isak foglalja el. Szintén csak csere volt Sandro Tonali, aki kisebb sérülésből lábadozott. Mivel keddre már semmi gond nem lesz, Elliot Anderson készülhet a padozásra. Visszatérhet Joelinton is, aki a válogatott szünetben szenvedett térdsérülést. Kezdetésére viszont sok esély nincs.

Sérült még Joe Willock és Emil Krafth.

A várható kezdőcsapat:

Pope – Trippier, Schär, Botman, Burn – B. Guimaraes, Tonali, Longstaff – Almirón, Isak, Gordon

Tippelde

A szombati sokat kivett minden bizonnyal a Milanból, a fejekben ott most első körben rendet kell tenni. Mégis őket tartják a favoritnak, hiszen komolyabb, mélyebb keretük van, és nagyobb rutinjuk.

Tippjeink a következők:

1.: AC Milan győzelem

2.: Két és fél gól feletti eredmény

3.: Mindkét fél szerez majd gólt

Kétgólos vezetésnél a LibraBet meg sem várja a lefújást, azonnal jóváírja a fogadást!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

felső