Werder Bremen – Bayer Leverkusen: Fogadási Tippek és Bundesliga Előzetes – 2023.11.25.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 november 21.
Werder Bremen
Teljesítmény:
D D N V V
  • Weserstadion
  • November 25. 15:30
Nézd élőben itt:
Rabona
Bayer Leverkusen
Teljesítmény:
N N N N N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Még három mérkőzés mára, igyekszünk olyan találkozókat választani, amik a sportfogadás legkritikusabb szereplőinek is tetszenek, de hogy valóban tetszik-e nekik a Werder Bremen – Bayer Leverkusen, azt nem tudom most megmondani. Végül is, könnyű pénznek tűnik, Xabi Alonsoék vezetik a Bundesligát, és ha nem is hibátlanok, de azért egész jó kis formában vannak.

Ellenfelük a középmezőnyben levő Werder Bremen, amely okozott már meglepetést ebben a szezonban, de azért a jó formától most elég messze állnak.

Talán épp ezért olyanok a szorzók, amilyenek: A Dream.bet irodájánál 1.46 a vendégsiker, 6.50 a hazai győzelem, 5.00 a döntetlen.

Werder Bremen

Nagy utat járt be a Werder Bremen az elmúlt pár évben, volt egy szörnyű csapatuk, ami aztán kiesett, visszajutottak, megragadtak, a játékosok meg közben jöttek mentek. Ole Werner viszont állandó, vagy legalábbis annak tűnik, a mester a másodosztályban csatlakozott, és azóta kitart.

A Werder idén sem tűnik a leggyengébbnek, megmaradhatnak idén is az élvonalban, de lehet, hogy kemény időszak vár rájuk. Kétségtelen, hogy azért gyengültek, Niclas Füllkrug például távozott, a helyét Rafael Borre vette át.

Most a 12. helyen állnak 3-2-6-os mérleggel, a legutóbbi három meccsüket nem veszítették el, ami mondhatjuk, hogy javuló tendencia. Utoljára az Eintracht Frankfurt ellen léptek pályára, Marvin Ducksch mellett pont az a Rafael Borre talált be, aki legutóbb a Frankfurt játékosa volt.

A kétgólos előnyt azonban nem tudták megtartani, végül az egy pontnak is örülhettek.

Mindegyik győzelmük otthon született, legyőzték a Mainzot, a Kölnt és az Union Berlint. A teljes mérleg pedig 3-1-2.

A válogatott szünetben a Hansa Rostock együttese ellen 2-1-re kikaptak, Werner persze nem a legerősebb csapatát küldte pályára. Ezen a találkozón sérült meg Leon Opitz, aki így az egyetlen hiányzója lesz (Naby Keita mellett) a Leverkusen elleni keretnek.

A várható kezdőcsapat:

Pavlenka – Veljkovic, Friedl, Pieper – Weiser, Stage, Jung – Schmid, Bittencourt – Borre, Ducksch

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.03.12.Bundesliga
bremen
2:3
bayer leverkusen
Bundesliga
2022.09.17.Bundesliga
bayer leverkusen
1:1
bremen
Bundesliga
2021.05.08.Bundesliga
bremen
0:0
bayer leverkusen
Bundesliga
2021.01.09.Bundesliga
bayer leverkusen
1:1
bremen
Bundesliga
2020.05.18.Bundesliga
bremen
1:4
bayer leverkusen
Bundesliga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Bayer Leverkusen

Továbbra is menetel a Bayer Leverkusen, és nem lehet tudni, ki lesz az, aki megállítja őket. Voltak kemény meccseik, azokból is rendre jól jöttek ki, jogos, hogy az első helyről várják a Bréma elleni találkozót. Ha nem figyelnek, bukhatnak, mármint az első helyüket, a Bayern München ott a sarkukban, mindössze két pontra lemaradva.

Ám a szünet előtti utolsó találkozó is bizonyította, jelenleg a Leverkusen a Bundesliga legjobb formában levő együttese. A tavalyi negyediket, az Union Berlint verték magabiztosan 4-0-ra, ám az is igaz, Schäfer Andrásék számára ez az idény több, mint borzalmas.

A csapat góljait Alex Grimaldo, Odilon Kossounou, Jonathan Tah és Nathan Tella szerezték, a nagy sztárok, Jonas Hofmann, Florian Wirtz és Victor Boniface ezúttal csendesebb meccset játszottak, de Wirtz és Hofmann azért így is kiosztott egy gólpasszt…

A Leverkusen egyszer hibázott idegenben, a Bayern Münchennel ikszeltek, a többi négy mérkőzésüket viszont megnyerték.

Kiesett Edmond Tapsoba és Jeremie Frimpong, egy ideje pedig Arthur és Patrik Schick is sérült.

A várható kezdőcsapat:

Hradecky – Tah, Kossounou, Hincapié – Tella, Xhaka, Palacios, Grimaldo – Hofmann, Wirtz – Boniface

Tippelde

Alonso láthatóan nem igazán szeret rotálni, pedig hamarosan szükség lesz rá. Főleg most, hogy jó néhány játékosa válogatott szünetről jön vissza, egy fokkal fáradtabbak lesznek, mint a többiek. Ám ezen kívül nem indokolja a cserét más.

A Werder Bremen nincs rossz formában, ám kifejezetten jóban sem. A Leverkusen pedig száguld a bajnoki cím felé. Nem ez lesz a legkönnyebb állomásuk.

Tippjeink a következők:

1.: Bayer Leverkusen győzelem

2.: Két és fél gól feletti eredmény

3.: Mindkét fél szerez majd gólt

4.: Florian Wirtz gól vagy gólpassz

5.: HT/FT – Döntetlen/Bayer Leverkusen

Növeld a szorzóidat! Tégy egy multifogadást a 20BET oldalán, és nyerj akár 100%-kal több pénzt!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső