Rotherham – Leeds United: Fogadási Tippek és Championship Előzetes – 2023.11.24.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 november 21.
Rotherham
Teljesítmény:
V D D V N
  • AESSEAL New York Stadium
  • November 24. 21:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Leeds United
Teljesítmény:
N N N V N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Angol focival folytatjuk, de még nem az első osztállyal. De az is lesz ma…

A másodosztály egyik bajnokesélyese utazik az egyik kiesőjelölt otthonába, vagyis jön a Rotherham – Leeds United találkozó. Alapból mit is lehetne elmondani erről a meccsről meg a két csapatról? Nos, azt, hogy a Rotherham önmagához képest is gyengélkedik, tavalyi évben ennél egy fokkal azért erősebbek voltak, most azonban a 24 csapatos Championship 22. helyén állva a kiesés elkerülését tűzték ki legfőbb céljukként.

Ellenfelükről meg azt, hogy habár jelentősen meggyengültek a nyáron, több korábbi kulcsjátékosuk távozott, még így is harcban vannak az élvonalbeli tagságért, már a tabella harmadik helyére kúsztak fel.

Lesz itt nagy csata a feljutásért, elég csak most ránézni a tabellára, a Leeds így nem teheti meg, hogy hibázzon.

Az online sportfogadás szempontjából könnyűnek ígérkező meccs lesz ez: A Greatwinnél 1.44 a vendégsiker és 7.40 a hazai, 5.10 a döntetlen.

Rotherham

Ha a tavalyi szezon egészét nézzük, a Rotherham elégedett lehet a teljesítményével, ha csak a hajrát, akkor nagyon nem. A vége meleg volt, nagyon meleg, kis híján kiestek. Most már a szezonkezdet sem az igazi, és a csapat most már kiesőhelyen. Vagy így pontosabb: Már most kiesőhelyen.

Tizenhat meccsből kettőt nyertek meg, ami sokat elárul, holott semmi nem indokolja ezt az erős visszaesést. A csapat magja megmaradt, többek között az a Viktor Johansson is maradt, akit nyáron sokan kerestek meg és udvaroltak körbe.

Mellé még olyan játékosok is érkeztek, mint a rutinos páros, Sam Clucas és Daniel Ayala, a középpályás Fred Onyedinma vagy Cafú, a Nottingham középpályása.

Ennek ellenére az eredmények nem jönnek, és a helyzet odáig fajult, hogy a szünet előtti utolsó meccset követően Matt Taylor menedzsert menesztették. Nem csoda, a Watford ötöt számolt a Rotherhamre, válasz nem volt…

Bár a klubnál gyors utódot ígértek, négy nap múlva meccs, és egyelőre még mindig Wayne Carlisle másodedző készíti fel a csapatot.

Amelyben nem lesz ott az említett Sam Clucas, valamint Cameron Humphreys, Shane Ferguson, Tyler Blackett, André Green és Grant Hall sem. Mindannyian sérülés miatt kell, hogy kimaradjanak.

A várható kezdőcsapat:

Johansson – Lombikisa, Peltier, Ayala, Bramall, Revan – Rathbone, Tiehi, Onyedinma – Hugill, Nombe

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2019.01.26.Championship
rotherham
1:2
leeds
Championship
2018.08.18.Championship
leeds
2:0
rotherham
Championship
2017.01.02.Championship
leeds
3:0
rotherham
Championship
2016.11.26.Championship
rotherham
1:2
leeds
Championship
2016.04.02.Championship
rotherham
2:1
leeds
Championship
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Leeds United

Lassan kezdi megszokni a másodosztályt a Leeds, de annyira azért nem szeretnének hozzászokni, mennének vissza a Premier League-be. Az utat kijelölték, és haladnak is szépen rajta, de egyelőre csak play-offot érő helyen állnak, ami sosem egy jó dolog, hiszen bármikor ki lehet fogni egy rosszabb napot, aztán akkor marad a második vonal.

Az előttük álló Ipswich – Leicester kettős most nyolc pontra, ez simán ledolgozható. Daniel Farke mester győzelemmel vonult szünetre, Daniel James és Joel Piroe góljaival intézték el az újonc Plymoutht. Nem volt egyszerű, tényleg nem, de az ilyen meccseken az eredmény a fontos, a többit meg el kell majd felejteni.

A Rotherham gyenge hazai mérlegénél (2-4-2) jobb a Leeds idegenbeli szereplése: Négyszer győztek, egyszer ikszeltek, háromszor kikaptak. Azért ez utóbbi kissé aggasztó…

A keret majdnem teljes, Stuart Dallas hamarosan játszhat, Djed Spence és Sam Byram szintén játékra készen lesznek nemsokára.

A várható kezdőcsapat:

Meslier – Ayling, Rodon, Cooper, Firpo – Ampadu, Kamara – James, Piroe, Summerville – Rutter

Tippelde

Hiába tűnik egyértelműnek, annyira nem az ez a pénteki meccs. A Leeds sokkal jobb csapat, de előtte is kapott már ki nála gyengébbektől. Az edzőváltás lehet a megoldás hazai oldalon, ám félő, hogy az új mesternek – ha egyáltalán kinevezik addig – nem lesz elég ideje saját képére formálni csapatát.

Tippjeink a következők:

1.: Leeds United győzelem

2.: Két és fél gól feletti eredmény

3.: Mindkét fél szerez majd gólt

Versenyezz más Ivibet játékosokkal és szerezz ingyenes fogadásokat! Több mint 2.400.000 Ft összdíjazás!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső