West Ham United – Arsenal: Fogadási Tippek és Angol Ligakupa Előzetes – 2023.11.01.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 október 30.
West Ham United
Teljesítmény:
V V V D N
  • London Stadium
  • November 01. 20:30
Nézd élőben itt:
Rabona
Arsenal
Teljesítmény:
N N D N V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Nem maradunk angol foci nélkül mára sem. Tudom, mostanában egy kicsit túlsúlyba került a Premier League, de ha ez megnyugtat valamit, ma nem Premier League lesz. Csak angol csapatok. Következik ugyanis a Ligakupa negyeddöntője, ahol már több első osztályú csapat feszül egymásnak, lesznek igazán érdekes találkozók. Mint amilyen a West Ham United – Arsenal is. David Moyes együttese gödörbe került, az elmúlt négy mérkőzésüket nem tudták megnyerni, háromszor kaptak ki és egyszer ikszeltek. Így még annak ellenére sem lehet őket esélyesnek nevezni, hogy otthon fogadják Mikel Artetáékat.

Akik meg szépen haladnak az első hely felé a PL-ben, a hétvégén fölényes sikerrel jelezték a Tottenham, a Manchester City meg a többiek számára, hogy igenis a bajnoki cím a cél.

Az online sportfogadás szakértői szerint nehéz meccs lesz, az Unibet oldalán 2.95 a hazai siker, 2.40 a vendéggyőzelem, 3.30 az iksz.

West Ham United

Most megint nem áll jól a West Ham United szénája, David Moyes együttese, ahogy fent is írtam, a legutóbbi öt meccséből egyet nyert meg, aztán jött négy nyeretlen találkozó. Ezek közül fájó az összes, nem is kell válogatni. Ciki kikapni (ennyire) a Villától, ciki kikapni Pireuszban és ciki volt a hétvégi, Everton elleni találkozó is.

Egy abszolút ikszes meccset játszottak a kiesőjelölt ellen, és hiába volt többnyire náluk a labda, nem tudtak ezzel mit kezdeni, kapura veszélyesebb volt a vendégcsapat.

A West Ham tehát most kisebb problémába ütközött, amit nem biztos, hogy szerdán meg fognak oldani.

Ami a Ligakupa-szereplésüket, idén eddig egy mérkőzést játszottak, a Lincoln együttese ellen 1-0-ra nyertek idegenben. Ezzel sem győztek meg minket, hogy sok esélyük van a fővárosi rangadón.

Moyesnak négy különböző sorozatban is helyt kell állnia, nem meglepő, ha itt nagy rotációra számíthatunk. Szerencséjére sérült nincs a keretben, és még Emerson Palmieri is rendelkezésre áll, aki a hétvégén eltiltás miatt nem szerepelhetett.

A várható kezdőcsapat:

Fabianski – Kehrer, Mavropanos, Ogbonna, Johnson – Soucek, Fornals – Cornet, Mubama, Benrahma – Ings

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.04.16.Premier League
west ham
2:2
arsenal
Premier League
2022.12.26.Premier League
arsenal
3:1
west ham
Premier League
2022.05.01.Premier League
west ham
1:2
arsenal
Premier League
2021.12.15.Premier League
arsenal
2:0
west ham
Premier League
2021.03.21.Premier League
west ham
3:3
arsenal
Premier League
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Arsenal

Ami nem ment a West Hamnek, ment az Arsenalnak. Ők is egy kiesőjelöltet fogadtak hazai pályán, és Eddie Nketiah vezetésével simán meg is verték a Sheffield United együttesét. A támadó Gabriel Jesus távollétében kapott ismét helyet a kezdőben, és rúgott is egy mesterhármast. Mellette betalált még két cserejátékos, Fabio Vieira és Tomiyasu Takehiro.

Az Arsenal sokkal jobban áll ebben az idényben (is), láthatóan Arteta szeretné nagyon megnyerni azt a bajnoki címet, miközben itt a BL, a Ligakupa és az FA Kupa is, ahol reális esélyük van a jó eredmény elérésére.

A forma kielégítőbb, igaz, az elmúlt hetekben volt egy meglepő eredmény, a Lens stadionjában kaptak ki a BL-ben.

Idegenben szokott döcögni a játék, de összességében elégedett lehet a menedzser az elért eredményekkel.

Az Arsenal szintén egy mérkőzést játszott az EFL Cupban idén, ők a Brentfordot verték meg 1-0-ra idegenben. Ez sem meggyőzőbb, de azért tegyük hozzá, hogy a Brentford a Premier League-ben szerepel, a Lincoln meg a League One-ban.

Gabriel Jesus ezen a találkozón sem lép pályára, ahogy Jurrien Timber és Thomas Partey sem.

A várható kezdőcsapat:

Ramsdale – White, Tomiyasu, Gabriel, Kiwior – Smith Rowe, Jorginho, Havertz – Sagoe Jr., Nketiah, Nelson

Tippelde

Kétségtelen, jobban áll most az Arsenal, viszont nekik a Ligakupa messze nem annyira fontos, mint a BL vagy a Premier League. Ha tartalékosan is fognak pályára lépni, a padon ülnek majd olyanok, akik jöhetnek, ha égne a ház. Mi az ő sikerüket tartjuk valószínűbbnek.

Tippjeink a következők:

1.: Arsenal továbbjutás

2.: Mindkét fél szerez majd gólt

3.: HT/FT – Döntetlen/Arsenal

A Hotbetnél mindig nyersz! Szerezz egy ingyenes fogadást akár 10.000 Ft értékben a következő sikertelen fogadásod után, és térj újra vissza a játékba!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső