Bournemouth – Liverpool: Fogadási Tippek és Angol Ligakupa Előzetes – 2023.11.01.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 október 30.
Bournemouth
Teljesítmény:
N V V V N
  • Vitality Stadium
  • November 01. 20:45
Nézd élőben itt:
Rabona
Liverpool
Teljesítmény:
N N N D N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Újabb magyar összecsapásra van kilátás. A bajnokin már összefutott egymással a Bournemouth és a Liverpool, vagyis Kerkez Milos és Szoboszlai Dominik, most pedig a Ligakupa negyeddöntőjében találkoznak. Akkor a Pool hátrányból, de végül is simán nyert.

A Bournemouth végre megszerezte első bajnoki sikerét, nem jó hír, hogy Kerkez csak a kispadon foglalt helyet. Tény és való, a magyar balbekk nincs mostanság túl jó formában, sem a klubcsapatában, sem pedig a legutóbbi két válogatott meccsen nem játszott jól. De ezen a találkozón megmutathatja Andoni Iraolának, hogy Kelly helyett őt kell választani.

Szoboszlainak sokkal jobban megy, ő a hétvégén a Nottingham Forest ellen két asszisztot jegyzett, továbbra is a szurkolók egyik nagy kedvence a magyar kapitány.

Ami az egymás elleni meccsüket illeti, a sportfogadás szakemberei szerint sima vendéggyőzelem várható. A bet365-nél 1.53 a vendégsiker, 4.33 a döntetlen, 6.00 a Bournemouth győzelme.

Következzen a Bournemouth – Liverpool találkozó!

Bournemouth

Sokáig tartott, és bizonyára vért izzadtak a játékosok (mindjárt el is mondom, hogy miért) a Burnley ellen, de végre megvan, vége a bajnoki nyeretlenségnek, Andoni Iraola munkáját egyelőre megmentették.

Az újoncot fogadták hazai környezetben szombaton délután Kerkezék, bár ez nem pontos, a magyar bekk először a bajnokságban a kispadon kezdett. A vezetést a vendégek egy bombagóllal szerezték meg, de a Cherriesnek sikerült fordítania, előbb Antoine Semenyo talált be, majd Philipp Billing rúgta meg a forduló egyik legszebb gólját. A támadó középpályás James Traffordot emelte át jó 40-45 méterről.

A végén voltak gondok, mert Jay Rodríguez a 89. percben egyenlített, de azt a találatot végül les miatt nem adták meg. Nem sokon múlt…

A Bournemouth a bajnokságban tehát először tapasztalta meg, milyen a győzelem, de a Ligakupában voltak már sikereik. Pontosan két sikerük, előbb a Swansea-t verték idegenben 3-2-re, utána pedig a Stoke-ot 2-0-ra otthon. Mindketten a másodosztályhoz tartoznak, így mondhatni, hogy jött a papírforma.

Sérültek: Emiliano Marcondes, Neto, Ryan Fredericks, Tyler Adams és Marcos Senesi.

A várható kezdőcsapat:

Radu – Smith, Zabarnyi, Mepham, Kerkez – Rothwell, Cook – Brooks, Traoré, Ouattara – Semenyo

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.08.19.Premier League
liverpool
3:1
bournemouth
Premier League
2023.03.11.Premier League
bournemouth
1:0
liverpool
Premier League
2022.08.27.Premier League
liverpool
9:0
bournemouth
Premier League
2020.03.07.Premier League
liverpool
2:1
bournemouth
Premier League
2019.12.07.Premier League
bournemouth
0:3
liverpool
Premier League
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Liverpool

Voltak, akik csendben, de kritizálták Szoboszlai Dominikot, amiért eddig gólpasszt még nem osztott ki a Liverpoolban. Nekik szólt a hétvégi, Nottingham elleni teljesítmény, a magyar játékos ugyanis nem csak az első asszisztját jegyezte, hanem a másodikat is.

A Pool Diogo Jota, Darwin Núnez és Mo Salah góljaival egyébként nagyon simán verte a Forestet, és továbbra is üldözik az élen állókat.

A győzelem mellett egy másik országban, egy másik szituációban fontosabb győzelem született: Luis Diaz születi Kolumbiában ejtették túszul, azonban már mindketten szabadok a hírek szerint, a rendőrségnek sikerült őket megmenteni. (Szerk.: Diaz édesanyját valóban kiszabadították, állítólag édesapját nagy erőkkel keresik továbbra is.) A szélső természetesen nem volt ott a keretben, ne mtudott volna a játékra koncentrálni.

Jürgen Klopp az EL-t, a Ligakupát és az FA Kupát is a bajnokság mögé priorizálta, eddig a kiállított csapatokon ez látszik a többi sorozatban.

A Ligakupában eddig csak a Leicesterrel játszottak, őket 3-1-re verték, többek között Szoboszlai Dominik bombagóljával. Diaz még valószínűleg most sem lesz a keret tagja, Thiago Alcantara, Stefan Bajcetic, Andy Robertson pedig sérültek. Szintén nem lesz pályán Curtis Jones.

A várható kezdőcsapat:

Kelleher – Gomez, Konaté, Quansah, Tsimikas – Elliott, Endo, Gravenberch – Salah, Gakpo, Jota

Tippelde

Ezért nehéz a kupameccs. Nem tudhatjuk, Klopp mennyire a gálakezdőt küldi pályára, fogalmunk sincs, hogy Iraola hogyan gondolkozik erről a találkozóról. Ha az elképzeléseink szerint haladnak a dolgok, akkor a Pool egy nyögvenyelős sikert arathat, szükség lehet a padon ülők bevonására is, mert a Bournemouth hazai pályán azért kellemetlen ellenfél lehet.

Tippjeink a következők:

1.: Liverpool győzelem

2.: Mindkét fél szerez majd gólt

3.: Két és fél gól feletti eredmény

Pörgesd fel a játékot egy 50%-os újratöltési bónusszal az OlympusBetnél akár 20.000 Ft értékben!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső