Wolverhampton – Bournemouth: Fogadási Tippek és Premier League Előzetes – 2024.04.24.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 április 22.
Wolverhampton
Teljesítmény:
V D V D V
  • Molineux Stadium
  • április 24. 20:45
Nézd élőben itt:
Rabona
Bournemouth
Teljesítmény:
V D V N N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

És akkor vissza az élvonalhoz! Az angol bajnokság 29. fordulójából van nekünk egy Wolverhampton – Bournemouth meccsünk, amit majd szerdán este pótolnak. A két együttes nincs a legjobb formában, és továbbá még az is közös bennük, hogy mindketten a Premier League középmezőnyében tartózkodnak. Mindössze egy pont választja el őket egymástól, úgyhogy aki felül tud emelkedni a formáján nagyot nyerhet.

Na jó, ez túlzás, nem nyerhet olyan hú, de nagyot, hiszen a legfontosabb lapokat már leosztották. Ám mindkét csapat túlteljesíthet. Korábban a cél a kiesés biztos elkerülése volt, ehhez képest a felsőházban végezni nagy szó volna.

Wolverhampton

Kábé annyira hihető részemről most az, hogy a Wolverhamptonnál az előrelépés megkérdőjelezhetetlen, mint anno Egervári Sándornál, de Gary O’Neil együttese tényleg előrébb lépett. Még ha most ez a formájukon nem is látszik.

A csapatot nyáron átvevő mester kihozta az alsó harmadból az együttest, és a középmezőny felé terelgette. Ha nem estek volna vissza ennyire, simán a felsőházban lennének.

Az együttes viszont az elmúlt hat meccséből egyet sem nyert meg. Előbb kiestek az FA Kupából a Coventryvel szemben, aztán kétszer ikszeltek a bajnokságban, háromszor pedig kikaptak.

Szombaton legutóbb, akkor hazai környezetben az Arsenal verte őket 2-0-ra. Ami azért még így is egy vállalható eredmény. A játék már annyira nem volt az, de ez szubjektív…

A csapat most a 11. helyen áll, mérlegük 12-7-14. Ebből hazai pályán 7-3-6-ot értek el.

Az egyik legtöbb sérültje most a Wolverhamptonnak van, Gary O’Neil mester (aki egyébként minő érdekesség, a Bournemouth megbízott menedzsere volt, és az ő segítségével maradt benn a Cherries) összesen nyolc játékosára nem számíthat:

Kimarad Leon Chiwone, Pedro Neto, Craig Dawson, Matheus Cunha, Jean-Ricner Bellegarde, Nelson Semedo, Noha Lemina. Sérült még Rayan Ait-Nouri, de szerdára ő már hadra fogható állapotban lesz.

A várható kezdőcsapat:

Jose Sa – Bueno, Kilman, Toti – Doherty, M. Lemina, Gomes, Bueno – Sarabia, Ait-Nouri – Hwang

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.10.21.Premier League
bournemouth
1:2
wolverhampton
Premier League
2023.02.18.Premier League
wolverhampton
0:1
bournemouth
Premier League
2022.08.31.Premier League
bournemouth
0:0
wolverhampton
Premier League
2020.06.24.Premier League
wolverhampton
1:0
bournemouth
Premier League
2019.11.23.Premier League
bournemouth
1:2
wolverhampton
Premier League
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Bournemouth

A Crystal Palace legyőzése óta Andoni Iraola együttese sem tudott nyerni, ez már összesen három fordulót jelent. A legfontosabb, a bennmaradás már elérve, de egy ilyen kerettel, ennyi elköltött pénzzel nem meglepő, hogy többet akarnak a szurkolók.

A Bournemouth most csak a 13. helyen, de még akár a felsőházat is megcélozhatják a maradék öt fordulóban. Hátrányuk a 9. Chelsea-vel szemben csak öt pont, ez nem ledolgozhatatlan.

Ahhoz mondjuk szükség volna a győzelmekre, márpedig az mostanság hiánycikk. Kikaptak a Lutontól, ikszeltek a Manchester Uniteddal, majd hétvégén ismét vereséget szenvedtek, ezúttal az Aston Villa győzte le őket. Az eredmény 3-1 lett, csapatuk egyetlen gólját Dominic Solanke szerezte. Kerkez Milos kezdőként kapott helyet, és végig is játszotta a meccset.

A Bournemouth idegenben azért nem annyira bombaerős, csak 18 pontot szereztek, hazai pályán pedig 24-et. Mérlegük 5-3-8.

Szinte tuti, hogy Antoine Semenyo már a keret tagja lehet, a szélső legutóbb szerzett kisebb sérülést.

Nem lesz sem a pályán, sem a padon Luis Sinisterra, Chris Mepham, Tyler Adams, Marcus Tavernier és Ryan Fredericks.

A várható kezdőcsapat:

Neto – Aarons, Zabarnyi, Senesi, Kelly – Cook, Christie – Semenyo, Scott, Kerkez – Solanke

Tippelde

Eléggé tartalékos a Wolverhampton, ez esélyt jelenthet a vendégek számára. Akik viszont nem váltották meg eddig idegenben a világot, szóval van mitől tartani azoknak is, akik rájuk fogadnának.

Fő tippek:

1.: Döntetlen vagy Bournemouth győzelem

2.: Két és fél gól feletti eredmény

3.: Dominic Solanke bármikor gólt szerez

Versenyezz más Ivibet játékosokkal és szerezz ingyenes fogadásokat! Több mint 2.400.000 Ft összdíjazás!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső