Crystal Palace – Newcastle United: Fogadási Tippek és Premier League Előzetes – 2024.04.24.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 április 22.
Crystal Palace
Teljesítmény:
N N V V D
  • Selhurst Park
  • április 24. 21:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Newcastle United
Teljesítmény:
N N D N V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Maradunk az angol élvonalnál, maradunk az elmaradt meccsek pótlásánál. Anno a 29. körből a Crystal Palace – Newcastle United is elmaradt. Most pedig jön a pótlás.

Abszolút nem mindegy, hogyan végződik a találkozó, hiszen még lesznek kiadó helyek a Premier League-ből a nemzetközi kupákba. Erre hajt most a Newcastle United, ami már csak azért is meglepő, mert Eddie Howe együttese az egész idényben szenved a sérülésektől.

Ellenfelük a hétvégén a WHU-nak ötöt rúgó Crystal Palace, amely mintha megtáltosodott volna. Számukra a bajnokság lényegi része befejeződött, kiesni még ugyan ki tudnak, de meglepő lenne, ha a Luton – Nottingham – Everton hármas előttük kötne ki.

Crystal Palace

Biztosan megfogta lelkileg a játékosokat Roy Hodgson hirtelen lemondása, de úgy tűnik, lassan kezdenek megbarátkozni az új menedzserükkel, Oliver Glasnerrel. Az eddig Németországban tevékenykedő sógor az elmúlt két fordulóban két hatalmas győzelmet aratott, amivel lényegében a Palace-t bent tartotta az élvonalban. Mondom, matematikai esélyük még van a kiesésre, de ahhoz a mögöttük levőknek egyszerre kellene megtáltosodni.

A Palace két hete a Liverpoolt győzte le az Anfielden (és ezzel ők lettek az első csapat, amelyik idén abban a stadionban nyerni tudott), egy hétre rá hazai pályán szedték ízekre a West Hamet. Amely azért csak ott van a felsőházban, plusz az EL-ben is bejutott a legjobb nyolc közé, szóval rossz csapatnak nem lehet nevezni őket.

Mégis 5-2-re győzött a Palace, a három legjobb pedig Eberechi Eze, Jean-Philippe Mateta és Michael Olise voltak. A francia támadó két gólt szerzett, a mögötte játszó duó egyet-egyet, valamint Emerson szerzett még egy öngólt.

A Palace a bajnokságban a 14. helyen áll 9-9-15-ös mérleggel, otthon a 36 pontjukból 19-et, ez alig több, mint összpontszámuk fele.

Will Hughes, Christopher Richards és Joel Ward várhatóan már hadra fogható lesz, Marc Guehi, Jefferson Lerma, Cheick Doucouré, Sam Johnstone és Matheus Franca viszont még nem.

A várható kezdőcsapat:

Henderson – Clyne, Andersen, Richards – Munoz, Wharton, Hughes, Mitchell – Olise, Eze – Mateta

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.10.21.Premier League
newcastle united
4:0
crystal palace
Premier League
2023.01.21.Premier League
crystal palace
0:0
newcastle united
Premier League
2022.11.09.Angol Ligakupa
newcastle united
1:0
crystal palace
Angol Ligakupa
2022.09.03.Premier League
newcastle united
0:0
crystal palace
Premier League
2022.04.20.Premier League
newcastle united
1:0
crystal palace
Premier League
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Newcastle United

Egész idényben egy hatalmas hullámvasút a Newcastle szereplése, Eddie Howe viszont véleményem szerint jó munkát végez, mert még ilyen mostoha körülmények között is képes volt – egyelőre – a hatodik helyre vinni csapatát. Ami azért nem kis szó, tekintve, hogy állandóan 9-10 játékosa sérült vagy eltiltott volt.

Voltak gyengébb időszakok, voltak erősebbek, most épp az utóbbinál tartunk, a Newcastle négy kör óta nem kapott ki, és felkapaszkodtak közvetlenül a Tottenham mögé. Mondjuk az erős, hogy közvetlenül mögéjük, kettejüket tíz pont választja el…

A szarkák célja a hatodik hely megtartása, az még nemzetközi kupát érhet, és azért a legfontosabb ez lenne.

Az elmúlt hetekben legyőzték a West Hamet, ikszeltek az Evertonnal, győztek a Fulham otthonában, és egy héttel ezelőtt kiütötték a Tottenham csapatát. De nagyon. Nem hinném, hogy van ember, aki számított erre, a Spurs 4-0-val tért haza. A csapat góljait Alexander Isak (2), Anthony Gordon és Fabian Schär szerezték.

Otthon tehát továbbra is kifejezetten erősek, idegenben azonban… Csak öt csapatot előznek meg az ottani táblázaton, négy győzelmük mellett két döntetlen és kilenc vereség csúfoskodik ott.

Sérültekből most sincs hiány, ezúttal is simán össze lehetne hozni egy frankó kis kezdőcsapatot a hiányzókból. Nézzük, kik nem léphetnek pályára: Jamaal Lascelles, Sven Botman, Lewis Miley, Joelinton, Sandro Tonali (ő nem sérült, hanem eltiltott), Callum Wilson, Nick Pope, Miguel Almiron, Joe Willock, Kieran Trippier, Matt Targett.

A várható kezdőcsapat:

Dubravka – Livramento, Krafth, Schär, Burn – Longstaff, B. Guimaraes, Anderson – Barnes, Isak, Gordon

Tippelde

A múltkor aratott győzelem nem semmi annak tudatában, milyen keződvel állt ki a Newcastle a Tottenham ellen. Látszik, hogy egyébként egyben vannak, a sok nehézség csak összekovácsolta őket.

De most nagyon egyben van a Palace is. Szóval ez az a meccs, ahol aztán bármi lehet.

Fő tippek:

1.: Mindkét fél szerez majd gólt

2.: Két és fél gól feletti eredmény

Tombolázz és nyerj! A Rabona 5.000 Ft után egy tombolaszelvényt ad, a fődíj pedig 820.000 Ft

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső