Wolves – Fulham: Fogadási Tippek és Premier League Előzetes

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2020 október 01.
Wolves
Teljesítmény:
V V V N V
  • Molineux Stadium
  • Október 04. 15:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Fulham
Teljesítmény:
V N V N V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Nem túlzás azt állítani, hogy a Wolves hétvégi eredményét követően magamba roskadva ültem és hitetlenkedtem. A tavalyi év egyik legkellemesebb csapata eddig csak a pofonokat kapja, és egyszerűen nem üt vissza, hanem odatartja a másik orcáját is.

És odatartotta, valóban, a legutóbbi bajnokin egy papíron gyengébb csapat ellen szedtek be egy négyest. A Manchester City megállt háromnál, míg a West Ham négyet hintett Rui Patricio kapujába. Őrület.

Ellenfelük egy újonc, akinek egyelőre úgy tűnik, nagy ez a Premier League-kabát. Három meccs, három vereség a mérleg, és egyedül a Leeds United ellen voltak meccsben, a másik kettőn még gólt sem rúgva kaptak ki.

Ha valamikor el lehet indulni a helyes úton Nuno Espirito Santo csapatának, az ez a meccs. Ha itt sem, akkor kimondható: Nagy a baj!

Lássuk, mi várható a Wolves – Fulham meccsen!

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

West Ham – Wolves

Teljesen veszélytelenül játszott a vendég Wolves az első félidőben, egyes egyedül egy távoli Ruben Neves lövést láthattak a TV nézők. Ellenben a West Ham nagyon magabiztos játékot mutatott be, több alkalommal is szükség volt Rui Patricio védéseire. Kicsit hasonlított ez a meccs a City ellenihez.

A vezetést egy gyorsan elvégzett szabadrúgás hozta meg a hazaiaknak. Michail Antoniot Boly a középkörben állította meg szabálytalanul, a bíró a sípjába fújt és szabadrúgást adott a Kalapácsosoknak. Pablo Fornals észrevette, hogy Bowent ki lehet ugratni így a spanyol nem várt, indította a társat, aki egészen a tizenhatosig futott a labdával, majd eltekerte azt Patricio mellett.

Ezt követően Soucek két gólt is rúghatott volna, de volt lehetősége Antonionak és Pablo Fornalsnak is. A félidei 1-0 a Wolves számára hízelgő volt.

A második félidőre feljavult a hazaiak helyzetkihasználása és egy kis szerencse is kellett a második gólhoz. Pablo Fornals 18 méteres lövése még kijött a kapufáról, a második hullámban érkező Tomas Soucek bepasszolta a kipattanó labdát.

A 66. percben dőlt el a találkozó, amikor Soucek fejese utat talált a hálóba. Mivel a labda megpattant a mexikói Raúl Jimenez testén, így hivatalosan öngólnak írták a találatot.

A teljesen letört és kedvetlen Wolves nem tudott mit kezdeni a helyzettel, a hosszabbításban Sebastian Haller egy szép fejessel beállította a 4-0-s végeredményt.

Valami történt a Wolves-nál, csak lézengtek a pályán, a lelkes, magabiztos West Ham még ilyen arányban is megérdemelten nyert.

Előző 5 meccs eredménye
2019.05.04.Premier League
wolverhampton
1:0
fulham
Premier League
2018.12.26.Premier League
fulham
1:1
wolverhampton
Premier League
2018.02.24.Championship
fulham
2:0
wolverhampton
Championship
2017.11.03.Championship
wolverhampton
2:0
fulham
Championship
2017.03.18.Championship
fulham
1:3
wolverhampton
Championship
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Fulham – Aston Villa

Tavaly nem sokon múlt, hogy ez az összecsapás ne jöjjön össze, a birminghamiek végig a tűzzel játszottak, majdnem kiestek az első osztályból, végül ha nehezen is, de megmenekültek.

Dean Smith együttese gyorsan megadta a meccs alaphangját: A 4. percben Jack Grealish kiugrása után máris vezetett a vendégcsapat. Grealishnek már kijárt a gól, már az előző bajnokiján is remekül teljesített a válogatott játékos.

Grealish találatát egy újabb Villa-gól követte, tíz perccel később: Ismét a csapatkapitány villogott, a baloldali támadás alkalmával betört a tizenhatoson belülre, az ott tartózkodó Conor Hourihane pedig a bal alsóba gurított.

Az első félidő egyébként kiegyenlített játékot hozott, mondom ezt a két gól ellenére. Emiliano Martineznek egyszer akadt védeni valója, de ebből sem született gól, így 2-0-s vendégvezetéssel vonulhattak szünetre a csapatok.

Amit aztán megfejelt még egy góllal a Villa, rögtön a második félidő elején. Egy szabadrúgásnál teljesen csődöt mondott a Fulham védelme, a labdára üresen érkező Mings pedig becsúszva alakította ki a végeredményt.

Habár az 56.-ban rúgott egy gólt a Fulham, de a játékvezető végül nem adta meg a találatot, Mitrovics a gólt megelőző pillanatokban földre vitte az egyik birminghamit, így szabadrúgással jöhetett az Aston Villa.

Összefoglalás

Scott Parker legnagyobb problémája a védelem. Az eddig eltelt három bajnokin összesen 10 gólt kaptak, ez elképesztően sok. Mondjuk ebben a témában a Wolves sem lehet felhőtlenül boldog, ők két meccsen hétszer kapituláltak.

Santo csapata kissé megrekedt, azt kell, hogy mondjam. Már a tavalyi befejezés sem úgy sült el, azóta pedig talán csak gyengültek. Doherty hiánya látható, ezzel egyelőre nem is tud mit kezdeni a mester, bár talán ezt a problémáját Nelson Semedo meg fogja tudni oldani. Diogo Jota távozása is érzékenyen érintheti a portugált, de legalább őt tudta pótolni. Kérdés, hogy az új csatárok mennyire válnak be, mert az már kiderült, hogy Jota jól mozog a Premier League-ben. Bemutatkozó meccsén 11 perc elég volt neki ahhoz, hogy gólt szerezzen a Liverpool színeiben.

A Fulham még soha nem tudott nyerni a Wolves otthonában, legutóbbi öt Molineux-ben lejátszott meccsükön négy Wolves-győzelem és egy döntetlen, ez a mérleg.

Ahogy említettem, a Fulham védelme eddig katasztrofálisan teljesít, és ebből indulok ki akkor, amikor a tippet kigondolom. Bár a Wolves gödörben van, de van annyira jó csapat, hogy fel tudjon állni, Santo van annyira jó edző, hogy kihozza őket ebből a hullámvölgyből. Ennek első lépése a Fulham legyőzése lehet, onnan pedig határ a csillagos ég. Az odds jó, és bár kissé félek ettől a meccstől, tartom, hogy a jobb csapatnak, a Wolves-nak kell nyernie.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső