Arsenal – Bayern München: Fogadási Tippek és Bajnokok Ligája Előzetes – 2024.04.09.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 április 08.
2024. április 09. kedd, 21:00 Emirates Stadium
Arsenal
vs
Bayern Munich

A legjobb fogadóirodák szerintünk:

És akkor térjünk rá arra, ami a legtöbbeteket érdekel. A Bajnokok Ligája negyeddöntőire. Kedden két mérkőzést rendeznek, és egyikre sem tudom azt mondani, hogy várhatóan nem lesz nagyon izgi. Az Arsenal – Bayern München az, amiről most fogunk írni, a Real Madrid – Man City pedig a másik, amiről ezután.

Az ágyúsok vezetik a Premier League-et, és ez az Arsenal már nem az az Arsenal, amely anno a bajorok ellen 7-1-es összesítéssel zúgott ki. Ha kíváncsiak vagytok a véleményemre, jelen pillanatban inkább Mikel Arteta csapata számít favoritnak, és nem Thomas Tuchelé.

A Bayern München idénre teljesen szétesett, és bár izomból próbálnak mindent Thomas Tuchelre kenni, úgy gondolom, ez annál összetettebb, minthogy egy ember vigye el a balhét.

A német együttes utolsó reménye a BL, ha innen is kizúgnak, akkor hosszú évek óta először trófea nélkül zárnak.

Arsenal

A hétvége legnagyobb nyertese a Premier League-ben az Arsenal együttese volt, amely nyerte saját mérkőzését, és mivel a Liverpool nem, ezért az élen maradhatott. Mikel Artetáék megint nagyon közel ahhoz, hogy megtörjék a City – Pool hegemóniáját, de ahhoz még sokat kell tenni. Ráadásul itt a Bajnokok Ligája – meg amúgy az FA Kupa is -, szóval meg kell osztani az erejüket.

Sok pénzt költött el a csapat az elmúlt években, de ez végre kifizetődni látszik. Az együttes kerete mély, nem okoz problémát egy kulcsember kiesése, a spanyol tudja pótolni őt valaki mással.

És ez egy ilyen hosszú idényben nagyon sokat számít. A csapat a hétvégén a Brighton otthonába látogatott, és főpróbája remekül sikerült, 3-0-ra nyertek Roberto De Zerbi együttese ellen. Aki egyébként az egyik legfőbb esélyes a Bayern München kispadjára…

A csapat góljait Bukayo Saka, Kai Havertz és Leandro Trossard szerezték.

Az Arsenal a bajnokságban rendkívül magabiztos, ám a BL egyenes kieséses szakaszában nem kis szerencse is kellett ahhoz, hogy itt legyenek. Portóban 1-0-ra kikaptak, a visszavágón pedig 1-0-ra nyertek, büntetőpárbajban érték el a negyeddöntőt. Az tuti, hogy most nem lesz elég az a játék.

Otthon a legutóbbi tíz meccsükből nyolcat megnyertek, a WHU-tól és a Pooltól kaptak ki. Annak viszont már jó ideje, hat meccse csak nyernek.

Csak az idény első meccsén megsérült Jurrien Timber nem bevethető, mindenki más egészséges.

A várható kezdőcsapat:

Raya – White, Saliba, Gabriel Magalhaes, Zinchenko – Ödegaard, Rice, Jorginho – Saka, Havertz, Gabriel Martinelli

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2019.07.18.Barátságos Mérkőzés
arsenal
2:1
bayern münchen
Barátságos Mérkőzés
2017.07.19.Barátságos Mérkőzés
bayern münchen
1:2
arsenal
Barátságos Mérkőzés
2017.03.07.Bajnokok Ligája
arsenal
1:5
bayern münchen
Bajnokok Ligája
2017.02.15.Bajnokok Ligája
bayern münchen
5:1
arsenal
Bajnokok Ligája
2015.11.04.Bajnokok Ligája
bayern münchen
5:1
arsenal
Bajnokok Ligája
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Bayern München

Újabb kínos eredménybe szaladt bele a Bayern München, de erre most már a szurkolók sem kapják fel a fejüket. A címvédő ezúttal a Heidenheim otthonában kapott ki, méghozzá úgy, hogy 2-0-ra ők vezettek. Hiába talált be azonban Harry Kane és Serge Gnabry, az újonc fordított.

Most már ott tartunk, hogy a hétvégén a Bayer Leverkusen egy győzelem esetén bajnok lehet, a Bayern Münchennek pedig még a második helyért is kapaszkodnia kell, a VfB Stuttgart beérte őket. A kupában a harmadosztályú Saarbrücken ejtette ki őket, egyedül a Bajnokok Ligája maradt nekik, mint trófeaszerzési lehetőség.

A csoportjukat gond nélkül hozták, de Rómában az első kieséses meccsen 1-0-ra kikaptak a Laziotól. Hazai pályán orvosolták a problémát, 3-0-ra nyertek.

Idegenben tehát vannak gondok, az utolsó hat meccséből négyet bukott el a csapat, egyszer ikszelt, egyszer nyert, az újonc Darmstadt ellen.

Sérültek: Tarek Buchmann, Kingsley Coman, Bouna Sarr, Noel Aseko-Nkili, Sacha Boey, Aleksandar Pavlovic, Leroy Sané, Gabriel Marusic, Manuel Neuer, Noussair Mazraoui

A várható kezdőcsapat:

Ulreich – Kimmich, Upamecano, Kim, Davies – Goretzka, Laimer – Müller, Musiala, Gnabry – Kane

Tippelde

Szétesett a német együttes, és én azt mondom, trófea nélkül fognak zárni. Legalább egy picit visszaszállnak a földre, ekkora győzelmi sorozat senkinek nem tesz jót. Ez hosszútávon majd a csapat előnyére fog válni.

Úgy gondolom, ezúttal az Arsenal lesz a jobb.

Fő tippek:

1.: Arsenal győzelem

2.: Két és fél gól feletti eredmény

Növeld a szorzóidat! Tégy egy multifogadást a 20BET oldalán, és nyerj akár 100%-kal több pénzt!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

felső