Leeds United – Sunderland: Fogadási Tippek és Championship Előzetes – 2024.04.09.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 április 08.
Leeds United
Teljesítmény:
V N D N N
  • Elland Road
  • április 09. 21:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Sunderland
Teljesítmény:
D V N D V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Azt gondolhatnánk, hogy a mostani hazai főszereplőink kényelmes helyzetben vannak, de ha ránézünk a táblánkra, rájöhetünk, hogy ez távolról sincs így. A Leeds United lehet a Championship egyik legnagyobb vesztese, ugyanis hajszálnyira vannak attól, hogy mindenféle plusz küzdelem nélkül feljussanak a Premier League-be. Ám ha csak a harmadik helyen végeznek, el is bukhatnak.

A Daniel Fark vezette együttes a hétvégén nagy ziccert hagyott ki, a hibázásnak most nincs helye a Sunderland ellen.

A kölcsönben a fekete macskáknál levő Callum Styles és társai nem futnak jó idényt, legalábbis nem olyan jót, mint tavaly, számukra a szezon nagyjából már véget ért. Ettől függetlenül nem fognak feltartott kezekkel pályára lépni az Elland Roadon.

Jöjjön a Leeds United – Sunderland találkozó!

Leeds United

Ahogy fent is mondtam nektek, a Leeds ziccert hibázott. Méghozzá nagyot. Az Ipswich mögött kezdték meg a fordulót a hétvégén, de a Leicester előtt. Az Ipswich kikapott, így Daniel Farke csapata az élre ugorhatott volna. Csakhogy ők is kikaptak, méghozzá a Coventry otthonában.

Van ez így, tőlük szerintem nem szégyen kikapni. A mérkőzés 2-1-gyel zárult, a vendégek 2-0-nál ébredtek, Joel Piroe szépített.

Miután a Leicester megnyerte a saját meccsét, a rókák lettek az elsők, az Ipswich maradt második, a Leeds pedig harmadik. Vagyis most úgy néz ki, hogy a rájátszásban tudják csak elérni a céljukat. Amit szeretnének elkerülni, és erre még öt kör áll a rendelkezésükre.

A csapat most hazai pályán fogadja a közepes Sunderlandet, így joggal várják el a szurkolók, hogy az Elland Roadon a sajátjaik nyerjenek. Főleg, mert nincs jobb csapat hazai környezetben a Leedsnél. Az egyetlen veretlen csapatról beszélünk, ami mérkőzései nagy részét megnyerte. Mérlegük tizenhat győzelemből és négy döntetlenből áll.

A Leedsé az egyik legerősebb keret a másodosztályban, könnyedén meg kell oldaniuk, ha egy kulcsember kiesik. Ám most még csak erről sincs szó. Illetve Pascal Struijk azért hiányozni fog, de Darko Gyabi és Stuart Dallas messze nem mondhatók most annak. Főleg, mert utóbbi lassan másfél éve küzd sérüléssel.

Miután a hétvégén Patrick Bamford nem tudta bevenni a Coventry kapuját, a helyére Joel Piroe kerülhet, a támadó középpályás szerepkörét pedig Georginio Rutter veheti át.

A várható kezdőcsapat:

Meslier – Roberts, Rodon, Ampadu, Firpo – Gray, Gruev – James, Rutter, Summerville – Piroe

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.12.12.Championship
sunderland
1:0
leeds
Championship
2018.04.07.Championship
leeds
1:1
sunderland
Championship
2017.08.19.Championship
sunderland
0:2
leeds
Championship
2015.01.04.FA Kupa
sunderland
1:0
leeds
FA Kupa
2006.12.26.Championship
sunderland
2:0
leeds
Championship
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Sunderland

A fekete macskák tavaly kis híján a Premier League-ben kötöttek ki. Itt ragadtak. Kisebb átalakulást követően azt mondom, gyengébbek lettek, ami érthető is, Ross Stewart mellett Amad Diallo és Ellis Simms is távozott.

Valamint Tony Mowbray, akit az idény közben menesztettek. A helyét Mick Beale vette át, akinek van rutinja a Championshipben (a QPR edzője volt, mielőtt a Glasgow Rangers csapatát irányította), de ezúttal megbukott. Tizenkét mérkőzés után megköszönték a munkáját. Ezt a szezont várhatóan már Mike Dodds viszi végig, a legutóbbi nyolc meccsen ő ült a kispadon. Felemás eredményekkel.

Nem lehet ezt felróni a mindössze 37 esztendős menedzsernek, nem a saját maga által elképzelt kerettel dolgozhat, és mentálisan is elég mélyen a csapata.

A Sunderland most a 13., a legfontosabb dolgot már tudjuk róluk: a jövő szezonban is itt lesznek.

Most a formájukra sem lehetnek nagyon büszkék, az utolsó öt mérkőzésből egyet nyertek meg, kétszer ikszeltek, kétszer kikaptak. A hétvégén 0-0-t játszottak a Bristol City ellen.

Idegenben 5-5-10 a mérleg, ami a legrosszabbak között tartható számon. Alig rúgnak gólt, igaz, kifejezetten keveset kapnak.

Sérültjeik: Corry Evans, Niall Huggins, Dennis Cirkin, Nazariy Rusyn, Jenson Seelt.

A várható kezdőcsapat:

Patterson – Hume, O’Nien, Ballard, Hjelde – Ekwah, Neil – Roberts, Dack, Clarke – Bellingham

Tippelde

Bár a Coventry elleni zakó megzavarhatta a fejeket, Farke hamar megálljt kell, hogy parancsoljon ennek. A közönség a csapat mellett, és bele fogják hajszolni Rutteréket a sikerbe.

Fő tippek:

1.: Leeds United győzelem

2.: Mindkét fél szerez majd gólt: Nem

Versenyezz más Ivibet játékosokkal és szerezz ingyenes fogadásokat! Több mint 2.400.000 Ft összdíjazás!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső