Real Madrid – Manchester City: Fogadási Tippek és Bajnokok Ligája Előzetes – 2024.04.09.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 április 08.
2024. április 09. kedd, 21:00 Estadio Santiago Bernabeu
Real Madrid
vs
Man City

A legjobb fogadóirodák szerintünk:

Egyértelműen a leginkább várt mérkőzést hagytam a végére. Egyesek szerint három csapat számít a legnagyobb esélyesnek a Bajnokok Ligája megnyerésére. És abból egy már most, a negyeddöntő során biztosan ki fog esni. Összetalálkozik ugyanis egy előrehozott döntő keretein belül a Manchester City és a Real Madrid. A sorozat címvédője találkozik a legtöbb BL-címet nyerő együttessel.

Szinte minden évben összetalálkoznak, ez lesz zsinórban a harmadik szezon, hogy megmérkőznek az egyenes kieséses szakaszban. Két éve Karim Benzema vezérletével a királyi gárda nyert. Tavaly nagyon simán a City.

Most pedig meglátjuk. Következzen tehát a nap meccse, a Real Madrid – Manchester City mérkőzés!

Real Madrid

Egyhetes szünet jutott most a Real Madrid játékosainak, a hétvégén nem rendeztek spanyol élvonalbeli fordulót, a főszerep a Király Kupáé volt, melyet amúgy az Athletic Bilbao nyert meg tizenegyespárbajban a Mallorca ellen.

Az az Athletic Bilbao, amely a Real Madrid utolsó ellenfele volt. A baszkokat kifejezetten könnyedén, 2-0-ra győzte le a királyi gárda Rodrygo duplájával. A kis brazil abszolút megszokta a támadó szerepkört, és különösen akkor játszik jól, ha nincs ott honfitársa, Vinicius Jr. a pályán.

A Madrid karnyújtásnyira a bajnoki címtől, de még bukhatnak. Carlo Ancelotti csapatának előnye nyolc pont az FC Barcelonával szemben, tíz a Gironával szemben.

Utóbbival már játszott kétszer a csapat, előbbivel még fog. Ha ott nem kapnak ki, akkor nagyon nehéz lesz a bajnoki címet elvenni tőlük.

A Real igazi álma azonban most is a Bajnokok Ligája. Tizennégyszeres győztesként ez már számukra becsületbeli ügy. Plusz ne feledjük, tavaly épp a City búcsúztatta őket az elődöntőben, 5-1-es összesítéssel. Manchesterben 4-0-s vereséget szenvedtek…

A Santiago Bernabeuban idén még senki sem tudott nyerni, legyen szó BL-ről, bajnokiról vagy kupameccsről. A legközelebb a sikerhez az előző körben az RB Leipzig járt, akiket csak 2-1-es összesítéssel tudott kiejteni a spanyol óriás.

Eder Militao visszatért súlyos sérülése után, a Bilbao ellen már játszott, azonban a komoly meccshiány miatt ezúttal is a Rüdiger – Nacho kettős kezdhet. Az újra megsérül Thibaut Courtois-t majd Andrey Lunin fogja helyettesíteni, David Alaba szintén kiesett.

Ismét a csapattal dolgozott Dani Ceballos, ám kezdeni nem fog.

A várható kezdőcsapat:

Lunin – Carvajal, Rüdiger, Nacho, Mendy – Valverde, Tchouameni, Kroos – Bellingham – Vinicius Jr, Rodrygo

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.05.17.Bajnokok Ligája
man city
4:0
real madrid
Bajnokok Ligája
2023.05.09.Bajnokok Ligája
real madrid
1:1
man city
Bajnokok Ligája
2022.05.04.Bajnokok Ligája
real madrid
3:1
man city
Bajnokok Ligája
2022.04.26.Bajnokok Ligája
man city
4:3
real madrid
Bajnokok Ligája
2020.08.07.Bajnokok Ligája
man city
2:1
real madrid
Bajnokok Ligája
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Manchester City

Évek óta dominál a Manchester City. Különösen Angliában, de tavaly történetük során először a Bajnokok Ligáját is elhódították. Tripláztak, hiszen mellette megvolt mellé az FA Kupa és a Premier League is. És erre idén is még megvan a lehetőségük. A játékosok láthatóan éhesek a sikerre, nem szállt a fejükbe a győzelem.

A bajnokságban a hétvégén a Crystal Palace nehézkes legyőzését követően maradtak ugyan a harmadik helyen, ám a Liverpool botlását kihasználva közelebb zárkóztak hozzájuk. A kiscsapat ellen Kevin De Bruyne, Rico Lewis és Erling Haaland találtak be, a belga kétszer.

Az FA Kupában már ott vannak a legjobb négy között – a Chelsea lesz az ellenfelük -, a BL-ben pedig itt a negyeddöntő.

Az előző körben egyébként a dán FC Köbenhavn csapatát nagyon simán, 6-2-es összesítéssel ütötték ki.

Most bizonyára nehezebb feladatuk lesz. Az együttes idén nem kapott még ki idegenben, ez összesen tizenegy meccset jelent, melyből tízet meg is nyertek.

Jelenleg a védelem van kissé megtépázva. Kyle Walker és Nathan Aké biztosan nem játszhat, míg Josko Gvardiol lehet, hogy igen, ám most még ő is a sérültek közé van felírva.

A várható kezdőcsapat:

Ederson – Lewis, Stones, Dias, Akanji – B. Silva, Rodri, De Bruyne – Doku, Haaland, Foden

Tippelde

Európa egyik legjobb támadógépezete megy Madridba, ahol ugyan egy ideje már nem nyertek, mégis esélyesként lépnek pályára.

A Realról azt tartják, messze nem olyan erősek, mint pár éve, de ezt róluk szinte minden évben elmondják. Mi egy jó hangulatú, izgalmas, feszült, mégis góloktól sem mentes találkozót várunk.

Fő tippek:

1.: Döntetlen

2.: Két és fél gól feletti eredmény

3.: Rodrygo bármikor gólt szerez

Tippelj és nyerj Mike Tyson bónuszával a Rabona irodájánál!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

felső