Bayern München – Real Madrid: Fogadási Tippek és Bajnokok Ligája Előzetes – 2024.04.30.

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2024 április 29.
2024. április 30. kedd, 21:00 Allianz Arena
Bayern Munich
vs
Real Madrid

A legjobb fogadóirodák szerintünk:

Négyen vannak már csak versenyben, közülük kerül ki a legjobb, aki majd az angol fővárosban magasba emelheti a trófeát. Itt már nem mondhatjuk azt, hogy valaki extrán esélyes vagy esélytelen, aki a BL-ben eljut az elődöntőig, az már megnyerheti az egészet.

A Bayern München – Real Madrid lesz talán az izgalmasabb, ők ketten már számtalan nagy csatát vívtak meg egymással, és nem kétséges, most is oda fogják magukat tenni.

Ahogy többször mondtam már korábban, a Real Madrid a bajnoki cím mellett hódíthatja el a BL-t, a Bayern Münchennek viszont ez az egyetlen lehetősége egy aranyérem megszerzésére, letaszították őket ugyanis a Bundesliga trónjáról…

Bayern München

Formaidőzítés tekintetében nem lehet panasz a Bayern Münchenre, Thomas Tuchelék úgy néz ki, legjobbjukat a szezon végére hagyták, amikor igazán fontos a jó szereplés. Az már korábban eldőlt, hogy 11 év után letaszítják őket a német bajnokság első helyéről, ami Tuchelre nézve egészen kínos, de anno Manuel Neuer és Thomas Müller jól mondták: ebben nem csak az edző ludas, hanem maguk a játékosok is.

Bárhogy legyen is, végül az edző vitte el a balhét, ő lesz az, akinek távoznia kell a szezon végén. Annyira azért valószínűleg nem szomorú, csinos lóvét kap a szerződés felbontásáért. Biztos információ még nincs az utódról, de néhány nevet már bedobtak: Roberto De Zerbi, Julian Nagelsmann és újabban Ralf Rangnick hangzik el.

Ami a csapat teljesítményét illeti, mint mondtam, mostanában megy a szekér. Az elmúlt négy mérkőzésüket megnyerték, a Köln, az Arsenal, az Union Berlin és a hétvégén az Eintracht Frankfurt sem tudta megállítani őket. Ismét Harry Kane volt a szombati meccsen a nyerőember, az ő duplájával sikerült kétvállra fektetni a frankfurtiakat.

Miután a Stuttgart ismét botlott, a München megerősítette második helyét a tabellán, ha már a bajnoki arany nem jöhet össze, legalább az ezüst legyen meg…

Otthon az utóbbi hónapok során kétszer is kikaptak, megverte őket a Dortmund és a Bréma is. Egyébiránt a BL-ben veretlenek, szinte hibátlanok, a bajnokságban pedig 13 győzelem és 1 döntetlen mellett 2-szer kaptak ki.

Elég komoly a sérültlista, ami miatt nehéz megmondani, milyen csapattal állhat ki Tuchel. Ami biztosnak tűnik az az, hogy Sacha Boey, Leroy Sané, Serge Gnabry, Bouna Sarr, Tarek Buchmann, Dayot Upamecano és Kingsley Coman nem játszhat, kérdőjeles Matthijs de Ligt, Konrad Laimer és Jamal Musiala játéka.

A várható kezdőcsapat:

Neuer – Kimmich, Dier, Kim, Davies – Goretzka, Pavlovic – Tel, Müller, Musiala – Kane

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2019.07.21.Barátságos Mérkőzés
bayern münchen
3:1
real madrid
Barátságos Mérkőzés
2018.05.01.Bajnokok Ligája
real madrid
2:2
bayern münchen
Bajnokok Ligája
2018.04.25.Bajnokok Ligája
bayern münchen
1:2
real madrid
Bajnokok Ligája
2017.04.18.Bajnokok Ligája
real madrid
4:2
bayern münchen
Bajnokok Ligája
2017.04.12.Bajnokok Ligája
bayern münchen
1:2
real madrid
Bajnokok Ligája
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Real Madrid

A Real Madrid kemény feladat elé nézett pénteken este, de megtették, amit megkövetel a haza, illetve a Bernabeu népe, és a Real Sociedad otthonában tartalékosan is nyerni tudtak. Nem kevés szerencse kellett ehhez, de Arda Güler gólja végül győzelmet hozott. Az ifjú török egyébként remekül játszott, és ahogy Ancelotti mondta, jövőre többet fogjuk már pályán látni.

Szinte minden kulcsember a padon – vagy még ott sem – foglalt helyet, az olasz komolyan vette a rotálást, illetve a München elleni mérkőzésre való pihentetést. Végül is, megtehetik, hogy egy kicsit visszavegyenek, előnyük 11 pont volt a forduló előtt. Ma este lép pályára az FC Barcelona, ha botlanak, a Real Madrid a hétvégén bajnok lehet.

A Bajnokok Ligájában nagyot küzdöttek, nagyobbat, mint most pénteken. Az ellenfél a címvédő volt, amely 180 perc alatt több alkalommal is próbára tette Lunin kapust és az egész védelmet. De a királyi gárda állta a sarat, és végül tizenegyespárbajban kiejtették Haalandékat.

Idegenben néha kicsit döcög a szekér, a Real igazi ereje a hazai pálya. Így is csak egy vereségük van, még a szezon első felében az Atletitől kaptak ki.

Három kisebb sérülés van, ami idegesítheti a mestert: Rodrygo mellett Jude Bellingham és Ferland Mendy is kapott egy rúgást. Eltiltott Dani Carvajal, és még mindig nem bevethető Thibaut Courtois és David Alaba.

A várható kezdőcsapat:

Lunin – Vazquez, Rüdiger, Tchouameni, Camavinga – Kroos, Valverde, Modric – Bellingham – Vinicius Jr., Rodrygo

Tippelde

A Bayern München idén nem az a csapat, amelyiktől annyira félni kell. Nyilván baromi erősek, megérdemelten vannak itt, és esélyesek a végső győzelemre, de a Bundesligában látottak rámutatnak a gyengeségeikre. Karöltve most a kezdőnyi sérülttel a Real Madrid akár még nyerhet is…

Fő tippek:

1.: Real Madrid győzelem

2.: Mindkét fél szerez majd gólt

3.: Két és fél gól feletti eredmény

Tombolázz és nyerj! A Rabona 5.000 Ft után egy tombolaszelvényt ad, a fődíj pedig 820.000 Ft

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

felső