Coventry – Ipswich: Fogadási Tippek és Championship Előzetes – 2024.04.30.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 április 29.
Coventry
Teljesítmény:
D V V V V
  • Coventry Building Society Arena
  • április 30. 21:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Ipswich
Teljesítmény:
D D D V N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Ma este eldől, mekkora tétje lesz még ennek a kedd esti meccsnek, melyet a 44. fordulóból halasztottak ide. Akkor az FA Kupa miatt nem játszhattak a felek, de most már nincs mese, be kell pótolni, bajnokot kell hirdetni az angol másodosztályban.

A legnagyobb esélye a már feljutó Leicesternek van erre, de az Ipswich úgy gondolom, magasról tesz arra, ki lesz a bajnok, amíg ők futnak be a második helyen. Ergo mennek a Premier League-be. A bajnokság végére teljesen kiengedtek, de legfőbb riválisuk is így tett, szóval még mindig nem dőlt el, melyik csapat csatlakozik a rókákhoz: a Leeds United vagy az Ipswich Town?

Előbbi lenne a papírforma, utóbbi meg a totális meglepetés, hiszen az Ipswich tavaly még a harmadosztályban szerepelt…

Megígérem, fogok beszélni a hazai csapatról is, de most kezdjük a Coventry – Ipswich mérkőzést!

Coventry

Túl sokat vett ki a Coventryből az FA Kupa elődöntője, a hétvégén fontos meccsen nem tudtak – ismét – nyerni, ezzel elszállt a matematikai esélyük is arra, hogy odaérjenek a legjobb hat közé a Championshipben. Ergo jövőre is a másodosztály tagjai maradnak.

Mark Robins együttese megint gyengén kezdte az idényt, ami miatt lemaradtak, de Gyökeres Viktor távozása sem okozott akkora traumát bennük, hogy ne kapják magukat össze. A nagy menetelés közepette jól ment az FA Kupában is, mint írtam, az elődöntőig jutottak, ahol millimétereken múlt a győzelmük a Manchester United ellen.

Aztán visszatértek a dolgos hétköznapokba, és a hétvégén csak egy gól nélküli döntetlenre futotta a Blackburn otthonában. Miután a hatodik helyen álló West Brom nyolc pontra tőlük, a Coventrynek meg már csak két meccse van, számukra ez a mostani meccs tét nélküli lesz.

A csapat amúgy nincs jó formában, négy bajnokin egy pontot gyűjtöttek, három vereség után tudtak ikszelni, de egy kiesőjelölt otthonában ez sem a legjobb eredmény.

Nem lenne meglepő, ha Robins innentől kezdve már azoknak adna lehetőséget, akik keveset kaptak, hiszen nagyjából – csak nagyjából – mindegy, hogy hetedikek vagy tízedikek lesznek.

Hazai mérlegük kilenc győzelemből, nyolc döntetlenből és négy vereségből áll.

Eltiltását fogja tölteni Liam Kitching, sérült Luis Binks, Sakamoto Tatsuhiro, Fabio Tavares és Victor Torp.

A várható kezdőcsapat:

Bell – van Ewijk, Thomas, Latibeaudiere, Dasilva – Bidwell, Kelly, Eccles, Wright – Palmer – Godden

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.12.02.Championship
ipswich
2:1
coventry
Championship
2020.03.07.League One
ipswich
0:1
coventry
League One
2019.12.10.Championship
ipswich
1:2
coventry
Championship
2019.12.07.League One
ipswich
1:1
coventry
League One
2019.12.01.Championship
coventry
1:1
ipswich
Championship
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Ipswich

Lehet pechesnek hívni az Ipswichet, de szerintem inkább szerencsések ők. Mert annak ellenére tudnak ott lenni a közvetlen feljutás közelében, hogy négy mérkőzés óta képtelenek nyerni. Az újonc elfáradt, elfogyott, kétségtelen, és úgy hiszem, ha ebből rájátszás lesz, akkor az Ipswich biztosan itt marad a Championshipben. Egyetlen esélyük, hogy még megemberelik magukat, és összeszednek négy pontot két meccsen. Első lépésként a Coventry otthonában kéne nyerniük, az utolsó fordulóban pedig hazai pályán fogják fogadni a kiesés elől menekülő Huddersfieldet.

Ami lehet, hogy könnyű meccsnek ígérkezik, de ellenfelük a túlélésért küzd, tehát mindent meg fog tenni a siker érdekében.

Most kell megalapozniuk a feljutásukat egy olyan csapat ellen, amelyiknek nagyjából mindegy.

Az Ipswich újfent csak egy döntetlent tudott összehozni a hétvégén, három lőtt gól sem volt elég a sikerhez. Betalált George Hirst és kétszer Omari Hutchinson.

Nézzük még meg a csapat idegenbeli mérlegét: A második legjobb az övék, csak a Leicester ért el több pontot. Az Ipswich 11 győzelmet szerzett, 6 döntetlenjük és 5 vereségük van.

Kieran McKenna csapata azért is tudott ekkora nagyot menni idén, mert az egész szezonban elkerülték őket a sérülések. Ezúttal is teljes kerettel vágnak neki a mérkőzésnek.

A várható kezdőcsapat:

Hladky – Tuanzebe, Woolfenden, Burgess, Davis – Morsy, Luongo – Sarmiento, Chaplin, Hutchinson – Hirst

Tippelde

Még az utolsó erőtartalékok kerülnek elő az Ipswich csapatánál. Mindenki fáradt, nem erre számított senki még az idény elején. A Coventry fejben szintén fáradt, ráadásul ott még fontos sérültek, eltiltottak is vannak. Ez alapján az Ipswich megnyerheti a meccset.

Fő tippek:

1.: Ipswich győzelem

2.: Két és fél gól feletti eredmény

3.: Mindkét fél szerez majd gólt

Egyéb tippek:

1.: Pontos eredmény: 1-2

Kétgólos vezetésnél a LibraBet meg sem várja a lefújást, azonnal jóváírja a fogadást!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső