Borussia Dortmund – PSV Eindhoven: Fogadási Tippek és Bajnokok Ligája Előzetes – 2024.03.13.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 március 12.
2024. március 13. szerda, 21:00 Signal Iduna Park
Borussia Dortmund
vs
PSV

A legjobb fogadóirodák szerintünk:

Következő meccsünk döntetlenről indul, és pont ez ennek a párosításnak a szépsége. Mindkét csapat hasonló erővel rendelkezik, teljes mértékben háromesélyes a találkozó, fogalmunk sincs, melyik együttes juthat tovább a Borussia Dortmund – PSV Eindhoven találkozón. Mi az odavágón a hollandok győzelmére számítottunk, és a statisztika alapján nem is jártunk messze az igazságtól, de Luuk de Jongék csak egy büntetőt tudtak belőni, minden más helyzetüket elpuskázták.

A Dortmund tehát előnyösebb helyzetben, otthon, hazai közönség előtt harcolhatják ki a negyeddöntőt.

Ha csak forma alapján választanánk, most is a PSV mellett tennénk le a voksunkat. Ám ez csak egy apró része a nagy egésznek…

Borussia Dortmund

Az már korábban eldőlt, hogy a Borussia Dortmund ellentétben a tavalyi évvel, idén nem a bajnoki címért fog küzdeni. Nagyon sokat botlottak a szezon elején, most ezt próbálják meg kijavítani, de a cél most már egyértelműen az, hogy a legjobb négy között végezzenek, és jövőre is ott legyenek a BL-ben.

Az Edin Terzic vezette együttes még most is képes bárkit meglepni, gondoljunk csak a Wolfsburg elleni döntetlenre vagy a Hoffenheim elleni vereségre.

A gárda az utolsó vereség óta két meccset nyert, legyőzték az Union Berlint, majd a hétvégén a Werder Brement is, mindkettőt idegenben. A szombati találkozón Donyell Malen és Jadon Sancho góljaival nyertek, pedig Marcel Sabitzer kiállítása miatt egy félidőt emberhátrányban játszottak.

A győzelem segített őket a negyedik helyen tartani, de a Lipcse nagyon szorosan ott a nyomukban, mindössze csak egy pont a különbség köztük. A Stuttgart a harmadik, őket még akár be is lehetne fogni, ha a svábok kieresztenének, de erre sem sok jel mutatkozik.

A BL-ben egy olyan meccsen sikerült döntetlent elérniük, ahol közelebb jártak a vereséghez, akkor is betalált Donyell Malen, de inkább Meyer kapust kell kiemelni, aki több nagy védést is bemutatott.

A Dortmund hazai környezetben messze nem hibátlan, az utóbbi időben kikaptak kétszer, ikszeltek kétszer…

Sérültjeik már nem igazán vannak két kivétellel: Az ifjú Samuel Bamba mellett Sebastien Haller nem játszhat.

A várható kezdőcsapat:

Kobel – Ryerson, Hummels, Schlotterbeck, Maatsen – Sabitzer, Can – Malen, Reus, Sancho – Füllkrug

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi négy egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző meccs eredménye
2024.02.20.Bajnokok Ligája
psv
1:1
dortmund
Bajnokok Ligája
2017.01.07.Barátságos Mérkőzés
dortmund
4:1
psv
Barátságos Mérkőzés
2002.10.22.Bajnokok Ligája
dortmund
1:1
psv
Bajnokok Ligája
2002.10.02.Bajnokok Ligája
psv
1:3
dortmund
Bajnokok Ligája
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

PSV Eindhoven

Tovább folytatódik a PSV Eindhoven hatalmas menetelése, Peter Bosz csapata a hétvégén újra nyert, és 25 forduló elteltével még mindig veretlenek az Eredivisie-ben. A csapat egy címet szinte biztosan meg fog szerezni, nem tartjuk elképzelhetőnek, hogy ezt még el tudják bukni. Előnyük a Feyenoorddal szemben tíz pont, és nem úgy tűnik, hogy az éllovas le szeretne lassítani.

A legutóbbi játéknapon a Go Ahead Eagles együttesét 1-0-ra verték meg Sergino Dest találatával.

Mint ahogy azt elmondtam, a PSV a BL-ben is közel járt a győzelemhez, naggyá tették Meyer kapust a hollandok, számtalan lehetőséget puskáztak el. Hol Saibari, hol de Jong, hol Bakayoko hibázott. De helyzetbe tudtak kerülni, hosszú, a védelem mögé bejátszott labdákkal igyekeztek kihasználni szélsőik gyorsaságát, no meg Luuk de Jong rutinját.

A gárdát eddig csak egyszer tudták idén megverni: A Holland Kupában a Feyenoordtól kaptak ki 1-0-ra, ezt leszámítva azonan üres kézzel még sehonnan sem távoztak.

Idegenben az utolsó öt mérkőzésükön egyszer kikaptak, egyszer ikszeltek, majd sorozatban háromszor nyertek.

A hétvégén Ismael Saibari kimaradt a keretből, szerdán viszont már ott lehet a csapatban, míg Joey Veerman és Noa Lang játéka nem tűnik valószínűnek, az utóbbi biztosan kimarad, ő idén már nem játszhat.

A várható kezdőcsapat:

Benitez – Teze, Obispo, Boscagli, Dest – Schouten, Til, Saibari – Bakayoko, de Jong, Lozano

Tippelde

Szoros mérkőzésre számítunk, nagyon sok fog múlni a helyzetkihasználáson. Ha mindkét csapat úgy teljesít, mint néhány hete, akkor megint egy két és fél gól alatti eredményt láthatunk majd.

Fő tippek:

1.: Borussia Dortmund győzelem

2.: Két és fél gól alatti eredmény

Vegyél részt az Unibet ingyenes Bajnokok Ligája tippjátékán, amelyen akár 8.000.000 Ft is ütheti a markod!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

felső