Bournemouth – Luton: Fogadási Tippek és Premier League Előzetes – 2024.03.13.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 március 12.
Bournemouth
Teljesítmény:
D N V V D
  • Vitality Stadium
  • Március 13. 20:30
Nézd élőben itt:
Rabona
Luton
Teljesítmény:
D V V V V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Furcsa lenne azzal indítani ezt a mostani tippet, hogy „kiesési rangadó”. Mert attól azért távol vagyunk. Ám az igaz, hogy két alsóházi együttes mérkőzik meg egymással a Premier League-ben. Ezt a mérkőzést még a 17. fordulóban rendezték meg, nem csak megrendezték volna, valóban el is kezdődött. De aztán a találkozó második félidejének elején Tom Lockyer összeesett a pályán, ami miatt félbeszakadt a találkozó. Az első és legfontosabb, hogy a Luton védője jól van.

Hogy vissza tud-e térni a pályára, nem tudni, valószínű, hogy Eriksenéhez hasonló megoldással igen. Egyelőre azonban még ez nem történt meg.

Az FA a meccs lefújása után úgy döntött, nem csak a hátralévő időt kell lejátszani, hanem az egész találkozót. Ez az oka, hogy a két együttes most megmérkőzik egymással.

Jöjjön a Bournemouth – Luton mérkőzés!

Bournemouth

A 17. fordulóban a Bournemouth épp egy nagy menetelés közepén járt, sorra intézte el ellenfeleit, legyenek azok kis vagy nagycsapatok. A Luton ellen épp döntetlen állásnál szakadt félbe a találkozó, lehet, hogy megnyerték volna, lehet, hogy nem. Mekkora bölcsesség, mi? Na de komolyra fordítva, a cherries már akkor is jobb csapat volt, azóta eltelt tizenegy forduló, a különbség pedig még jobban kijött.

A Bournemouth most a tabella 13. helyén áll, a Luton meg a 18.-on. A kettejük között tizenegy pont a különbség.

Az is igaz, hogy Andoni Iraoláék most annyira nincsenek jó formában. Pedig a múlt héten arról beszéltem, számukra nagyon fontos időszak következik. Egymás után játszanak a kiesőjelöltekkel, először a Burnley-t verték, majd jött hozzájuk a Sheffield United, most pedig a Luton elleni találkozót rendezik.

A Sheffield ellen nagyon közel jártak egy méretes pofonhoz, hiszen az újonc – és sereghajtó – 2-1-re vezetett ellenük, sőt a meccs volt 0-2 is. De aztán jött a Kerkez helyére beálló Dango Ouattara, majd a 91. percben Enes Ünal, és legalább az iksz összejött. Ez a meccs nem Dominic Solanke találkozója volt, a csatár kihagyott egy tizenegyest és szerzett egy gólt, melyet kezezés miatt nem adtak meg.

Egy szó, mint száz: A Bournemouth ezt elpocsékolta. Elszúrta. Elrontotta. A Luton ellen pedig ezt nem kéne.

Hazai pályán sokat buktak, több pontjuk van idegenben. Jelenleg 3-5-5-tel állnak a Vitalityben.

Nincs változás sérültek terén: Hiányzik Marcos Senesi, Lloyd Kelly, Ryan Fredericks, James Hill és Maximilian Aarons.

A várható kezdőcsapat:

Neto – Smith, Zabarnyi, Mepham, Kerkez – Christie, Cook – Semenyo, Kluivert, Tavernier – Solanke

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2022.01.15.Championship
luton
3:2
bournemouth
Championship
2021.09.25.Championship
bournemouth
2:1
luton
Championship
2021.01.16.Championship
bournemouth
0:1
luton
Championship
2020.12.19.Championship
luton
0:0
bournemouth
Championship
2020.01.04.FA Kupa
bournemouth
4:0
luton
FA Kupa
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Luton

Nagyon távolodik a bent maradástól az újonc, a legkisebb költségvetésből dolgozó klub a Premier League-ben. Az együttes borzalmas formájára mentség nincs, hét mérkőzés óta nyeretlenek, ebből ötöt elbuktak, kettőn ikszeltek.

A hétvégén a Crystal Palace otthonából pontot tudtak hozni, ami azért nem rossz, de nyilvánvalóan nem is elég. A hazaiak vezető góljára Cauley Woodrow a 96. percben felelt, tehát itt is majdnem összejött a bukta.

A nyeretlenségi széria ellenére Rob Edwards irányítja még őket mindig, lehet, úgy gondolják a vezetőség berkein belül, hogy bárkit hozhatnak, ennél jobbat ő sem tudna csinálni.

Pedig kár lenne még elengedni azt, hogy a következő szezonban is a PL tagjai legyenek. Lemaradásuk három pont a Nottinghammel, négy az Evertonnal, öt a Brentforddal szemben. Egy erősebb sorozat fellökheti őket a középmezőny végébe.

Idegenben eddig csak két meccset nyertek meg, mérlegük 2-4-7.

Sérültek: Tom Lockyer, Marvelous Nakamba, Dan Potts, Amari’i Bell, Joseph Johnson, Mads Andersen, Elijah Adebayo, Teden Mengi, Jacob Brown, Alberto Sambi Lokonga, Gabriel Osho.

Közülük Mengi és Adebayo játékára mutatkozik esély.

A várható kezdőcsapat:

Kaminski – Kabore, Burke, Mengi – Chong, Clark, Barkley, Doughty – Townsend, Woodrow – Morris

Tippelde

Abszolút felforgatott csapattal áll majd ki a vendégcsapat, ezt muszáj figyelembe venni. És ebből számunkra adódik is a hazai győzelem…

Fő tippek:

1.: Bournemouth győzelem

2.: Két és fél gól alatti eredmény

Egyéb tippek:

1.: Gól a második félidőben

2.: Szögletek száma: Under 8,5

Kétgólos vezetésnél a LibraBet meg sem várja a lefújást, azonnal jóváírja a fogadást!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső