Atletico Madrid – Inter: Fogadási Tippek és Bajnokok Ligája Előzetes – 2024.03.13.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 március 12.
2024. március 13. szerda, 21:00 Estadio Metropolitano
Atletico Madrid
vs
Inter

A legjobb fogadóirodák szerintünk:

Hasonló meccsek mentén halad majd a mai nap is, mint a tegnapi. Lesz két Bajnokok Ligája-találkozó, egy angol meccs (csak most nem a másodosztályból, hanem a PL-ből), valamint két csütörtöki nemzetközi meccs, egy EL és egy EKL-mérkőzés.

A Bajnokok Ligájával indítunk, szerdán este a kör egyik nagy rangadóján derül ki, ki megy a nyolc közé, és kinek ér véget a BL-menetelés. Az Atletico Madrid – Inter találkozóról van szó, mely hozhat még bőven meglepetéseket. Mint ahogy hozott például a spanyolok hétvégi meccse is… de erről majd csak később.

Az Inter egygólos előnnyel utazik, ami nem biztos, hogy a Wanda Metropolitanoban elég lesz. Simone Inzaghiéknak így tehát nem lehet a 0-0-ra bazírozni. Mondjuk, az Inter nem is szokott ilyet csinálni…

Atletico Madrid

Meglehetősen rossz formába került a Diego Simeone vezette Atletico Madrid az utóbbi időben. Eddig sem volt túl sok esélyük a bajnoki cím elhódítására, de azt hiszem, a hétvégén végérvényesen kiszálltak a LaLiga trófeájáért. Az Atletico Madrid hatalmas meglepetésre a kiesőjelölt Cadiz otthonában kapott ki 2-0-ra, pedig nem mondható, hogy Simeone túlságosan tartalékolt volna a szerdai BL-meccsre. A legjobbak szinte egytől egyig pályán voltak, kivéve azokat, akik sérülés miatt maradtak ki.

Az eredmény egyáltalán nem túlzó egyébként, a Cadiz jobban értékesítette saját helyzeteit, és megérdemelten nyert.

A fővárosiak a vereség nyomán nem bukták el negyedik helyüket, de a Barca már hat pontra van tőlük, a Girona hétre, míg a Real Madrid tizennégyre…

Ami nagyobb probléma, hogy mögöttük ott az Athletic Bilbao, most már csak két pontra.

Alvaro Moratáék az Inter elleni meccsre fókuszálnak most, és van is mire fókuszálni. Az odavágón ugyan csak egygólos hazai győzelem született, de a játék minden elemében a spanyolok fölé nőttek Inzaghiék. A vendégek úgy játszották le a találkozót, hogy Yann Sommernek nem adtak munkát, egyszer sem találták el a kaput.

Idegenben az Atleti nagyon kétarcú, otthon viszont kifejezetten erősnek mondhatók. Igaz, nemrég a Bilbao kiverte őket saját stadionjukban a Spanyol Kupából. Ezt leszámítva azonban nem fogták meg őket idén a Wanda Metropolitano közönsége előtt.

Nehezíti a mester dolgát a rengeteg sérült. José Maria Giménez, Antoine Griezmann, Cesar Azpilicueta, Thomas Lemar, Pablo Barrios és Vitolo sem áll rendelkezésre.

A várható kezdőcsapat:

Oblak – Savic, Witsel, M. Hermoso – Llorente, Koke, De Paul, Saúl, Riquelme – Morata, Depay

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi három egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző meccs eredménye
2024.02.20.Bajnokok Ligája
inter
1:0
atletico madrid
Bajnokok Ligája
2018.08.11.Barátságos Mérkőzés
atletico madrid
0:1
inter
Barátságos Mérkőzés
2010.08.27.UEFA Szuperkupa
inter
0:2
atletico madrid
UEFA Szuperkupa
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Inter

Meglepetést vártunk a Bologna és az Inter meccsétől, de a listavezető még tartalékosan is nyerni tudtak a Dall’Arában. Az Inter ezzel még jobban nyomatékosította bajnoki címét, ezt már nem veheti el tőlük senki. Főleg, hogy a Juventus megint pontokat bukott. A torinóiak le is csúsztak a harmadik helyre, a legfőbb üldöző most már az AC Milan, a legfőbb rivális, de velük szemben is tizenhat pont az előny.

Tíz forduló alatt kéne ezt elbukni, ha akarják, akkor sem fog menni. A Bologna ellen egyébként Yann-Aurel Bisseck gólja döntött, a fiatal védő láthatóan megállja a helyét a kezdőben, és a jövőben egyre több szerep juthat neki.

A hétvégén több játékos ülte végig a meccset a kispadon, nem játszott Stefan de Vrij, Benjamin Pavard és Lautaro Martínez sem, no meg ott volt még Federico Dimarco is.

Erőtől és önbizalomtól duzzadva léphetnek pályára idegenben, ahol egyébként is jól megy nekik: Az utóbbi tíz meccsükből nyolcat megnyertek, kétszer ikszeltek.

Rendkívül erős a védelmük, több esetben még csak gólt sem kaptak az utóbbi pár találkozót figyelve.

És jól állnak sérültek terén is, hiszen csak Stefano Sensi és Juan Cuadrado marad ki.

A várható kezdőcsapat:

Sommer – Pavard, De Vrij, Bastoni – Dumfries, Barella, Calhanoglu, Mkhitaryan, Dimarco – Thuram, Martínez

Tippelde

Nem tartom már olyan jó csapatnak az Atletico Madridot. Igaz, idén ők mondhatják el egyedül magukról, hogy megverték a Real Madridot, ettől függetlenül azonban nagyon is hajlamosak a botlásra. És emiatt nem adunk sok esélyt a BL-finalista ellen sem.

Fő tippek:

1.: Inter győzelem vagy döntetlen

2.: Inter továbbjutás

Egyéb tippek:

1.: Két és fél gól alatti eredmény

2.: Mindkét fél szerez majd gólt: Nem

3.: Sárga lapok: Over 4,5

Vegyél részt az Unibet ingyenes Bajnokok Ligája tippjátékán, amelyen akár 8.000.000 Ft is ütheti a markod!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

felső