Inter – Atletico Madrid: Fogadási Tippek és Bajnokok Ligája Előzetes – 2024.02.20.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 február 19.
2024. február 20. kedd, 21:00 Giuseppe Meazza
Inter
vs
Atletico Madrid

A legjobb fogadóirodák szerintünk:

Folytatódik az olvasóink által leginkább vágyott sorozat, kedden és szerdán újabb mérkőzéseket játszanak. Ezúttal az Inter és az Atletico Madrid mérkőzését fogjuk górcső alá tenni, azt hiszem, joggal mondhatjuk, ez a BL egyik legjobban várt párosítása. Hiszen két erős együttesről beszélünk, akik akár még a végső győzelemre is esélyesek lehetnek. Az Internek tavaly ez már majdnem sikerült, akkor a döntőig meneteltek, és ezüstéremmel zártak. Döntős volt már párszor az Atletico Madrid is, Diego Simeonénak viszont nem sikerült a magasba emelnie a trófeát.

Egymás elleni mérkőzésük nem feltétlenül hoz majd minőségi játékot, de izgalmakat biztosan. Jöjjön az Inter – Atletico Madrid találkozó!

Inter

Az, hogy az Inter nagyon jó formában van, az nem titok, Simone Inzaghi együttese a legutóbbi tíz meccséből kilencet megnyert, egyszer ikszelt. A Bologna ütötte ki őket a kupából, azóta megállíthatatlanok kis túlzással. Egyedül a Genoa tudott pontot szerezni ellenük az elmúlt hetekben.

A hétvégén újabb magabiztos győzelmet arattak, ezúttal négy gólnál álltak meg, ellenfelük a kiesésre nagyon is esélyes Salernitana volt. Ezúttal is betalált Lautaro Martínez és Marcus Thuram, akik nagyon jó párosnak számítanak, együtt ketten már 35 gólnál járnak. Mellettük még eredményes volt Denzel Dumfries és Marko Arnautovic is.

Előnyük az olasz bajnokságban egyre nagyobb, bajnoki címük abszolút a saját kezükben van. Miután a Juventus ismét botlott (sorozatban negyedszer), már kilenc ponttal előz az Inter.

Ami a Bajnokok Ligáját illeti, az Inter meglepetésre csak a második helyen jutott tovább, de mentségükre szóljon, hogy az is továbbjutást ér, ráadásul ugyanannyi pontot szereztek, mint a Real Sociedad, ja, és veretlenül hozták le a csoportkört.

Hazai környezetben egymás után öt győzelemnél járnak, és összességében is remekül teljesítenek.

Még mindig nem bevethető Juan Cuadrado, mellé most még kidőlt Francesco Acerbi.

A várható kezdőcsapat:

Sommer – Pavard, de Vrij, Bastoni – Dumfries, Barella, Calhanoglu, Mkhitaryan, Dimarco – Thuram, Martínez

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi két egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző meccs eredménye
2018.08.11.Barátságos Mérkőzés
atletico madrid
0:1
inter
Barátságos Mérkőzés
2010.08.27.UEFA Szuperkupa
inter
0:2
atletico madrid
UEFA Szuperkupa
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Atletico Madrid

Nem csak az Inter győzött a hétvégén fölényesen, az Atletico Madrid is kiütéses sikert aratott. Ők nem négyet, hanem ötöt vágtak, ráadásul nem is egy kiesőjelöltnek, hanem a LaLiga egyik meglepetéscsapatának, a Las Palmasnak.

Valamelyest ez meglepő volt, nem a győzelem maga, hanem az, hogy ennyire magabiztosan intézték el a Kanári-szigetekieket. Hiszen ezt megelőzően három egymást követő meccsen sem tudtak nyerni. Ikszeltek a Real Madrid ellen, ezt követte egy Bilbao elleni hazai vereség, majd a Sevilla is legyőzte őket. A csapat góljait Marcos Llorente, Angel Correa és Memphis Depay jegyezték, előbbi kettőnek két gólt is sikerült szereznie.

A Bajnokok Ligája-csoportjukat kellő magabiztossággal, négy győzelemmel és két döntetlennel hozták le. Nem azt mondom, hogy ez volt a legnehezebb négyes, de azért tekintélyt parancsoló, hogy a Lazio, a Feyenoord és a Celtic sem verte meg őket. És összesen csak hat gólt kaptak…

Idegenbeli mérlegük nem a legjobb, főleg nem mostanában: Öt meccsből kettőt elbuktak, egyszer ikszeltek, kétszer győztek.

A mesterüknek több játékost is helyettesíteni kell. Legfontosabb kieső Alvaro Morata, de az új igazolások közül Gabriel Paulista és Cesar Azpilicueta is sérült, no meg nem bevethető Vitolo és Thomas Lemar.

A várható kezdőcsapat:

Oblak – Giménez, Witsel, M. Hermoso – Llorente, Koke, de Paul, Saúl, Lino – Griezmann, Depay

Tippelde

Azt hiszem, egymás ellen már nem fognak potyogni a gólok. Mindkét védelem nagyjából rendben van, és amúgy is nagyobb a tét, mint mondjuk a hétvégén. Épp ezért szűk hazai győzelemre számítunk, egy tipikusan egygólos mérkőzésen.

Tippjeink a következők:

1.: Inter győzelem

2.: Két és fél gól alatti eredmény

Játssz, tippelj és nyerj: A Greatwin játékán 5.200.000 Ft a fődíj

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

felső