Rayo Vallecano – Real Madrid: Fogadási Tippek és LaLiga Előzetes – 2024.02.18.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 február 16.
Rayo Vallecano
Teljesítmény:
V V V D V
  • Estadio de Vallecas
  • Február 18. 14:00
Nézd élőben itt:
Joker8
Real Madrid
Teljesítmény:
N N D N N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Mai utolsó tippünket a spanyol első osztályból hoztuk. A listavezető Real Madrid egy számára mindig nehéz terepre téved, Vallecasban kell bizonyítaniuk. A tét nem kicsi. Hiszen a Real Madrid a Girona fölényes legyőzésével magabiztos előnyre tett szert, ám hátra ezáltal még nem dőlhetnek. A madridi házi rangadón – hiszen a Rayo Vallecano is fővárosi együttes – alapjáraton persze a vendégcsapat a favorit, de nem hiába meséltem arról, hogy az Estadio de Vallecas a királyiaknak mindig nehéz terep.

Szerencséjükre most a Rayo kifejezetten gyenge formában, ez megkönnyítheti a dolgukat.

Jöjjön a Rayo Vallecano – Real Madrid mérkőzés!

Rayo Vallecano

A nyáron távozott Andoni Iraola, hogy átvegye egy Premier League-klub irányítását, így a Rayonak új edző után kellett néznie. Meg is találták Francisco Rodríguez személyében, de ő már szezon közben megbukott. A fiatal edzőt egy még fiatalabb váltotta, két nappal ezelőtt jelölték ki Inigo Perezt a csapat élére. Ő két évvel ezelőtt még a pályán bizonyított, majd ő lett Rodríguez jobbkeze, a poszt megüresedése után pedig átvette a helyét. Magyarul elég kockázatos dolgot művel a Rayo, egy rutintalan mesterre bízza csapatát. Ami elsülhet jól is, de egyelőre csak a szezon végéig kapott kinevezést Perez.

Nagyon rosszabb már nem lehet a csapat helyzete. A formájuk kétségbeejtően gyenge, utolsó hat meccsükből ötöt elveszítettek. Csak a Real Sociedadtól nem kaptak ki, de megverte őket a Girona (a kupában), a Las Palmas, az Atleti, a Sevilla és a hétvégén a Mallorca is. Ez tette be a kaput a vezetőknél, ezután menesztették Paco Rodríguezt.

A szigetlakók a második félidőben Alvaro García góljával egyenlítettek, a 91. percben viszont kaptak még egy gólt.

Most a tabella 14. helyét foglalják el 24 ponttal, a Cadiz (akik már a vonal alatt vannak) csak hét pontra tőlük. Logikus, hogy még most léptek…

Hazai pályán nagyot kéne javulniuk, mert jelenleg 1-5-5-tel állnak.

Egyetlen hiányzó lesz a hétvégi keretben, Diego Mendez sérült.

A várható kezdőcsapat:

Dimitrievski – Balliu, Lejeune, Mumin, Espino – Trejo, Valentín – Palazon, Perez, de Frutos – Camello

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.11.05.LaLiga
real madrid
0:0
rayo vallecano
LaLiga
2023.05.24.LaLiga
real madrid
2:1
rayo vallecano
LaLiga
2022.11.07.LaLiga
rayo vallecano
3:2
real madrid
LaLiga
2022.02.26.LaLiga
rayo vallecano
0:1
real madrid
LaLiga
2021.11.06.LaLiga
real madrid
2:1
rayo vallecano
LaLiga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Real Madrid

A héten egyszer már játszott a spanyol bajnokság listavezetője, a Bajnokok Ligájában a legjobb tizenhat között a Lipcséhez látogattak. Nehéz meccsen nyertek 1-0-ra, a mérkőzés legjobbja egyértelműen Andriy Lunin volt, aki hatalmas védéseket produkált. Úgy tűnik, Thibaut Courtois-t nem is kell annyira siettetni a visszatéréssel…

A győztes gólt Brahim Díaz szerezte, aki azért léphetett pályára, mert Jude Bellingham a hétvégén megsérült. És ha már a hétvége szóba került, beszéljünk arról, mi volt a Girona ellen. A szuperrangadónak beharangozott találkozó minden volt, csak szuperrangadó nem. A Girona ezúttal nem tudta érvényesíteni az akaratát, ahogy ősszel sem. Akkor 3-0-ra, most 4-0-ra kaptak ki.

Az első gólt Vinicius Jr. szerezte, hatalmas gól volt, majd jött egy Bellingham-gól, aztán még egy, végül Rodrygo is beköszönt.

A győzelem hatására a Real Madrid előnye ötpontossá vált, de általában az a megszokott, hogy a Real Madrid ellen mindenki felszívja magát. Nincs mostanság olyan, hogy könnyű meccs (vagyis van, de elég ritka), Carlo Ancelottiék ellen mindenki bizonyítani akar.

Idegenben csak egyszer, az Atletico Madrid ellen kaptak ki, de van még további két döntetlenjük. És ha már döntetlen: Az ősszel a Bernabeu-ban nem sikerült megverniük a Rayot.

Akadnak sérültek, akik biztosan nem játszhatnak, ilyen Eder Militao, David Alaba, Antonio Rüdiger, vagy a már említett Thibaut Courtois. Ezen a mérkőzésen Ferland Mendy eltiltott lesz, és nagy kérdés, hogy Vinicius Jr. és Jude Bellingham tud-e játszani. Mindkettőnek megvan a helyettese, Joselu és Brahim Díaz bevetésre vár.

A várható kezdőcsapat:

Lunin – Vazquez, Tchouaméni, Nacho, F. García – Valverde, Kroos, Camavinga – Brahim – Rodrygo, Vinicius Jr.

Tippelde

Nem igazán szokott menni a Vallecasban a Madridnak, de ez most egy kicsit más helyzet. A Rayo játékosai nagyon mélyen vannak, az edzőváltás talán segít magukhoz térni. Ha így is lesz, nem a Real ellen fogják összeszedni magukat.

Tippjeink a következők:

1.: Real Madrid győzelem

2.: Mindkét fél szerez majd gólt: Nem

Játssz, tippelj és nyerj: A Boomerang játékán 5.200.000 Ft a fődíj

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső