PSV Eindhoven – Borussia Dortmund: Fogadási Tippek és Bajnokok Ligája Előzetes – 2024.02.20.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 február 19.
2024. február 20. kedd, 21:00 Philips Stadion
PSV
vs
Borussia Dortmund

A legjobb fogadóirodák szerintünk:

Ha valaki nem csak izgalmakat, hanem gólokat is látni akar, esélyesebbnek tűnik, hogy ezzel a találkozóval jobban jár. A PSV Eindhoven uralja a holland bajnokságot, és most a Bajnokok Ligájában is a legjobb tizenhat közé kerültek. Hazai pályán bátor, támadó futballt játszanak folyamatosan, de hasonlóan közönségszórakoztató futballal szokott előrukkolni a Borussia Dortmund is.

Akik saját ligájukban a megszokottól – főleg a tavalyitól – messze állnak, ha valamit domborítani akarnak, akkor arra itt van lehetőség, várhatóan a Bundesligában már nem tudnak kiemelkedni.

Jöjjön a PSV Eindhoven – Borussia Dortmund mérkőzés!

PSV Eindhoven

Peter Bosz együttese továbbra is uralja a holland bajnokságot, ahogy azt már fent is említettem. Most kicsit bővebben kitérek arra, nagyjából mire is gondolok: Huszonkét mérkőzésükből húszat megnyertek, mindössze két döntetlenjük van. Egyszer az Ajax fogta meg őket, előtte pedig az Utrecht. Ennek ellenére nagyon simán vezetnek, előnyük most már tíz pont a Feyenoorddal szemben.

Amit sajnálhatnak, hogy a kupából kizúgtak – épp a rotterdamiak verték őket 1-0-ra -, ezt leszámítva azonban nem igazán tudják, mi az, hogy vereség.

Gólarányuk igazán imponáló, még akkor is, ha tudjuk, az Eredivisie azért nem a világ legjobb bajnoksága: Hetvenszer vették be ellenfeleik kapuját, tíz gólnak örülhettek az ellenfelek.

Győzelemmel hangoltak a BL-meccsükre, a Heracles Almelot 2-0-ra verték Luuk de Jong és Oscar Boscagli góljaival.

A Bajnokok Ligája csoportkörében az Arsenal, a Lens és a Sevilla társaságában voltak, ami még inkább emeli annak fényét, hogy sikerült továbbjutni. Második helyen, egy ponttal a Lens előtt, néggyel az Arsenal mögött. Mérlegük 2-3-1 volt.

Hazai pályán nagyon régóta nem kaptak ki, többek között az Arsenalt is féken tartották, de például ötöt rúgtak a Rangersnek.

Téli érkező ugyan nem volt, de Bosz három játékost is betett a tavaszi keretébe. Mostantól pályára léphet Richard Ledezma, Jaden De Guzman és CJ Egan-Riley is.

Újra edz a nyáron érkező Armel Bella-Kotchap, ám erőnlétileg még nincs rendben, így várhatóan kimarad a kezdőből. Biztosan nem játszhat Noa Lang és Guus Til. A hétvégi meccset kihagyta Johan Bakayoko, de ő már valószínűleg bevethető lesz.

A várható kezdőcsapat:

Benitez – Teze, Boscagli, Ramalho, Dest – Saibari, Schouten, Veerman – Bakayoko, De Jong, Lozano

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi három egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző meccs eredménye
2017.01.07.Barátságos Mérkőzés
dortmund
4:1
psv
Barátságos Mérkőzés
2002.10.22.Bajnokok Ligája
dortmund
1:1
psv
Bajnokok Ligája
2002.10.02.Bajnokok Ligája
psv
1:3
dortmund
Bajnokok Ligája
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Borussia Dortmund

Nem feltétlenül az idei a Borussia Dortmund éve, Edin Terzicék biztosan nem tudnak olyan magasságokba törni, mint tavaly, amikor az utolsó fordulóban bukták a salátástálat. Az együttes most a BL-szereplésre, valamint a dobogó legalsó fokára hajt, azzal már meg kell, hogy elégedjenek.

Szintén jó ideje veretlenek – bár veretlenségük meg sem közelíti a PSV-ét -, a legutóbbi tíz tétmeccsükből egyet buktak el, még az RB Leipzig verte őket saját pályájukon.

Ezzel a veretlenséggel sem lehetnek azért annyira elégedettek, mert nagyon sok a döntetlen. Az utóbbi időben ikszeltek az Augsburggal, a Mainz-cal, a Heidenheimmel és a hétvégén a Wolfsburggal is. A meccsen újra betalált Niclas Füllkrug, gólja azonban kevésnek bizonyult, a meccs 1-1 lett.

BL-csoportjukat meglepetésre nyerték meg, ez azért hatalmas nagy szó, mert a PSG-vel, az AC Milannal és a Newcastle Uniteddal voltak egy kvartettben. Sok volt az oda-vissza körbeverés, ebből azonban a németek jöttek ki a legjobban, 3-2-1-gyel zártak.

Idegenben mostanában kétszer kaptak ki, mindkétszer a Stuttgart verte őket. Mérlegük tíz meccset tekintve 3-5-2.

Nemrég kisebb sérülést szenvedett az Afrika-kupa döntőjében Sebastien Haller, így ő nem fog pályára lépni, ahogy Felx Nmecha, Ramy Bensebaini és Karim Adeyemi sem.

Pályán lehet viszont Jamie Binoe-Gittens, Jadon Sancho és Ian Maatsen, akiket Terzic nevezett a keretbe.

A várható kezdőcsapat:

Kobel – Ryerson, Süle, Schlotterbeck, Maatsen – Can, Sabitzer – Brandt, Reus, Sancho – Füllkrug

Tippelde

Fent is mondtam, most is azt mondom, gólokra számíthatunk ezen a mérkőzésen. Nyíltabb összecsapás lesz, mint a másik, de a győztes kilétére nekünk is csak halvány tippünk van.

Tippjeink a következők:

1.: PSV Eindhoven győzelem

2.: Két és fél gól feletti eredmény

3.: Mindkét fél szerez majd gólt

Heti Reload bónusz a QuickWin oldalán! A bónusz mértéke 50%, legfeljebb 150.000 Ft-ig

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

felső