Bristol City – Southampton: Fogadási Tippek és Championship Előzetes – 2024.02.13.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 február 12.
Bristol City
Teljesítmény:
N V V D D
  • Ashton Gate Stadium
  • Február 13. 21:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Southampton
Teljesítmény:
N N N D N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Mai utolsó meccsünkre is jut egy feljutásra esélyes együttes. A Swansea volt mestere, Russell Martin, a nyáron vette át a Southampton csapatát, amelynek kiesése anno sokkolta az angolokat. A Premier League egyik patinás, egyébként jó erőkből álló csapata szétszéledt javarészt, de aki maradt, most azon dolgozik, hogy a szentek ismét a PL-ben szerepeljenek. És jól is mennek a dolgok, de veszély leselkedik még rájuk.

Ellenfelük most Nagy Ádám korábbi csapata, a Bristol City, amely stabilan a tabella közepén helyezkedik el, nem csak idén, de már az ezt megelőző években is ezt a szintet hozták. Tudnak ők meglepetést okozni, ha nagyon akarnak, márpedig most valószínűleg szeretnék elkapni a Sotont.

Következzen a Bristol City – Southampton találkozó!

Bristol City

Tavaly év végén váltott edzőt a Bristol, érkezett a nem túl rutinos Liam Manning, azonban vele a Bristol elérte azt, ami előzetesen a célkitűzés volt: a középmezőnybe kerülni. Úgy gondolom, hogy a Bristol ennél többre idén nem vágyhat, az más kérdés, hogy talán jövőre feljebb léphetnek. És persze még ezt a szezont sem kell elengedni, nagyon nem.

Hiába csak a 13. a csapat, a 6. Coventry mindössze hat pontra van. Nem mondom, hogy a Bristol a rájátszásra esélyes csapatok között van, de egy erős tavasszal még az is összejöhet.

Igaz, most nem voltak valami jó formában, egymás után hagyták el a pontokat, mígnem végül a hétvégén győztek, idegenben a Middlesbrought verték, ami nagy szó, hiszen közvetlen riválisról van szó. Egy perc alatt rúgtak két gólt, Jason Knight a 16., Matt James pedig a 17. percben talált be.

Az együttes hazai környezetben 6-3-6-ot hozott össze, három mérkőzés óta nyeretlenek, szóval nem mondhatni, hogy egy oroszlánbarlangot üzemeltetnének…

Volt pár téli érkező, Scott Twine, Max Bird, Taylor Gardner-Hickman (ő korábban kölcsönben itt szerepelt, most végleg megvették), Josh Stokes, Adedire Mebude és Adam Murphy is új arc.

Akad néhány sérült, Harry Cornick például egy kisebb rúgást kapott, ami miatt kétséges a játéka. Biztosan kimarad Ayman Benarous, Mark Sykes, Scott Twine, Kal Naismith és Rob Atkinson.

A várható kezdőcsapat:

O’Leary – Tanner, Dickie, Vyner, Pring – Gardner-Hickman, James – Bell, Knight, Mehmeti – Conway

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.11.29.Championship
southampton
1:0
bristol city
Championship
2013.09.24.Angol Ligakupa
southampton
2:0
bristol city
Angol Ligakupa
2012.08.07.Barátságos Mérkőzés
bristol city
1:1
southampton
Barátságos Mérkőzés
2011.12.30.Championship
southampton
0:1
bristol city
Championship
2011.11.26.Championship
bristol city
2:0
southampton
Championship
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Southampton

Mint azt egy korábbi tippnél említettem, nagy meccs lesz majd a Soton – Leeds – Ipswich hármas között, melyikük kerüljön automatikusan a PL-be. Akire a rájátszás marad, az viszont gondban lehet. Ezért is igyekszik annyira Russell Martin, csapata a második helyről várja a folytatást a Championshipben. Eddig 64 pontot gyűjtöttek 30 meccsen, mögöttük a Leeds 63-mal 31 meccsen.

Jó formában a szentek, hiszen sorozatban négy meccset megnyertek, legutóbb a Huddersfield ellen győztek 5-3-ra. Nem hinném, hogy van, aki ennyire kemény meccsre számított, a kiesőjelölt kiscsapat 2-0-ra is vezetett, de a második félidő elején azonnal ledolgozták a hátrányukat Joe Rothwell duplájának köszönhetően. Ami nem tartott sokáig, mert a Huddersfield másodszor is megszerezte a vezetést, de jött Lees öngólja, betalált Sekou Mara és Sam Edozie is. Az utolsó tíz percben nyerte meg a meccset a Soton.

Ezúttal idegenben kell bizonyítaniuk, ami eddig jól ment, tekintve, hogy a második legjobb mérlegük nekik van. Nyolcszor győztek, ötször ikszeltek és csak kétszer kaptak ki.

Az új érkezők közül David Brooks és Joe Rothwell is letette a névjegyét, véleményem szerint mindketten ott lesznek a kezdőcsapatban. Nem lesz ott azonban Carlos Alcaraz, akit a Juventusnak adtak kölcsön.

Sérült a keretből Juan Larios, Ross Stewart, James Bree és Flynn Downes.

A várható kezdőcsapat:

Bazunu – Walker-Peters, Bednarek, Harwood-Bellis, Manning – Smallbone, Rothwell, S. Armstrong – Edozie, Brooks – A. Armstrong

Tippelde

Jobb csapat a Southampton, ennek a különbségnek pedig ki is kell jönni kedden.

Tippjeink a következők:

1.: Southampton győzelem

2.: Mindkét fél szerez majd gólt: Nem

Versenyezz más Ivibet játékosokkal és szerezz ingyenes fogadásokat! Több mint 2.400.000 Ft összdíjazás!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső