PSG – AC Milan: Fogadási Tippek és Bajnokok Ligája Előzetes – 2023.10.25.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 október 24.
2023. október 25. szerda, 21:00 Parc des Princes
PSG
vs
Milan

A legjobb fogadóirodák szerintünk:

Maradjunk akkor már abban a csoportban, ahol az előző mérkőzésünkről írtunk. Ahogy mondtam, bármerre is nézünk, itt biztos, hogy jó meccset fogunk találni. Nem véletlen. A Newcastle és a Dortmund mellett a kvartett két másik tagja a PSG és az AC Milan, akik most egymás ellen fognak pályára lépni.

Egyikük sem áll úgy kifejezetten jól, hiszen a PSG egy győzelmet követően kikapott, míg a Milan kétszer osztozott meg a pontokon eddig.

Nem dőlt el semmi – hogy is dőlhetett volna el két fordulót követően? -, szerda este lehet javítani.

A Milant nem tartják esélyesnek az online sportfogadás Magyarországon is elérhető irodái, a Campobetnél például 4.85-ös szorzó van rájuk. A hazaiakra 1.80, a döntetlenre pedig 3.80.

Következzen a PSG – AC Milan találkozó!

PSG

Senki nem mondta, hogy Luis Enrique könnyű feladatot vett magához. Még egy all star-csapattal sem sikerült elérni a vágyott célt, megnyerni a Bajnokok Ligáját, pedig akkor Kylian Mbappé, Neymar Jr. és Lionel Messi rohamozták az ellenfelek kapuját.

Christophe Galtier-t leváltotta az egykori spanyol szövetségi kapitány, és egy új irányba indult el. A nagy szupersztárok helyett feltörekvő tehetségeket, úgymond másodvonalas csillagokat vásároltak meg (jó drágán, tegyük hozzá), és azért egy kicsit döcög a szekér. Nem is annyira kicsit.

A PSG a Bajnokok Ligájában az egyik legkomolyabb vereségét szenvedte el két héttel ezelőtt, amikor a Newcastle otthonában 4-1-re kaptak ki. Mi akkor azt jól láttuk, hogy van esélye a szarkáknak, de ilyen szintű vereségre mi sem számítottunk.

A PSG azóta két meccset játszott, mindkettőt a francia élvonalban. Előbb 3-1-re verték idegenben a Rennes-t, majd 3-0-ra otthon a Strasbourgot. A gólokat Kylian Mbappé mellett Carlos Soler és Fabián Ruiz szerezték.

Most már azt sem lehet elmondani, hogy a PSG otthon veretlen lenne, a Nice ugyanis bevette már a Parc des Princes-t.

Egy mondatra visszatérünk a BL-hez: A Newcastle elleni vereség előtt a francia együttes 2-0-ra verte meg a Dortmundot, így most még a komoly vereség ellenére továbbjutást érő helyen van.

Öt hiányzóval kell számolnia Enrique-nek, Warren Zaire-Emery, Marco Asensio, Sergio Rico, Nuno Mendes és Presnel Kimpembe nem léphetnek pályára.

A várható kezdőcsapat:

Donnarumma – Hakimi, Marquinhos, Skriniar, L. Hernández – F. Ruiz, Ugarte, Vitinha – Dembélé, Ramos, Mbappé

Egymás elleni meccsek

Íme a két csapat legutóbbi egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző meccs eredménye
2012.01.04.Barátságos Mérkőzés
milan
1:0
psg
Barátságos Mérkőzés
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

AC Milan

Milyen érdekes a foci, hét évvel ezelőtt Manuel Locatelli az AC Milan színeiben eldöntött egy Juventus elleni mérkőzést, most, a hétvégén ugyancsak az ő góljával dőlt el a Derby d’Italia, csak most már a másik csapat színeiben lőtt gólt a középpályás.

A Milan a vereséggel elveszítette az első helyet, az Inter ki tudta használni a bukásukat, és leszorultak a második pozícióra.

Stefano Pioli együttesének van más gondja is, többek között az, hogy a Bajnokok Ligájában eddig csak két pontot értek el. Nincs könnyű csoportjuk, ez tény, de ha akarnak valamit, márpedig bizonyára akarnak, akkor jó lenne végre győzniük.

A Newcastle United és a Borussia Dortmund ellen is gól nélküli döntetlenre végeztek, ami nem jó, de azért van ennél rosszabb helyzetben levő csapat is a legrangosabb európai kupában.

Idén idegenben annyira nem tűnik magabiztosnak a csapat. A Romát és a Genoát csak küszködve verték, a Dortmunddal ikszeltek, az Intertől pedig 5-1-re kikaptak.

A hétvégén Mike Maignan nem állt rendelkezésre eltiltás miatt, a BL-ben viszont ő fog játszani Mirante helyett (Sportiello ugyanis megsérült).

A cserekapus mellett Ismael Bennacer, Mattia Caldara, Samu Chukwueze és Ruben Loftus-Cheek fog hiányozni.

A várható kezdőcsapat:

Maignan – Calabria, Thiaw, Tomori, Hernández – Adli, Musah, Reinjders – Pulisic, Giroud, Rafael Leao

Tippelde

Nem tartom a BL-győzelemre esélyes csapatnak a Paris Saint-Germaint, de szerintem ezzel nem vagyok egyedül. A fejekben ők még egy All Star-csapatként szerepelnek sokaknál, ami egy kicsit megtévesztő lehet a mostani keretet figyelembe véve.

Nagyon úgy tűnik, mintha szét akarnám savazni őket, de ez nem igaz. Egyszerűen igyekszem reálisan látni és láttatni őket. Ők a favoritok az AC Milan ellen, de a rossoneri elkaphatja őket, és egy pontra jók lehetnek a francia fővárosban.

Tippjeink a következők:

1.: Döntetlen

2.: Mindkét fél szerez majd gólt

Kockázatmentes fogadás a Rabona irodájánál: Akár 15.000 Ft-os freebetet is kaphatsz a bukmékertől

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

felső