RB Leipzig – Crvena zvezda: Fogadási Tippek és Bajnokok Ligája Előzetes – 2023.10.25.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 október 24.
2023. október 25. szerda, 21:00 RB Arena
Leipzig
vs
Crvena Zvezda

A legjobb fogadóirodák szerintünk:

Hetedik meccsünk következik, sokaknál ez sem lépi át az ingerküszöböt, ha mégis, akkor az két dolog miatt lehet. Az egyik, hogy az RB Leipzigben van két magyar játékos (igaz, egyikük sem valószínű, hogy pályára fog lépni), a másik, hogy a hazaiak fiatal, lelkes és tehetséges spílerekkel vették körül magukat. Na jó, biztos van, akit a Red Star játéka érdekel, de szerintem ők vannak kisebbségben.

Ha csak és kizárólag forma alapján kellene dönteni, akkor inkább a vendégek mellé menne az iksz, de a helyzet azért nem ilyen egyszerű. Az, hogy a Red Star Szerbiában képes jó meccseket játszani, az egy dolog. A Lipcse a Bundesligában hétről hétre erősebb csapatok ellen játszik, és ha megnézitek a tabellát, rájöttök, hogy van abban valami, amit mondok. Két találkozó után egy pontjuk van, kikaptak a Citytől, majd ikszeltek a Young Boysszal.

A Leipzig célja egyértelműen a továbbjutás, ezúttal tehát nekik kötelező a győzelem, csak így maradhatnak a City mögött.

Ami a szorzókat illeti, az online sportfogadás szakemberei nem gondolták úgy, hogy szét kellene hajtaniuk magukat. Ez alatt azt értem, hogy a bukmékerek közül mindenki nagyon alacsony szorzót adott a hazaiakra.

A Pribet oldalán 1.25 a Leipzig győzelme, 10.00 a Crvena zvezdáé, 7.00 az iksz.

Jöjjön az RB Leipzig – Crvena zvezda mérkőzés!

RB Leipzig

Négy nyeretlen meccs után tudott újra győzni az RB Leipzig, amely mostanság nélkülözi kezdőjéből a magyarokat. Erre mindjárt visszatérek, nézzük előbb az eredményeket:

A Lipcse a Bayern München ellen közel járt a győzelemhez, de 2-0-s előnyről végül csak ikszeltek. Aztán a Manchester City verte őket a Red Bull Arenában 3-1-re, ezután pedig a Bochum ellen ikszeltek hazai pályán. Utóbbi eredmény azért… kissé cinkes.

Nyeretlenül vívták meg a Mlada Boleslav elleni meccset, de mentségükre szóljon, hogy ez a mérkőzés csak a felkészülést szolgálta, és nagyjából a fiatalok meg a tartalékok szerepeltek rajta.

A hétvégén – mint mondtam – megtört a jég, és a Darmstadt otthonában 3-1-re győztek, Lois Openda duplázott, a két gólja között Emil Forsbergnek örülhettek a drukkerek.

A magyarok helyzete jelenleg nem túl jó a csapatnál, hiszen Willi Orbán sérülés miatt nem játszhat, míg Gulácsi Péter a hosszú sérülése után második számú kapussá degradálódott Janis Blaswich mögött.

A Lipcse a BL-ben három ponttal csoportja második helyén, de ahogy a bevezető alkalmával is mondtam, az együttesnek kell a győzelem, hogy biztosan ott legyenek a City közelében, távol a svájci – szerb kettőstől.

Orbán ezen a mérkőzésen sem lesz bevethető, ahogy a PSG-től kölcsönkapott El Chadaille Bitshiabu sem.

A várható kezdőcsapat:

Blaswich – Henrichs, Simakan, Lukeba, Raum – Kampl, Haidara – D. Olmo, Simons – Openda, Werner

Egymás elleni meccsek

A két csapat korábban még sosem találkozott egymással.

Élő fogadás:
Igen
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Crvena zvezda

Az, hogy a Crvena zvezda itt van a legjobb 32 között, már nagy eredménynek számít, anno Dejan Stankovic, a Fradi mostani edzője azért hagyta ott szeretett csapatát, mert éveken át nem tudta őket bevinni a csoportkörbe. Ez most Barak Bakharnak úgy sikerült, hogy változtak a szabályok, és a szerb bajnoknak nem kell selejtezőt játszania…

Itt már azért keményebb ellenfelekkel találkoznak, mint a szerb élvonalban, és ez látszik is. A Manchester Cityre rá tudtak ijeszteni, de így is 3-1-re kikaptak, míg a Young Boys elleni hazain legalább egy döntetlent elértek. A pontszerzés is bravúrszámba megy, mivel a 2-2-t jelentő gólt Osman Bukari a 88. percben szerezte. Előtte pedig Cherif Ndiaye talált be a hazaiaktól.

A Red Star nagyon jó formában várja a találkozót, a hétvégén a Javor ellen 3-2-re nyerve meneteltek tovább, sorozatban ez volt az ötödik veretlen meccsük.

Az izraeli mesternek nincs sérültje, ha minden igaz, így a legjobb csapattal állhatnak ki Németországban.

A várható kezdőcsapat:

Glazer – Mijailovic, Djiga, Dragovic, Rodic – Hwang, Stamenic – Bukari, Ivanic, Mitrovic – Ndiaye

Tippelde

Véleményem szerint a hazai győzelem nincs veszélyben, a Lipcse játékosai ugyanúgy tudják, hogy nyerniük kell, mint én. A szerbek sötét lóként vannak itt, és ehhez illően okoznak meglepetéseket. Még akkor is, ha nyerni nem tudtak eddig.

Tippjeink a következők:

1.: RB Leipzig győzelem

2.: Két és fél gól feletti eredmény

3.: Mindkét fél szerez majd gólt

4.: Lois Openda bármikor gólt szerez

Vegyél részt az Unibet ingyenes tippjátékán, amelyen akár 8.000.000 Ft is ütheti a markod!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

felső